Cinsiyet ögrenmek isteyen gelsin:)

ben haziran 83 dogumluuym eşimde mayıs 78 eger dogru hesapladıysam en son ben yenilenmisim yani kız hayırlısıyla çin takvimindede kız çıktı daha 5 haftalık saglıkı olsunda gerisi önemli degil ama hep içimde bi kız özlemi var hayırlısı artık:ecrin_bebek:

inanmamakla birlikte yinede merakimdan hesapladim ama isin icinden cikamadim birturlu.... bana da bir bakarmisiniz....
esim 20 mayis 1971 dogumlu
ben 28 aralik 1978 dogumluyum..
ilk cocugum sat 19.08.98..........dogumu 26 mayis 1999 erkek yani dogru cikiyo
ikinci cocugum sat 01.09.02......dogumu 06 haziran 2003 erkek ( iste onu bir turlu hesaplayamadim, hesaplayabilen varsa bana aciklamalariyla yazarmi lutfen )
ucuncu sat 26.11.08 27 haftalik hamileyim..... hesaplayicilarda kiz gibi gorunuyor, hatta butun takvimler kiz diyor ama 20 haftalik ultrasonda erkek demislerdi.

slm ya ben yaptım ama eşimle aynı çıktı ne olacak ben 01.12.1984 eşim 01.01.1980 bana hesaplayabilirmisin merak ettim.

ben beceremedim benimkine de bakar mısın benim doğum tarihim 06.12.1983 eşimin doğum tarihi 10.07.1970 sat tarihi 08.04.2009 hadi ne olursun çok merak ediyorum çin takvimine göre erkek

ben beceremedim benimkine de bakar mısın benim doğum tarihim 06.12.1983 eşimin doğum tarihi 10.07.1970 sat tarihi 08.04.2009 hadi ne olursun çok merak ediyorum çin takvimine göre erkek 8 haftalık hamileyim

walla benim tutmuyo ben yenilenmişim oğluma hamile kaldığım sene arkadaşlar böyle şeylere inanmayın ALLAH ne yazıysa o olucak bu ezelden belli sizin bunların hesabınızı yapmanızla olmaz ezelden ne yazıldıysa o cinste çoçuğunuz olur bu değişmez bunlar eğlence tutanlarda tamamen tesadüf..

BANA BAKARMISINIZZZZ NOOOLLUUUUUUURRRR:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

EŞİM MART 1979,BEN TEMMUZ 1979 DOĞUMLUYUZ
NİSAN 2009DA HAMİLE KALDIM

ÇOOOK HEYECANLANDIMhihoyyyt

ben hesap yapa yapa fenalık geçiriyorum galiba erkek olacak yıl eşit çıkıyor ama eşim şubat ben mayıs doğumluyum marttaydı son adetim hiççç farketmez ister erkek ister kız olsun yeter ki sağlıklı hayırlı evlat olsun ama hem merak hem eğlence

eee benim ki tutmadı yanlış mı hesapladım ki??????????????? ben 1984, eşim 1980 doğumlu. 2008 de hamile kaldım,2009 şubatta doğum yaptın.bu hesaba göre benim kızım olmalıydı, ama oğlum var.

eee benim ki tutmadı yanlış mı hesapladım ki??????????????? ben 1984, eşim 1980 doğumlu. 2008 de hamile kaldım,2009 şubatta doğum yaptın.bu hesaba göre benim kızım olmalıydı, ama oğlum var.

sizinki kafa kafaya gelmiş. ikinizinde 2008e denk geliyoo. bu durumda doğduğunuz aylar devreye giriyoo.

bı hesap yaparmısınız (2010 sonu için)
anne ekım 85
baba mayıs 84

tesekkur ederım

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar size çin takvimi,rus takvimi ,yorumcu.com (ama üye olmanız lazım diğeri eğlence amaçlı)babay choice takvimi adreslerini vereceğim.
Rus takvimi
Text and Web - Google Translate

Çin takvimi
İSİMLER - Türkiye'nin en kapsamlı isim sitesi

Cinsiyet seçimi
Uluslararası Bebek Cinsiyet Seçimi - Türkiye Temsilciliği Sitesi

yorumcu
Bebeim - Bebek Cinsiyeti, Cinsiyet Tahmini, Gebelik Hesaplaycs, Bebek simleri, Bebek Astrolojisi

Ovülasyon testi
Donna Türk , Mini-Mikroskop Ovülasyon Testi

sağlılı bebek ve cinsiyet seçme
Saglikli bir bebek için ihtiyaciniz olan tek sey

ovülasyon hesaplama
yumurtlama (ovulasyon) günü hesaplayıcısı, hamilelik için en verimli günlerinizi hesaplayın - gebelik.net

buradaki hesaplamalar belki yardımcı olabilir diye düşündüm.

eşim 77 ,,ben 83 ben 2007 yenilemişim ..eşim 2009da yenilicek sanırıjm,, doğrumu..2008 aralıkta hamile kaldım de kızım olcak bu durumda doğru oluyo sanırım...hangisi daha yeni ise o mu oluyo...

Ben 86 kasım
Eşim 75 aralık

en son 2007 de yenilemişiz. ve şuan 2 aylık hamileyim. Erkekmi yani ?

selam herkese ben 17 haftalık hamişim bugün bebişimizin cinsiyetini öğrendik kız mış 88 doğumluyum eşim 80 doğumlu bu hesap tuttu keşke daha önceden okusaydım olsun... demek ki 88 doğumluların hep kız ları olucak yenilenme yılı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…