Cinsiyet ögrenmek isteyen gelsin:)

şimdi tutmuyor ama iki önemli nokta var.biri yenilenme olayının olduğu ay ve sonrasındaki ay tutmayabiliyor.ikinciside eğer ameliyat kan kaybı olursada tutmayabiliyor.bunu yabancı bir siteden okudum.ne kadar doğru bilemem...
herşeyi tabiki allah bilir.belkide herşeyi bi kılıfına uydurmatr bilememfisfisfis

amin sağ ol canm...aklısın katılıyorum evlatların hepsi merhametlidir ama kız evlatları daha bi aileye düşkün olurlar

selam canim benimkinide bi hesaplarmisin benim kafam karistida...ben 24.09.1981 dogumluyum esim 30.04.1974 dogumlu su anda 11+3 günlük hamileyim dogum 2010 mayis yada haziran (tam tarih veremediler :) ) cevabini bekliyorum.. :):):) yanliz oglumunki dogru cikti onuda soyliyimm....a.s.

kız çıkıyo ...öğrenince mutlaka yazarsan sevinirizzz:sm_cool:

kız çıkıyo ...öğrenince mutlaka yazarsan sevinirizzz:sm_cool:

tesekkür ederim canim...hayirlisi insallah gönlümden gecen o ama yidene allah hayirli evlat versin...10 hafta sonra randevum var 3d ultrasyon icin...burda 22. haftadan sonra girebiliyosun 3 boyutluya :) türkiyede her hastanede var :) o zaman ögrenicem...ondan önce gösterirse kendini haber veririm..tekrardan tesekkür ederimmm.......

mimoza ben sana diğer iki kızımın tarihlerini verim ordanda karşılaştır istersen
ilk kızıma 1999da kasımda hamile kalmıştım
ikinci kızımada 2000 aralıkta hamile kalmıştım
dediğim gibi ben 13 kasım 1980
eşim ise 31 ocak 1976
bide onlara bak bakalım doğru çıkıyomu
bu bebeğimde belli olsun işallah yazarım buraya....

ilk kızın doğru
ikinci kız<ında doğru..hatta iki ay sonra olsaymış erkek olurmuş hesaba göre tabi allah bilir....hiç bir zaman hiç bir hesaba inanıp umutlanma ama sonki ne olursa mutlaka yaz lütfen...özel ricam:)
çünkü eşlerimiz ve biz aynı yıl doğumluyuz bende deniycem....kaydirigubbakcemile3

tamam canım
belli olsun mutlaka yazarım
işallah senin dediğin gibi olur bi oğlumun olmasını çok istiyorum...

kızlar yaaaaa ben aralık 1982 doğumluyun eşimde ağustos 1980 doğumlu onun yenilenme tarihi 2008 benimki 2009. ben ekim 2009 da hamile kaldım doğum günümse aralıkta o zaman, yani hücrelerin doğum gününde yenileneceğini düşünürsek erkek yoksa kız ben kararsız kaldım sizceeee????????

hayırlısı olsun sağlıklı sıhatli olsun hiç farketmez kızda olsa erkekte olsa evlat evlattır ikisinede ihtiyaç var :) bakalım ne olacak

merhaba ben bunu anlamadım yanlız ben 1989 eşim ise 1982 li ve ben 2009 ağustos ayıda hamile kaldım bu olaya göre ikimizinde kan yenilenmesi 2010 e benim bebeğin cisiyeti ne olucak:)

slm arkadaşlar bende sorabilirmiyim, hesapladım kız gibi geldi ama doğruuğundan emin değilim
ben 1981 mart, eşim 1979 aralık.
ekim 2009 da hamile kaldım??
bwn kız hesapladım, siz ne dersiniz?

justreader bende anlamadım benim 2010 eşimin 2008 çıkıyor :S oysa şuan hamileyim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…