Çıplak kadın resmi

Bu kaçıncı aldatılışım çok değersiz hissediyorum kendimi. (bu adam tarafından olmasa da geçmişte de aldatıldım.)

Konu açmışken barı şunu sorayım nasıl değerli bir kadın olunur evlilik teklifi alabikecek kadar? Sizler neler yaptınız da sevilmeyi hak ediyorsunuz? Ciddi soruyorum kızmayın.

Kendinize saygı duyarak başlayabilirsiniz, sizi aldatan ve yalanlar söyleyen insanları hayatınızdan çıkarın.

Eğer kendinizi değiştirmezseniz aynı deneyimleri tekrar tekrar yaşayacaksınız maalesef. Çünkü bu değersizlik şemanızla size değer veren ve kibar olan birine çekim duymanız mümkün değil. Hep sizi aldatan, kötü davranan, size değersiz hissettiren erkeklere çekileceksiniz çünkü rahat hissettiğiniz ve alıştığınız konum o. Önce bu anlamda farkındalığa ulaşmanız lazım. Şema terapiyi bi araştırın ve okuyun.

Canım benim şahsi düşüncem bu adamın niyeti pek iyi değil. Kimsede evlenmeden yatağa girmek zorunda değil. Bunu isteyen bir erkeğinde duygularından şüphe ederim. İnan birlikte olsan zaten gidecekti ya da başka bir kadına atılan çıplak fotoğrafın olacaktı.

Kendinizi kullandırdığınız, hakaret, küfür işitmenize rağmen devam ettiğiniz hiçbir ilişkiden evlilik teklifi almazsınız. Bundan emin olabilirsiniz

Merhaba demeyi unutmuşum herkese merhaba.Hiç bu başlıkta bir konu açacağımı düşünmüyordum.

Bir zamanlar çok sevdiğim, şu an ise ayrı olduğum kişiyle ara ara iletişimimiz vardı. En büyük ayrılma sebebi ise bana küfür etmesiydi. (Ki afedersiniz yakınlaşıyorduk da işte) Yakınlaştığım adamın bana küfürler etmesine dayanamıyordum yalvardığım ağladığım halde. Bence küfürün bahanesi yok direkt tek sebebi sevmemek. Her neyse ben bir süre sonra artık bu küfürlerinden dolayı isteklerine cevap vermedim gururum el vermemeye başladı. Daha demin kavga ettik. Beni "Sen bana 2 yıldır vermedin." söylemleriyle suçladı. Tabi bu suçlamaları beni daha çok üzüyordu çünkü ben ona Her gün kalbimi kırıyosun, kalbim kırık diyordum ama benim kalbim kırıkken sevilmediğimi hissederken benim onla ilişkiye girmem gerektiğini söyluyordu ihtiyacı varmıs ama ya benim sevilme sefkat ihtiyacim ya benim kırık kalbim? Benim 2 yıldır kırık olan kalbimden çok kendi zevkini düşünüyordu. Bana "benim yerimde başka biri olsa çoktan seni aldatmıştı." diyordu. Ben de ona "Ben o kadar değersiz miyim de beni aldatmak yerine gönlümü alacak biri olmayacak." diyordum. Ha bu arada burası cok bombalanacak biliyorum ama o 2 yılda terk ettim kaç kere ama işte benim istikrarsızlığım ve aptallıģim sebebiyle geri döndüm hep ama o zorluyordu beni döneyim diye. Daha sonra bir sozuyle ipler koptu bende terk ettim uzun bir sure gormedim bu sıralar ara ara mesajlaşıyorduk ve bugün kavga ettik konu yine 2 yıl tatmadığı zevke geldi. Kavga ederken bana çıplak kadın fotoğrafı attı. Sen istedin bunu dedi. Hemen her yerden engelledim.İnternetten alınmış SS değil galeriden ss çekip bana attı. Birlikte olduğumuz dönem beni aldatmış. ( Samsung telefonlarda resimler çekildikleri tarihlere göre adlandiriliyor ya.) Çok kötü hissediyorum kendimi nolur çok bombalamayin rica ediyorum.

