Çıplak kadın resmi

Merhaba demeyi unutmuşum herkese merhaba.Hiç bu başlıkta bir konu açacağımı düşünmüyordum.

Bir zamanlar çok sevdiğim, şu an ise ayrı olduğum kişiyle ara ara iletişimimiz vardı. En büyük ayrılma sebebi ise bana küfür etmesiydi. (Ki afedersiniz yakınlaşıyorduk da işte) Yakınlaştığım adamın bana küfürler etmesine dayanamıyordum yalvardığım ağladığım halde. Bence küfürün bahanesi yok direkt tek sebebi sevmemek. Her neyse ben bir süre sonra artık bu küfürlerinden dolayı isteklerine cevap vermedim gururum el vermemeye başladı. Daha demin kavga ettik. Beni "Sen bana 2 yıldır vermedin." söylemleriyle suçladı. Tabi bu suçlamaları beni daha çok üzüyordu çünkü ben ona Her gün kalbimi kırıyosun, kalbim kırık diyordum ama benim kalbim kırıkken sevilmediğimi hissederken benim onla ilişkiye girmem gerektiğini söyluyordu ihtiyacı varmıs ama ya benim sevilme sefkat ihtiyacim ya benim kırık kalbim? Benim 2 yıldır kırık olan kalbimden çok kendi zevkini düşünüyordu. Bana "benim yerimde başka biri olsa çoktan seni aldatmıştı." diyordu. Ben de ona "Ben o kadar değersiz miyim de beni aldatmak yerine gönlümü alacak biri olmayacak." diyordum. Ha bu arada burası cok bombalanacak biliyorum ama o 2 yılda terk ettim kaç kere ama işte benim istikrarsızlığım ve aptallıģim sebebiyle geri döndüm hep ama o zorluyordu beni döneyim diye. Daha sonra bir sozuyle ipler koptu bende terk ettim uzun bir sure gormedim bu sıralar ara ara mesajlaşıyorduk ve bugün kavga ettik konu yine 2 yıl tatmadığı zevke geldi. Kavga ederken bana çıplak kadın fotoğrafı attı. Sen istedin bunu dedi. Hemen her yerden engelledim.İnternetten alınmış SS değil galeriden ss çekip bana attı. Birlikte olduğumuz dönem beni aldatmış. ( Samsung telefonlarda resimler çekildikleri tarihlere göre adlandiriliyor ya.) Çok kötü hissediyorum kendimi nolur çok bombalamayin rica ediyorum.

Bu kaçıncı aldatılışım çok değersiz hissediyorum kendimi. (bu adam tarafından olmasa da geçmişte de aldatıldım.)

Konu açmışken barı şunu sorayım nasıl değerli bir kadın olunur evlilik teklifi alabikecek kadar? Sizler neler yaptınız da sevilmeyi hak ediyorsunuz? Ciddi soruyorum kızmayın.
Öncelikle değer görmediğiniz değerli hissetmediginjz kimsenin yanında kalmayın defalarca geri donmeyin .siz kendinize değer verin başkaları zaten o zaman sizin değerli olduğunuzu görür siz kendinize değer vermezseniz başkasından beklemeniz abes olur. Ayrıca net kararlı olun .

Bu işin bir ölçüsü olduğunu sanmıyorum öyle yaparsan böyle olur onu yaparsan adam peşinden koşar seninle evlenir,cinsellik yaşamazsan kıymetli olursun, bunlar tamamen kişiye göre değişen ve göreceli kavramlar.Bence senin en büyük eksiğin okuduklarından anladığım kadarı ile kendine güveninin olmaması kendine güvenin olursa karşına çıkan ne kadar karaktersiz olursa olsun onu arkanda bırakıp yoluna devam edersin ta ki kendin için en doğruyu bulana kadar.

Bu kişi kaçıncı sınıf varlık acaba..
Hiç iyi insan yok diye böyle biri çekilir mi yahu?
Bu tarz insanlarla vaktinizi harcamayın.
Geçmişiniz de böyle bir insanın olmuş olması bile iğrenç değil mi?

Vermedin,etmedin gibi söylemler..
Adamın aşkla işi yok ki.
Beyni, bel altında işliyor bunun.
Düşünüyorum 1 yıl eşimle sevgililik nişan döneminde bana böyle bişey söylese ne olur su diye..
Of iğrenç ya. Elle tutulur hiçbir yanı yok bu ilişkinin.

Elbet önünüze iyi insanlar çıkacaktır.
Önce sizin yapmanız gereken fazlalıkları temizlemek.

Bir kadının böyle muamele görmesi ne kadar üzücü :(

Merhaba demeyi unutmuşum herkese merhaba.Hiç bu başlıkta bir konu açacağımı düşünmüyordum.

