Cinsiyet ögrenmek isteyen gelsin:)

eşim 80 li ben 81 liyim benim için hesaplarmısın ben hessapladım ama anlayamadım ortada kaldım...

benimkinede bakarmısınız 8.6.81 ben 27.4.81 eşim oğlum var bide kızım olsun istiyorum

cnm önümüzdeki temmuz itibari ile kız oluyo 2013 nisanına kadar kız o zamana kadar deneyebilirsin rabbim gönlüne göre hayırlı evlatlar nasip etsin cnm oğlun kaç doğumlu onu söylermisin takvime göre tutuyomu bakıyım benim de bi oğlum var bende hayırlısıyla sağlıkllı bi kız istiyorum

slm arkadaşlar banada yardımcımcı olurmusunuz? benim doğum tarihim 15 şubat 1991 eşimin doğum tarihi 9 eylül 1986 bu sene hamile kalırsam kız mı erkek mi olcak 2012 de hamile kalırsam hangisi olu cvp verirseniz sevinirim

seastire bu sen hamile kalırsan erkek 2012 şubattan sonra hamile kalırsan kız

ben hesapladım ama doğru mu hesapladığım bilemediğim için yardım ederseniz sevinirim.. şimdi ben aralık 87 doğumluyum eşimde 86 temmuz doğumlu eylülde düşünüorus bu sene yani 2010 da erkek mi olcak yani şimdiden teşekkür ederim

bana da biri yardımcı olabilir mi kızlar?

doğum tarihim 21.09.1981 eşimin 10.07.1975 sat 22 nisan

çin takvii rus takvimi ve etrafımdakilerin söylemleri tttu kızım olacak ben artık herseye inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…