EŞİm 15 mart 1976
benİm 07 temmuz 1977
bu sene 4 ocak 2009 hamİle kaldım. 5 mayısta dÜŞÜk yaptım . Erkek Çıktı.
3 ay sonra 4 aĞustos 2009 hamİle kaldım . Şu an 15 haftalık hamİleyİm. Doktor kız dedİ.
aa bende merak ediyorum banada söyleyin bişey anlamadım ben kız erkek nasıl hesaplanıyo yaaa ben 80 eşim 75 benim hesabıma göre ben 2010 eşim 2011çıkıyo bu şimdi ne demek oluyo acıklayın bana he bu arada ben yeniyim :)
benim nasıl oluyo bilen varsa söylesin ben anlamadım arkadaşlar:CüvCüv:
tabiki canım allahım eli ayağı düzgün sağlıklı evlat versin en önemlisi bu..hayırlı olsun kızın..inan kız annesi olduğum için değil kız evlat gibisi yok...rabbim bahtlarınıda güzel yapsın inşallah....
öğrenenler yazmaya devam edin kızlar...........alkisalkisalkis
ben kasım 1980 liyim
eşim ise ocak 1976 lı
ekimde hamile kaldım cinsiyet ne olur acaba?
kızlar ilginç ama gerçek bişey paylaşıcam sizlerle...
erkekler hücrelerini 4 yılda bir
kadınlar ise 3 yılda bir yenilermiş..
dogum yılınızdan hamile kaldıgınız yada kalmak istediginiz yıla göre hesaplıyorsunuz en son kim hücrelerini yenilediginde hamile kalırsanız cinsiyet o oluyor...
eşim duymuş bana anlatmıştı herkese yapıyoruz dogru çıkıyo sizlerlede paylaşmak istedim yaptıgımız herkes dogru çıktı ama yanılma payı da olabilir.......
selam canim benimkinide bi hesaplarmisin benim kafam karistida...ben 24.09.1981 dogumluyum esim 30.04.1974 dogumlu su anda 11+3 günlük hamileyim dogum 2010 mayis yada haziran (tam tarih veremediler :) ) cevabini bekliyorum.. :):):) yanliz oglumunki dogru cikti onuda soyliyimm....a.s.
kız çıkıyo ...öğrenince mutlaka yazarsan sevinirizzz:sm_cool:
mimoza ben sana diğer iki kızımın tarihlerini verim ordanda karşılaştır istersen
ilk kızıma 1999da kasımda hamile kalmıştım
ikinci kızımada 2000 aralıkta hamile kalmıştım
dediğim gibi ben 13 kasım 1980
eşim ise 31 ocak 1976
bide onlara bak bakalım doğru çıkıyomu
bu bebeğimde belli olsun işallah yazarım buraya....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?