Bu kaçıncı aldatılışım çok değersiz hissediyorum kendimi. (bu adam tarafından olmasa da geçmişte de aldatıldım.)

Konu açmışken barı şunu sorayım nasıl değerli bir kadın olunur evlilik teklifi alabikecek kadar? Sizler neler yaptınız da sevilmeyi hak ediyorsunuz? Ciddi soruyorum kızmayın.

Canim ya cok uzuldum bence degerli kadin diye bir sey yoktur sadece serefsiz vicdansiz igrenc pislik canavar erkeklere denk gelir insan eger kendimize deger vermezsek boylelerini yillar surse de sineye cekeriz hatta kendimize cekeriz. Kendimize deger verirsek boylelerinin verdigi ilk sinyalde kiclarina tekmeyi basariz ve hayatimiza sadece bize hak ettigimiz degeri veren kisileri aliriz. Hepimiz degerliyiz sadece salakliklarimizdan ders alip gozumuzu acicaz ve hayir dicez daha iyisini hak ettigimizi bilicez. Boyle iliskiler ders olur kimden uzak durman gerektigini bilirsin sonrasinda sen kendine hak ettigin degeri ver ve gerekirse yalniz kalmaktan korkma tek yapman gereken sey bu.

Neden cinsellik bekledikleri kadınla evlenmeyi düşünmezler mesela?
Evlenince pes mi oynayacaklar cinsellik düşünmeyecekler mi?
Evleneceği insanla cinsellik yaşamayı düşünmeyen insan neden evleniyor sizce?
Bir de mesajınızda yazdığınız sonuca nerden vardınız? Kaç kişiye anket yaparak bu kanıya ulaştınız merak ettim:kahve:
Şahsi fikrim olduğunu belirttim. Ankete kimlerin katıldığı sizi pek de alakadar etmez sanıyorum :kahve:

Adam gibi sevilmek için adam seveceksiniz. Dert değersiz hissetmeniz ise. Hissetmeyin adamda olmasa sizi istemiş sonuç olarak güzel ve istek duyulan biri olduğunuz çıkıyor ortaya. İlişki yaşamak için sevgi olmaz. Sevgiden sonra gelir ilişki.

Söylemeyi unuttum pardon,canım sen de kaslı baklavalı erkek resmi at de ki bu yunan heykellerine bakmaktan seni unutmuşum pardon de ayrıl. Bu ne ya kendisini bişi sanmasın

Erkekler evlenmeyi düşündükleri kadınlara evleneden önce "kıyamazlar" veya "kötü gözle bakmazlar" diye düşünüyorlar galiba. :kahve:

Aslinda bu konu yanlis anlasiliyor.
Kadinlari sadece cinsellik icin isteyen ve bazen de bu istekleri icin kandiran tipler icin tabi ki de cinsellik kiymaktir.
Aslinda insan Sevdiginin Kalbini Kirmak istemez bu acidan bakilsa keske.
Tabi bir kisiyi duygularini kirip kandirip sizden baska beklentileri varken duygusal anlamda da bir seyler bekliyorken cinsellik istemeniz tabi ki Kiymak oluyor.
Bir de istedigini vermemekten maksat zor olmak.
Pahali olan esyayi daha zor alip para biriktirince bile daha kiymetli oluyor...

Kaçan kovalanır...
Şunu unutma ne kadar kadın gördüysem değer gören hepsi kendi kuralları olan, erkeğin onu mutlu etmek için elinden geleni yaptığı fakat mutluluk daha fazla mutluluk diyip hiç karşı tarafı şımartmamış kadınlar değerlidir

Önce kendi kıymetini bilip iradeni korumalısın. Birisi sana uygun değilse değildir. Bir kere terk edip geri dönersin okey. Bir kere daha yapmamalısın bunu. Değilse değildir. O kadar. Böyle rezil heriflere ikinci şans bile verilmez.

Bunu birçok deda yazdım ama bugün de senin için tekrar yazacağım
Çünkü sorularına isabetli cevaplar vereceğimi düşünüyorum.

