• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çıplak kadın resmi

Sorun bu zaten karşıdaki adamın yaptıkları fln değil çok var böyle gerizekalı.neyse onu boşver kendini neden sevmiyorsun dış görünüşünle mi alakalı davranışlarından dolayı mı?
Dis gorunusumu sevmiyorum ama ben de nedenini bilmiyorum neden deger gormedigimin. Ben de kotu bir seyler varmis da onda bana deger verilmiyomus ya da sevilmeyi hak etmiyomus gibi hissediyorum. Bir seylerim var ya da yok ya da eskik.

Üzgünüm ama bu kafayla asla değer görmezsin zaten. Erkekler de kadınlarda karşısında kişilik görürse ilgi çekici gelir ve zamanla sevmeye aşka evrilir. Sen kendine değer vermelisin öncelikle partnerin aman gitmesin aman ayrılmasın diye istemediğin şeyleri yapmıyacaksın hoşlanmadığın tavırları net bi şekilde söylemelisin ki bi duruşun olduğunu fark etsin. Diğer türlü cepte oluyosunuz malesef ne yapsamda onu bastırırım üste çıkarım yada iki uğraşırım tava getiririm düşüncesinde olurlar size karşı. Bunu yapmayın lütfen siz ne zaman kendinize değer verdiniz o zaman güçlü bi birey olursunuz zaten ve fark edilirsiniz

Merhaba demeyi unutmuşum herkese merhaba.Hiç bu başlıkta bir konu açacağımı düşünmüyordum.

Bir zamanlar çok sevdiğim, şu an ise ayrı olduğum kişiyle ara ara iletişimimiz vardı. En büyük ayrılma sebebi ise bana küfür etmesiydi. (Ki afedersiniz yakınlaşıyorduk da işte) Yakınlaştığım adamın bana küfürler etmesine dayanamıyordum yalvardığım ağladığım halde. Bence küfürün bahanesi yok direkt tek sebebi sevmemek. Her neyse ben bir süre sonra artık bu küfürlerinden dolayı isteklerine cevap vermedim gururum el vermemeye başladı. Daha demin kavga ettik. Beni "Sen bana 2 yıldır vermedin." söylemleriyle suçladı. Tabi bu suçlamaları beni daha çok üzüyordu çünkü ben ona Her gün kalbimi kırıyosun, kalbim kırık diyordum ama benim kalbim kırıkken sevilmediğimi hissederken benim onla ilişkiye girmem gerektiğini söyluyordu ihtiyacı varmıs ama ya benim sevilme sefkat ihtiyacim ya benim kırık kalbim? Benim 2 yıldır kırık olan kalbimden çok kendi zevkini düşünüyordu. Bana "benim yerimde başka biri olsa çoktan seni aldatmıştı." diyordu. Ben de ona "Ben o kadar değersiz miyim de beni aldatmak yerine gönlümü alacak biri olmayacak." diyordum. Ha bu arada burası cok bombalanacak biliyorum ama o 2 yılda terk ettim kaç kere ama işte benim istikrarsızlığım ve aptallıģim sebebiyle geri döndüm hep ama o zorluyordu beni döneyim diye. Daha sonra bir sozuyle ipler koptu bende terk ettim uzun bir sure gormedim bu sıralar ara ara mesajlaşıyorduk ve bugün kavga ettik konu yine 2 yıl tatmadığı zevke geldi. Kavga ederken bana çıplak kadın fotoğrafı attı. Sen istedin bunu dedi. Hemen her yerden engelledim.İnternetten alınmış SS değil galeriden ss çekip bana attı. Birlikte olduğumuz dönem beni aldatmış. ( Samsung telefonlarda resimler çekildikleri tarihlere göre adlandiriliyor ya.) Çok kötü hissediyorum kendimi nolur çok bombalamayin rica ediyorum.

Bu kaçıncı aldatılışım çok değersiz hissediyorum kendimi. (bu adam tarafından olmasa da geçmişte de aldatıldım.)

Konu açmışken barı şunu sorayım nasıl değerli bir kadın olunur evlilik teklifi alabikecek kadar? Sizler neler yaptınız da sevilmeyi hak ediyorsunuz? Ciddi soruyorum kızmayın.

Birincisi bu adamla iletişimi kes bir daha asla konuşma. Ikincisi sürekli zevklerini söylemesi iradesiz ve düşüncesiz olmasının göstergesi. Üçüncüsü seni aldatmamış kendini aldatmış kendine yazık etmiş bırak ne hali varsa görsün. Dördüncüsü Sen çok değerli birisin Sana gerçekten değer veren insanlarla birlikte ol. Birinin sana değer verdiğini sözlerinden anlamazsın düşüncelerinden tavırlarından hareketlerinden uzun dönemde yaptıklarından anlarsın. Sakın kendine haksızlık edip üzme.