Bir zamanlar çok sevdiğim, şu an ise ayrı olduğum kişiyle ara ara iletişimimiz vardı. En büyük ayrılma sebebi ise bana küfür etmesiydi. (Ki afedersiniz yakınlaşıyorduk da işte) Yakınlaştığım adamın bana küfürler etmesine dayanamıyordum yalvardığım ağladığım halde. Bence küfürün bahanesi yok direkt tek sebebi sevmemek. Her neyse ben bir süre sonra artık bu küfürlerinden dolayı isteklerine cevap vermedim gururum el vermemeye başladı. Daha demin kavga ettik. Beni "Sen bana 2 yıldır vermedin." söylemleriyle suçladı. Tabi bu suçlamaları beni daha çok üzüyordu çünkü ben ona Her gün kalbimi kırıyosun, kalbim kırık diyordum ama benim kalbim kırıkken sevilmediğimi hissederken benim onla ilişkiye girmem gerektiğini söyluyordu ihtiyacı varmıs ama ya benim sevilme sefkat ihtiyacim ya benim kırık kalbim? Benim 2 yıldır kırık olan kalbimden çok kendi zevkini düşünüyordu. Bana "benim yerimde başka biri olsa çoktan seni aldatmıştı." diyordu. Ben de ona "Ben o kadar değersiz miyim de beni aldatmak yerine gönlümü alacak biri olmayacak." diyordum. Ha bu arada burası cok bombalanacak biliyorum ama o 2 yılda terk ettim kaç kere ama işte benim istikrarsızlığım ve aptallıģim sebebiyle geri döndüm hep ama o zorluyordu beni döneyim diye. Daha sonra bir sozuyle ipler koptu bende terk ettim uzun bir sure gormedim bu sıralar ara ara mesajlaşıyorduk ve bugün kavga ettik konu yine 2 yıl tatmadığı zevke geldi. Kavga ederken bana çıplak kadın fotoğrafı attı. Sen istedin bunu dedi. Hemen her yerden engelledim.İnternetten alınmış SS değil galeriden ss çekip bana attı. Birlikte olduğumuz dönem beni aldatmış. ( Samsung telefonlarda resimler çekildikleri tarihlere göre adlandiriliyor ya.) Çok kötü hissediyorum kendimi nolur çok bombalamayin rica ediyorum.

Bu kaçıncı aldatılışım çok değersiz hissediyorum kendimi. (bu adam tarafından olmasa da geçmişte de aldatıldım.)

Konu açmışken barı şunu sorayım nasıl değerli bir kadın olunur evlilik teklifi alabikecek kadar? Sizler neler yaptınız da sevilmeyi hak ediyorsunuz? Ciddi soruyorum kızmayın.
Aynısını eşimde bana yaptı cinsel olarak ona soğuk davrandığım için özgüvenimi yerle bir etti sürekli ayrılmakla tehdit etti beni buyüzden.Sen bana vermiyorsun böyle yaptığın için sevgim bitti diyor şimdide.Ancak sevgi sadece cinselliğe bağlı birşeymi onuda anlayamıyorum artık tek bildiğim insanın özgüveninin yerle bir olduğu..

Dis gorunusumu sevmiyorum ama ben de nedenini bilmiyorum neden deger gormedigimin. Ben de kotu bir seyler varmis da onda bana deger verilmiyomus ya da sevilmeyi hak etmiyomus gibi hissediyorum. Bir seylerim var ya da yok ya da eskik.
Sen kendine deger vermezsen karsindaki sana neden deger versin? Sen kendini sevmezsen karsindaki seni neden sevsin?

Once kendini sev, cok sev asik olurcasina! Kendisi sevisine hayran olsun karsindaki erkek.

Goreceksin insanlarin sana bakisi degisecek...

Ben demin ne okudum ya...
Konu sahibi herşeyden önce sen kendine saygı duymazsan sana kimse saygı duymaz. O da öyle ben kendime saygı duyuyorum demekle olmaz. Sana küfür eden adamı 2 yıldır hayatında tutuyorsan üzgünüm ama kendi benliğine saygın ve sevgin yok demektir. Kendi benliğine saygısı olmayan insanlar karakteri arızalı insanlara denk gelince de böyle şeyler yaşanıyor işte.
Kişisel gelişim kitapları okumanı, sınırlarını çizmeni, öz benliğini geliştirmeni, kendini sevip saygı duymanı tavsiye ediyorum. Bu dediklerim gelişirse zaten böyle ziyanlık adamlarla takılmaz, böyle şeyler yaşamazsın.

Canım geçmişte yaşadığın şeyler için kendini yargılama olup bitmiş o an hangi ruh haliyle bunları yaptın kimse bilemez, sende ağır yaralar açmış ki defalarca kalbim kırıldı demişsin
Sana tavsiye edebilceğim şey şu biz ne kadar sevecen iyi olsak da bir işin olmayacağı varsa olmaz
Bundan sonraki ilişkilerinde saygı birinci plan olsun
Kendine saygı duy sonra karşındakine
Saygının olduğu yerde sevgi çoğalıyor kendiliğinden

Size şu kadarını söyleyeyim nasıl değerli bir kadın olunur demişsiniz ya önce siz kendinizi değerli olarak görün, kendinize değer verin ki karşıdaki de size her istediğini yapamasın. Sizi sadece cinsel organına malzeme yapacak biri olarak görmüş karşıdaki. Sizin iyi niyetiniz bu hale getirmiş sizi. Sevgiye muhtaç değilsiniz sevilmeyi hakediyorsunuz lütfen ilerki ilişkilerinizde bunu göz önünde bulundurun.