Eşimle üniversitenin ilk yilinda tanıştik
Sinif arkadaşıydık.

O zamanlar ben 19. Eşim 22.

sınıfın sonu mayıs ayının 15.günü yanima geldi.
'Seni çok seviyorum ben dedi'

Ilgilenmedim yüzvermedim. Ve selami kestim
Çünkü kesinlikle istemiyorum.

4.sene boyunca her 15 mayısta yanima geldi. Hep israr etti.

'Seni cok seviyorum. Bana 1 kere şans ver. Seni üzersem kırarsam bitirirsin. Sadece 1 şans' dedi. Umrumda bile değildi.

Bi gün memleketime gidecektim (sanırım 3.sinifken). Akşamüstü otogara gittim. Baktım bu otogarda. Yanima geldi. Ben çok şaşırmıştım.
"Ne yapiyorsun burda" dedim .

Seni bekliyordum. Dedi.

"Bu saatte gideceğimi nerden biliyosun" dedim.

Bilmiyordum, sabah 7 den beri bekliyordum dedim.bi de yolculukta rahat etmem için yastık almıştı. Sinir olmuştum. Hemen otobüse binip yanından ayrılmıştım.

Son senemiz...Mezun oluyorduk . Bi daha karsilasmamak üzereydik. Tekrar yanima geldi
Israr.. yalvarma.
Ama benim umrumda değildi. Hadi bay dedim.

Mezun olduktan sonra bana mailler atmis. Görmedim bile
Ortak arkadaslarimizin hesabindan benim sosyal medyama bakmis senelerce. Evlendim mi diye..

Mezun olduktan 4 sene sonra birgün sosyal medyadan msj atti. Evlenip çoluk cocuk sahibi olmuştur diye düşünerek cevap verdim.

Türkiyenin öteki ucuna atanmıştı. Ve her haftasonu benim olduğum şehire kadar gelip beni 1 şans vermeye ikna etmeye çalışıyordu. 12 saat yol yapıp tek tatil gününü buna harcıyordu.

Sonunda 2015 haziran sonunda bir şans vermeyi kabul ettim. 2017 senesinde evlendim.

Halen daha el üstünde tutuluyorum. üniversite okurken yere düşürdüğüm bir toka... 1 toplu iğne halen daha icerde. Senelerce saklamis...

Hep der ki " üniversite hayatıma dair kendimle ilgili pek hatıram yok. Anılarım hep sana dair. Gelmediģin günler gözüm kapılarda kaliyordu. Okula erken gidip seni rahat görebileceğim yerler oturuyordum. Sınıfın camlarından yolunu gözlüyordum. Dolmuşa bindiğin durağa bakiyordum. Bu sen misin boleyn kızı. Gerçekten benim yanımda mısın..." diyor.

Bu sabah 8de kalkıp camlari silmis. Çünkü cama çıkıp aşağıya düşmemden korkuyor. Yorulurum diye evin bütün temizliğini yapmaya çalışıyor.

Şimdi soruna cevap veriyorum: eşimin bunları yapması için ekstra hiçbir sey yapmadim
Benim tek yaptığım; kendimi cok sevmek
Kendime cok deger vermek.

Eger ben bile kendime değer vermiyorsam,kimden bana değer vermesini isteyebilirim ki?

Benim kendim için yapmadığımı kim benim için yapabilir ki?

Hiçkimse.

Şunu unutma sevgisi için mücadele ettigini zannedip tek tarafli olarak daima affeden, itaat eden, değer görmeye çalıştığı için her şeye "tamam" diyen kadın sevilmeyen ve sevilemeyecek bir kadındır.

Ben beni seven adam için mücadele etmem.
Beni sevmeyen icin hiç etmem.

Erkekler sonunda "yapmasaydın" demeyi çok severler

O yüzden taviz vermiyorum.

Bütün kızlara da tavsiye ederim

Merhaba demeyi unutmuşum herkese merhaba.Hiç bu başlıkta bir konu açacağımı düşünmüyordum.

