kızlar ilginç ama gerçek bişey paylaşıcam sizlerle...
erkekler hücrelerini 4 yılda bir
kadınlar ise 3 yılda bir yenilermiş..
dogum yılınızdan hamile kaldıgınız yada kalmak istediginiz yıla göre hesaplıyorsunuz en son kim hücrelerini yenilediginde hamile kalırsanız cinsiyet o oluyor...
eşim duymuş bana anlatmıştı herkese yapıyoruz dogru çıkıyo sizlerlede paylaşmak istedim yaptıgımız herkes dogru çıktı ama yanılma payı da olabilir.......
meldacim hesaplamaya gore kiz , peki senin bebeginin cinsiyeti bellimi ? soylede bakalim dogru çikiomu :)
bu hesaplamaya gore benimkide kiz olucakmis , içimden erkek geçiodu ama kaderde ne varsa o olsun allah saglikli dogmasini nasip etsin sadece yeter :)
oncelikle hrkz slm kizlar inanmayin boyle seylere 3 hamileligim ve 2 kizim vardi birde oglumuz olsun istedik internette yazan herseyi denedik cin takviminden tutunda rejimine kadar hatta doktorumun temparator alma onerisine kadar ama yine kizim oluyor allah herkezin bebegini bagislasin saglikli olmasi onemli bence hrkz slm
cok haklisin kardesim, bende senin gibi herseyi denedim, googledan arayipda denemedim yontem kalmadi. benimde iki oglum var bir kizim olsun cok istedim ama bir oglum daha olacak. siparis sansimiz yok ne yapalim, Allah hakkimizda hayirli olani bizden daha iyi bilir. bize dusen emanetlerimize iyi sahip cikmak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?