Cinsiyet ögrenmek isteyen gelsin:)

bu takvimi annemde yaptım doğru çıktı eşimin annesinde yaptım yanlış çıktı 2 erkek kardeş eşim buna göre 2 kız olmaları lazımdı

ben 1979 kasım dogumnlugum

eşim 1975 mart dogumlu budurumda şuanda 11 aylık bır oglum var ıkıncısını kzı ıstersen nası oluyor bacım

baba belirler.babada y x var kromozonu ve annedeki xkromozon birleşince erkek oluyo

bebek.annede sadece xx var .y yok o yüzden erkek bebegi baba belirliyo canım..

tesekkur bunlari okulda ogretislerdi ama hic bisey hatirlamiyorumkaydirigubbakcemile3
cahilligimden utandim yaw

valla kızlar bende tutmadı 2 çocuğumda da...

oğluma 97 de hamile kaldım kızıma 2008 de..

ben 73 lüyüm eşim 72 li...

oğlumda ben yenilenmişim kızımda da eşim-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile3

baba belirler.babada y x var kromozonu ve annedeki xkromozon birleşince erkek oluyo

bebek.annede sadece xx var .y yok o yüzden erkek bebegi baba belirliyo canım..
ya canım ben hiç hatırlamıyom okulda bize anlattılarmı yada ben unuttum şimdi ben kız istorum nasıl olcek bu iş yavv nasıl ayarlicezli :uhm:CADIARZUCADIARZU:uhm:

benim tutmadı......
5 ay farkla en son ben yenılemışım
ama benım oglum olcakkkk
zaman farkı az olunca tutmayabılıyo demekkı:roflol:

valla kızlar bende tutmadı 2 çocuğumda da...

oğluma 97 de hamile kaldım kızıma 2008 de..

ben 73 lüyüm eşim 72 li...

oğlumda ben yenilenmişim kızımda da eşim-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile3

benimde tutumuyo ikisi erkek çıkıyo :CüvCüv:

ya canım ben hiç hatırlamıyom okulda bize anlattılarmı yada ben unuttum şimdi ben kız istorum nasıl olcek bu iş yavv nasıl ayarlicezli :uhm:CADIARZUCADIARZU:uhm:

cinsiyeti baba belirler senin yapcan bişey yok düşünsene bu yöntemler dogru olsaydı.

veya çin takvimi herkese istedigi cinsiyette bebek yapardı ve doganın dengesi bozulurdu .
çintakvimide yanlış çıkıyo bende.inanmıyorum..alkisalkisalkis

kızlar banada yardımcı olur musunuz?bu sene ekimde evleniyorum inş. 2011 de bebek düşünüyoruz.
nişanlım 87 nisan ben 87 kasım bizim bebeğimiz ne olur.

gn farkıyla benimki yenileniyo
cinsiyetimiz belli değil daha 5 haftalığız
ama inşallah bende tutmaz bi kızım var ve bi oğlum olsun istiyorum
tabi önce sağlık

teşekkür ederim bu hafta öğrenirim büyük ihtimalle mutlaka haber veririm

Kızlar bu konuyu ilk okuduğumda eltime yaptık kız çıkmıştı
Bugün doktora gitti cinsiyetini öğrenmek için kız çıktı
Tuttu yani...

arkadaşlar ben anlamadım hesapladım ama kız çıkması gerekiyo.20 kasım 2008 de hamile kaldım. ben 19.08.81 eşim 10.05.71 nasıl oluyo banada bakarmısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…