Bir zamanlar çok sevdiğim, şu an ise ayrı olduğum kişiyle ara ara iletişimimiz vardı. En büyük ayrılma sebebi ise bana küfür etmesiydi. (Ki afedersiniz yakınlaşıyorduk da işte) Yakınlaştığım adamın bana küfürler etmesine dayanamıyordum yalvardığım ağladığım halde. Bence küfürün bahanesi yok direkt tek sebebi sevmemek. Her neyse ben bir süre sonra artık bu küfürlerinden dolayı isteklerine cevap vermedim gururum el vermemeye başladı. Daha demin kavga ettik. Beni "Sen bana 2 yıldır vermedin." söylemleriyle suçladı. Tabi bu suçlamaları beni daha çok üzüyordu çünkü ben ona Her gün kalbimi kırıyosun, kalbim kırık diyordum ama benim kalbim kırıkken sevilmediğimi hissederken benim onla ilişkiye girmem gerektiğini söyluyordu ihtiyacı varmıs ama ya benim sevilme sefkat ihtiyacim ya benim kırık kalbim? Benim 2 yıldır kırık olan kalbimden çok kendi zevkini düşünüyordu. Bana "benim yerimde başka biri olsa çoktan seni aldatmıştı." diyordu. Ben de ona "Ben o kadar değersiz miyim de beni aldatmak yerine gönlümü alacak biri olmayacak." diyordum. Ha bu arada burası cok bombalanacak biliyorum ama o 2 yılda terk ettim kaç kere ama işte benim istikrarsızlığım ve aptallıģim sebebiyle geri döndüm hep ama o zorluyordu beni döneyim diye. Daha sonra bir sozuyle ipler koptu bende terk ettim uzun bir sure gormedim bu sıralar ara ara mesajlaşıyorduk ve bugün kavga ettik konu yine 2 yıl tatmadığı zevke geldi. Kavga ederken bana çıplak kadın fotoğrafı attı. Sen istedin bunu dedi. Hemen her yerden engelledim.İnternetten alınmış SS değil galeriden ss çekip bana attı. Birlikte olduğumuz dönem beni aldatmış. ( Samsung telefonlarda resimler çekildikleri tarihlere göre adlandiriliyor ya.) Çok kötü hissediyorum kendimi nolur çok bombalamayin rica ediyorum.

Baştan hata yapmışsın böyle birini direk bırakmayarak. Tek derdi cinsellik oldugu ortada. Sevgi filan yok.sen kendi kendine yanlış yapmışsın canım.bende çok aldatıldım ama gerçek yüzlerini göstermediler benden öle bişey istemediler sadece karaktersiz insanlarla karşılaşmak bu.ama kendini kandırmayacaksın yol vereceksin. Bide biz kadınlar bizi sevenleri göremiyoruz yanlış insanlarla kör oluyoruz. Ben kendi hisşerimi bi kenara atıo beni seven peşiöden kosan kişiye evet dedim sonrada onu sevmek için kendime zaman tanıdım. Veee onun sevgisine aşık oldum şimdi çokk seviyorum ve evliyiz.. sizi sevenleri sevmeye çalışmayı deneyin;)

Çok afedersiniz ama,
Sizi sevmemiş kadınlığınızı sevmiş ve kullanmak istemiş.
Elde edemeyincede silmiş atmış.
İyide yapmış çünkü siz o kadar kelimeye hakarete geri dönmüşsünüz.
Kendinize neden bunu yapıyorsunuz sizi siz olduğunuz için seven birini bulun bedeninizi seven birini değil.
Tabiki sizin tercihiniz ama her zaman evlilikten önce yakınlaşmama taraftarıyım.
Bir insanın tamam işte bu! Demeden bedenini teslim etmemeli.
Çünkü o sizin ve siz çok değerlisiniz...
Bırakın o boş insan müsveddesini salın iplerini.
Hayata güzel bakın mutlu olun mutlka mutlulukla doğru insanıda bulursunuz...

Back
X