Sevilmeyi nasıl hak ediyorsunuz demişsin
Bazen hak etmeyen insanlar da seviliyor senin karşındakini sevdiğin gibi
Hayatında cinsel olarak sana yaklaşan biri var sadece cinsellik olarak bana sorarsan hiç cinsellik yaşamadan da sana sevgi şefkat gösterebilen bir adam olmalı karşındaki ki kalbin kırılmasın
Umarım yaşadığın kabusu atlatırsın
Ve bu adam sana umarım evlilik teklifi
Etmez
Bu konuyu hırs yapmak yerine kurtuldum diyerek uzaklaşmalısın

Erkekler cinsellik bekledikleri kadınla evlenmeyi düşünmezler (benim şahsi görüşüm) o yüzden evlilik yolunda ilerleyecek bir insan senden cinsellik beklemz bunu bekleyen insan da evlilik düşünmez.
Neden cinsellik bekledikleri kadınla evlenmeyi düşünmezler mesela?
Evlenince pes mi oynayacaklar cinsellik düşünmeyecekler mi?
Evleneceği insanla cinsellik yaşamayı düşünmeyen insan neden evleniyor sizce?
Bir de mesajınızda yazdığınız sonuca nerden vardınız? Kaç kişiye anket yaparak bu kanıya ulaştınız merak ettim:kahve:

Arkadaşlar kesin yargılara varmayın hata yapıyorsunuz cinsellik yaşayan adam o kadınla evlenmek isteyebilir istemeyebilir de bu adamın ne amaçla yaklaştığına bağlı
Zalimce eleştiri yapmayın sen seviştin zaten senle neden evlesine getirmeyin gayette evlenen milyon tane insan var
Konuyu bu konudan buraya bağlamak çok anlamsız
Kadın olarak siz yapmayın siz kendinize değer vermeden başkaları nasıl verecek
Konumuz saygı şuan saygı ama bu konu içinde bile hanımlar birbirlerine saygısızlık yapıyorlar

Seni seven direkt evlenme teklifi eder zaten.Seni cinsellige zorlamaz.

1.Seni cinsellige zorlayanlari tekmele.
2.Seninle ciddi dusunmeyenlerle vakit harcama.

Herkes degerlidir.Senin degerini anlamayanlarla vakit oldurme.

Neden cinsellik bekledikleri kadınla evlenmeyi düşünmezler mesela?
Evlenince pes mi oynayacaklar cinsellik düşünmeyecekler mi?
Evleneceği insanla cinsellik yaşamayı düşünmeyen insan neden evleniyor sizce?
Bir de mesajınızda yazdığınız sonuca nerden vardınız? Kaç kişiye anket yaparak bu kanıya ulaştınız merak ettim:kahve:

Erkekler evlenmeyi düşündükleri kadınlara evleneden önce "kıyamazlar" veya "kötü gözle bakmazlar" diye düşünüyorlar galiba. :kahve:

Yapmayın Allah aşkına.. Kendinizi bu kadar basitleştirmeyin. Siz kadınsınız, erkeklerin ihtiyaçları için bi gereç değil.. ‘almak, vermek’ gibi iğrenç tabirler kullanan o adama(!) çoktan hakettiği davranışı göstermeniz gerekirdi..

Kişi kendine verdiği değer kadar karşısından değer görür. Lütfen kendinize acımayı bırakım, o adamı hayatınızdan çıkartın. Cinselliğinizi de istediğiniz ve sizi ihtiyaç olarak görmeyen kişiyle yaşayın.. İnanın ki öyle insanlar da var ve böyle gereksizleri hayatınızdan çıkarınca net bi şekilde göreceksiniz...

Kadın/erkek, arkadaslik, akraba hangi tür iliskiyi ele alırsan al, prensipleri olan, özsaygısı olan insan değer görür. Şu vermedinli igrenç cümleyi bana 20 yıllık esim bile kuramaz. Çünkü duruşumla kabul edip etmeyecegim şeyleri farkettirmisimdir. Her zaman aldığın kadarını işitir ve yasarsın. Yani sen sana bunları yapmasıve söylemesi için açik kapı bırakmışsın ona.

Kendinize bu kadar değersizliği reva görmeyin. Karşısındaki erkegin ihtiyacları için bedenine dokunduran birinin kendine saygısı yoktur en başta. Ve ihtiyaçları için senin bedenini kullanmak isteyen adamda bencildir. Kadınin kendisininde duygusal olarak hazır hissetmesi ve istemesi lazım.

Böyle andaval heriflerin gönlünü hoş tutmayıp yol verirseniz kendi değerinizi farkına varırsınız belki. Değerli olunmaz çünkü zatem değerlisiniz o değeri bile isteye böyle çapsızların ayağına sermediğiniz sürece

Back
X