aciklarmisiniz nasil baba belirler kafamçokkarıştı
bende anlamadım arkadaşım konuyu biraz açarmısın nasıl cinsiyeti baba belirler:1shok::1shok::1shok:CADIARZUsaçmalık cınsıyetı sadece baba belırler...
aciklarmisiniz nasil baba belirler kafamçokkarıştı
soyle oluo canım kabaca ifade edim.bayanlarda xx kromozomu vardır erkeklerde xy. anneden otomatikmen x kromozomu gelir.eger babadan x gelirse bebis kız, y gelirse bebis erkek olur a.s.
baba belirler.babada y x var kromozonu ve annedeki xkromozon birleşince erkek oluyo
bebek.annede sadece xx var .y yok o yüzden erkek bebegi baba belirliyo canım..
ya canım ben hiç hatırlamıyom okulda bize anlattılarmı yada ben unuttum şimdi ben kız istorum nasıl olcek bu iş yavv nasıl ayarlicezli :uhm:CADIARZUCADIARZU:uhm:baba belirler.babada y x var kromozonu ve annedeki xkromozon birleşince erkek oluyo
bebek.annede sadece xx var .y yok o yüzden erkek bebegi baba belirliyo canım..
valla kızlar bende tutmadı 2 çocuğumda da...
oğluma 97 de hamile kaldım kızıma 2008 de..
ben 73 lüyüm eşim 72 li...
oğlumda ben yenilenmişim kızımda da eşim-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile3
ya canım ben hiç hatırlamıyom okulda bize anlattılarmı yada ben unuttum şimdi ben kız istorum nasıl olcek bu iş yavv nasıl ayarlicezli :uhm:CADIARZUCADIARZU:uhm:
2008 15 ocakda hucre yenilemissiniz 2009 20 martdan once hamile kaldiysaniz kiz sonra kaldiysaniz erkek cikiyo
buna inanipta uzulmeyin bence bazi arkadaslar dogru cikmadi diyor bende basta cok inanmistim kendi baktiklarim cikti diye ama simdi herkesi okuyunca raslanti olabilir diye dusunmeye basladim:1rolleyes:
allah hayirlisii versin ve dilediginizi versin ins.:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?