Beni "Sen bana 2 yıldır vermedin." söylemleriyle suçladı
"benim yerimde başka biri olsa çoktan seni aldatmıştı." diyordu
. Kavga ederken bana çıplak kadın fotoğrafı attı. Sen istedin bunu dedi.

Böyle "Kadın olsun da nasıl olursa olsun" diyen abazan tiplere gereğinden fazla değer gösterdiğinizden değer de görmüyorsunuz. Şunların herhangi birini söyleyen adama çoktan yol vermen lazımdı, kendine değer vermiyorsun ki başkasından değer göresin.

"Ben o kadar değersiz miyim de beni aldatmak yerine gönlümü alacak biri olmayacak."

Sen kendine değer verirsen başkasından da değer görürsün. Değer görmek için başkasına ihtiyacın yok. Biraz acımasızca gelebilir ama karşısında sürekli acınası bir şekilde durup ilgi ve değer bekleyen bir insana kimse ilgi de göstermez, değer de vermez. Sen kendine gram değer vermiyorsun, kendini sevmiyorsun; kendini değerli hissetmek için başkasının sevgisine ve ilgisine ihtiyaç duydukça üzgünüm ama sevilmeyeceksin. Kendisini dahi sevmeyen, tahammülü olmayan birisini başkası sence sevebilir mi?

Önce kendini bütün hatalarınla, günahlarınla, sevaplarınla kabul ederek; sonra bu kusurlarına şevkat göstererek ve başkasından istediğin değer kırıntısını kendine vererek işe başla. Başkasının sana vereceği değere ihtiyacın yok, o değeri almak için birine "vermeye" (!) de ihtiyacın yok. Seks ilişkide çok önemli ihtiyaçlardan bir tanesidir, bunu yaşayacaksan gerçekten her bir zerreni aşk, tutku, coşku ile dolduran, sırf kendini düşünmektense senin de zevkini, ihtiyacını düşünen birisiyle yaşa. Bunu "almak, vermek" şeklinde gören bir hanzoyla değil. Onun ihtiyaçları varsa senin de ihtiyaçların var; tek ihtiyacı seksse alsın kendine bir şişme kadın, otursun. Cinsellik ilişkinin yapı taşlarından birisidir ama tek yapı taşı da değildir.

Burada çözmen gereken sensin. Psikoterapi alacak imkanın yoksa Jeffrey Young'ın "Hayatı Yeniden Keşfedin" adlı kitabını okumanı tavsiye ederim.

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/uyeler/amelie-poulain.764910/ Eşin olmayan. insanla ilişkiye girmek ne kadar doğru Allah’u Teala bunu zina kılmıştır ama ben karışamam ginede bu senin kararın her koyun kendi bacağından asılır ha ben bunu yazdım diye bana tepki verme sadece doğruları söylüyorum bedenine yazık güzelim ya yapma güzel bir evlilik yerine neden böyle şeyler canım

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/uyeler/amelie-poulain.764910/ Eşin olmayan. insanla ilişkiye girmek ne kadar doğru Allah’u Teala bunu zina kılmıştır ama ben karışamam ginede bu senin kararın her koyun kendi bacağından asılır ha ben bunu yazdım diye bana tepki verme sadece doğruları söylüyorum bedenine yazık güzelim ya yapma güzel bir evlilik yerine neden böyle şeyler canım

Dini yorum yapmanız forum kuralları gereğince yasaktır, mesajınızı düzenleyin isterseniz.

İnanki aynı şeyi yaşıorum şuan 10 aydır beraberiz sürekli sevişmek istediğini söylüyor çıplak foto istiyor ihtiyaci varmış sen beni sevmiyorsun diyorum kızıyor sevdiğim için istiyorum sevgilim değilmisin diyor ayrılamıyorumda çok seviyorum . Sürekli tartışıyoruz bu konu yüzünden . Her erkek böyle galiba hepsi cinsellik düşünüyor soğudum iyice erkelerden

Evlilik teklifi alabilecek kadar degerli kadin olmak mi? Hangi cagda yasiyorsun sen ya? Cok sinirlendim bu konuya sen neden aptal bir erkegin sana gelip deger bicmesini bekliyorsun ki? Yemin ederim seni dove dove aklini basina getiresim geldi. Kendini suclu gormekten vazgecmen lazim bence psikolojik yardim almalisin.

