- 6 Ocak 2014
- 1.682
- 1.766
- 333
- Konu Sahibi amelie poulain
Daha önce de aldatılmışsınız ama eski sevgilileriniz tarafından sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş dikkat etseydiniz keşke hal ve tavırlarınaYeni ögrendim aldatıldığimi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha önce de aldatılmışsınız ama eski sevgilileriniz tarafından sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş dikkat etseydiniz keşke hal ve tavırlarınaYeni ögrendim aldatıldığimi
Dis gorunusumu sevmiyorum ama ben de nedenini bilmiyorum neden deger gormedigimin. Ben de kotu bir seyler varmis da onda bana deger verilmiyomus ya da sevilmeyi hak etmiyomus gibi hissediyorum. Bir seylerim var ya da yok ya da eskik.Sorun bu zaten karşıdaki adamın yaptıkları fln değil çok var böyle gerizekalı.neyse onu boşver kendini neden sevmiyorsun dış görünüşünle mi alakalı davranışlarından dolayı mı?
Merhaba demeyi unutmuşum herkese merhaba.Hiç bu başlıkta bir konu açacağımı düşünmüyordum.
Bir zamanlar çok sevdiğim, şu an ise ayrı olduğum kişiyle ara ara iletişimimiz vardı. En büyük ayrılma sebebi ise bana küfür etmesiydi. (Ki afedersiniz yakınlaşıyorduk da işte) Yakınlaştığım adamın bana küfürler etmesine dayanamıyordum yalvardığım ağladığım halde. Bence küfürün bahanesi yok direkt tek sebebi sevmemek. Her neyse ben bir süre sonra artık bu küfürlerinden dolayı isteklerine cevap vermedim gururum el vermemeye başladı. Daha demin kavga ettik. Beni "Sen bana 2 yıldır vermedin." söylemleriyle suçladı. Tabi bu suçlamaları beni daha çok üzüyordu çünkü ben ona Her gün kalbimi kırıyosun, kalbim kırık diyordum ama benim kalbim kırıkken sevilmediğimi hissederken benim onla ilişkiye girmem gerektiğini söyluyordu ihtiyacı varmıs ama ya benim sevilme sefkat ihtiyacim ya benim kırık kalbim? Benim 2 yıldır kırık olan kalbimden çok kendi zevkini düşünüyordu. Bana "benim yerimde başka biri olsa çoktan seni aldatmıştı." diyordu. Ben de ona "Ben o kadar değersiz miyim de beni aldatmak yerine gönlümü alacak biri olmayacak." diyordum. Ha bu arada burası cok bombalanacak biliyorum ama o 2 yılda terk ettim kaç kere ama işte benim istikrarsızlığım ve aptallıģim sebebiyle geri döndüm hep ama o zorluyordu beni döneyim diye. Daha sonra bir sozuyle ipler koptu bende terk ettim uzun bir sure gormedim bu sıralar ara ara mesajlaşıyorduk ve bugün kavga ettik konu yine 2 yıl tatmadığı zevke geldi. Kavga ederken bana çıplak kadın fotoğrafı attı. Sen istedin bunu dedi. Hemen her yerden engelledim.İnternetten alınmış SS değil galeriden ss çekip bana attı. Birlikte olduğumuz dönem beni aldatmış. ( Samsung telefonlarda resimler çekildikleri tarihlere göre adlandiriliyor ya.) Çok kötü hissediyorum kendimi nolur çok bombalamayin rica ediyorum.
Bu kaçıncı aldatılışım çok değersiz hissediyorum kendimi. (bu adam tarafından olmasa da geçmişte de aldatıldım.)
Konu açmışken barı şunu sorayım nasıl değerli bir kadın olunur evlilik teklifi alabikecek kadar? Sizler neler yaptınız da sevilmeyi hak ediyorsunuz? Ciddi soruyorum kızmayın.
Beni "Sen bana 2 yıldır vermedin." söylemleriyle suçladı
"benim yerimde başka biri olsa çoktan seni aldatmıştı." diyordu
. Kavga ederken bana çıplak kadın fotoğrafı attı. Sen istedin bunu dedi.
"Ben o kadar değersiz miyim de beni aldatmak yerine gönlümü alacak biri olmayacak."