İnanki aynı şeyi yaşıorum şuan 10 aydır beraberiz sürekli sevişmek istediğini söylüyor çıplak foto istiyor ihtiyaci varmış sen beni sevmiyorsun diyorum kızıyor sevdiğim için istiyorum sevgilim değilmisin diyor ayrılamıyorumda çok seviyorum . Sürekli tartışıyoruz bu konu yüzünden . Her erkek böyle galiba hepsi cinsellik düşünüyor soğudum iyice erkelerden
Erkeklerden soğuyacağınıza keşke sevgilinizden soğusanız. Hala seviyorum dediğinize göre bi ona karşı soğukluk gelmemiş. :) yalan yok her normal erkek cinsellik ister. Ama sadece karşısındakine sevgisi ve saygısı olmayan erkek bu konuda sevgilisi ile kavga eder, ayrılmakla adatmakla ltehdit eder. İhtiyacımı gider ne çirkin bi istek. Meta mıyız biz?

Merhaba demeyi unutmuşum herkese merhaba.Hiç bu başlıkta bir konu açacağımı düşünmüyordum.

Bir zamanlar çok sevdiğim, şu an ise ayrı olduğum kişiyle ara ara iletişimimiz vardı. En büyük ayrılma sebebi ise bana küfür etmesiydi. (Ki afedersiniz yakınlaşıyorduk da işte) Yakınlaştığım adamın bana küfürler etmesine dayanamıyordum yalvardığım ağladığım halde. Bence küfürün bahanesi yok direkt tek sebebi sevmemek. Her neyse ben bir süre sonra artık bu küfürlerinden dolayı isteklerine cevap vermedim gururum el vermemeye başladı. Daha demin kavga ettik. Beni "Sen bana 2 yıldır vermedin." söylemleriyle suçladı. Tabi bu suçlamaları beni daha çok üzüyordu çünkü ben ona Her gün kalbimi kırıyosun, kalbim kırık diyordum ama benim kalbim kırıkken sevilmediğimi hissederken benim onla ilişkiye girmem gerektiğini söyluyordu ihtiyacı varmıs ama ya benim sevilme sefkat ihtiyacim ya benim kırık kalbim? Benim 2 yıldır kırık olan kalbimden çok kendi zevkini düşünüyordu. Bana "benim yerimde başka biri olsa çoktan seni aldatmıştı." diyordu. Ben de ona "Ben o kadar değersiz miyim de beni aldatmak yerine gönlümü alacak biri olmayacak." diyordum. Ha bu arada burası cok bombalanacak biliyorum ama o 2 yılda terk ettim kaç kere ama işte benim istikrarsızlığım ve aptallıģim sebebiyle geri döndüm hep ama o zorluyordu beni döneyim diye. Daha sonra bir sozuyle ipler koptu bende terk ettim uzun bir sure gormedim bu sıralar ara ara mesajlaşıyorduk ve bugün kavga ettik konu yine 2 yıl tatmadığı zevke geldi. Kavga ederken bana çıplak kadın fotoğrafı attı. Sen istedin bunu dedi. Hemen her yerden engelledim.İnternetten alınmış SS değil galeriden ss çekip bana attı. Birlikte olduğumuz dönem beni aldatmış. ( Samsung telefonlarda resimler çekildikleri tarihlere göre adlandiriliyor ya.) Çok kötü hissediyorum kendimi nolur çok bombalamayin rica ediyorum.

Bu kaçıncı aldatılışım çok değersiz hissediyorum kendimi. (bu adam tarafından olmasa da geçmişte de aldatıldım.)

Konu açmışken barı şunu sorayım nasıl değerli bir kadın olunur evlilik teklifi alabikecek kadar? Sizler neler yaptınız da sevilmeyi hak ediyorsunuz? Ciddi soruyorum kızmayın.
Adam süzme çapınkinsa senin günahın ne. Onune bak

Böyle bir hanzoya istikrarla yapışıp kalıp, sonra da ne yaşamayı bekliyordun ki? Kırık kalbini tamir edecek incelikte bir insan olmamasını geçtim, ne kadar rezil, sefil bir karakter olduğunu bile gizlememiş ki canlı müsveddesi, bunu sık sık dile getirmiş. Sen bana vermedin, nedir ya, yuh. Şu potansiyeldeki bir hıyar cinsinin cidden sana güzel bir ilişki yaşatacağını ummuş olman asıl şok edici olan. Kendini değersiz hissetme, bu yaratık mı senin değerini belirleyecek? Değersiz hissetme ama akıl terazinin ayarlarını bir gözden geçirmen faydana olur. İnsanın kendini yıllarca şu muameleye maruz bırakması normal değil çünkü. Etrafta hiç iyi insan yok diye bir şey de yok, umarım iyi insanlarla karşılaşırsın. Ama hadi diyelim ki gerçekten hiç iyi insan yok, böyle bir b.k kafalıyla birlikte olmaktansa, yalnız kalmak bin kat daha iyidir.

Back
X