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/uyeler/amelie-poulain.764910/ Eşin olmayan. insanla ilişkiye girmek ne kadar doğru Allah’u Teala bunu zina kılmıştır ama ben karışamam ginede bu senin kararın her koyun kendi bacağından asılır ha ben bunu yazdım diye bana tepki verme sadece doğruları söylüyorum bedenine yazık güzelim ya yapma güzel bir evlilik yerine neden böyle şeyler canım
öylemi nerde yazıyor kurallar banada atsanaDini yorum yapmanız forum kuralları gereğince yasaktır, mesajınızı düzenleyin isterseniz.
öylemi nerde yazıyor kurallar banada atsana
Anladım kusura bakmayın sadece doğru yolu göstermek istedim yani kötü niyet yoktu canım
Erkeklerden soğuyacağınıza keşke sevgilinizden soğusanız. Hala seviyorum dediğinize göre bi ona karşı soğukluk gelmemiş. :) yalan yok her normal erkek cinsellik ister. Ama sadece karşısındakine sevgisi ve saygısı olmayan erkek bu konuda sevgilisi ile kavga eder, ayrılmakla adatmakla ltehdit eder. İhtiyacımı gider ne çirkin bi istek. Meta mıyız biz?İnanki aynı şeyi yaşıorum şuan 10 aydır beraberiz sürekli sevişmek istediğini söylüyor çıplak foto istiyor ihtiyaci varmış sen beni sevmiyorsun diyorum kızıyor sevdiğim için istiyorum sevgilim değilmisin diyor ayrılamıyorumda çok seviyorum . Sürekli tartışıyoruz bu konu yüzünden . Her erkek böyle galiba hepsi cinsellik düşünüyor soğudum iyice erkelerden
Adam süzme çapınkinsa senin günahın ne. Onune bakMerhaba demeyi unutmuşum herkese merhaba.Hiç bu başlıkta bir konu açacağımı düşünmüyordum.
Bir zamanlar çok sevdiğim, şu an ise ayrı olduğum kişiyle ara ara iletişimimiz vardı. En büyük ayrılma sebebi ise bana küfür etmesiydi. (Ki afedersiniz yakınlaşıyorduk da işte) Yakınlaştığım adamın bana küfürler etmesine dayanamıyordum yalvardığım ağladığım halde. Bence küfürün bahanesi yok direkt tek sebebi sevmemek. Her neyse ben bir süre sonra artık bu küfürlerinden dolayı isteklerine cevap vermedim gururum el vermemeye başladı. Daha demin kavga ettik. Beni "Sen bana 2 yıldır vermedin." söylemleriyle suçladı. Tabi bu suçlamaları beni daha çok üzüyordu çünkü ben ona Her gün kalbimi kırıyosun, kalbim kırık diyordum ama benim kalbim kırıkken sevilmediğimi hissederken benim onla ilişkiye girmem gerektiğini söyluyordu ihtiyacı varmıs ama ya benim sevilme sefkat ihtiyacim ya benim kırık kalbim? Benim 2 yıldır kırık olan kalbimden çok kendi zevkini düşünüyordu. Bana "benim yerimde başka biri olsa çoktan seni aldatmıştı." diyordu. Ben de ona "Ben o kadar değersiz miyim de beni aldatmak yerine gönlümü alacak biri olmayacak." diyordum. Ha bu arada burası cok bombalanacak biliyorum ama o 2 yılda terk ettim kaç kere ama işte benim istikrarsızlığım ve aptallıģim sebebiyle geri döndüm hep ama o zorluyordu beni döneyim diye. Daha sonra bir sozuyle ipler koptu bende terk ettim uzun bir sure gormedim bu sıralar ara ara mesajlaşıyorduk ve bugün kavga ettik konu yine 2 yıl tatmadığı zevke geldi. Kavga ederken bana çıplak kadın fotoğrafı attı. Sen istedin bunu dedi. Hemen her yerden engelledim.İnternetten alınmış SS değil galeriden ss çekip bana attı. Birlikte olduğumuz dönem beni aldatmış. ( Samsung telefonlarda resimler çekildikleri tarihlere göre adlandiriliyor ya.) Çok kötü hissediyorum kendimi nolur çok bombalamayin rica ediyorum.
Bu kaçıncı aldatılışım çok değersiz hissediyorum kendimi. (bu adam tarafından olmasa da geçmişte de aldatıldım.)
Konu açmışken barı şunu sorayım nasıl değerli bir kadın olunur evlilik teklifi alabikecek kadar? Sizler neler yaptınız da sevilmeyi hak ediyorsunuz? Ciddi soruyorum kızmayın.