Çıplak kadın resmi

Sadece son sorunuza cevap vereyim. Sevilmek ve değer görmek için hiç bir şey yapmanıza gerek yok. Siz olun yeter. Karşınıza doğru insan çıktığı zaman zaten çaba sarfetmeden, çıkarsız, beklentisiz aşkı tadacaksınız. Kurtulduğunuz çok iyi olmuş.

Bu tipi nerden bulduysaniz oraya birakin, nasil bir model bu yahu, valla karikatur gibi, siz dr kalkmis sevgilim diyorsunuz adama... Neyse...
Deger de cinsellikle ne artar ne azalir, eger ilk sevismede degersizlesseydik butun evlilikler bir gun surerdi ;)
Eger karsinizdakiyle aranizda guclu bie duygusal bag ve cinsel cekim varsa seks bunu daha da arttirir, yoksa bisey olmaz zaten 3-5 takilir ayrilirsiniz.

Merhaba demeyi unutmuşum herkese merhaba.Hiç bu başlıkta bir konu açacağımı düşünmüyordum.

Bir zamanlar çok sevdiğim, şu an ise ayrı olduğum kişiyle ara ara iletişimimiz vardı. En büyük ayrılma sebebi ise bana küfür etmesiydi. (Ki afedersiniz yakınlaşıyorduk da işte) Yakınlaştığım adamın bana küfürler etmesine dayanamıyordum yalvardığım ağladığım halde. Bence küfürün bahanesi yok direkt tek sebebi sevmemek. Her neyse ben bir süre sonra artık bu küfürlerinden dolayı isteklerine cevap vermedim gururum el vermemeye başladı. Daha demin kavga ettik. Beni "Sen bana 2 yıldır vermedin." söylemleriyle suçladı. Tabi bu suçlamaları beni daha çok üzüyordu çünkü ben ona Her gün kalbimi kırıyosun, kalbim kırık diyordum ama benim kalbim kırıkken sevilmediğimi hissederken benim onla ilişkiye girmem gerektiğini söyluyordu ihtiyacı varmıs ama ya benim sevilme sefkat ihtiyacim ya benim kırık kalbim? Benim 2 yıldır kırık olan kalbimden çok kendi zevkini düşünüyordu. Bana "benim yerimde başka biri olsa çoktan seni aldatmıştı." diyordu. Ben de ona "Ben o kadar değersiz miyim de beni aldatmak yerine gönlümü alacak biri olmayacak." diyordum. Ha bu arada burası cok bombalanacak biliyorum ama o 2 yılda terk ettim kaç kere ama işte benim istikrarsızlığım ve aptallıģim sebebiyle geri döndüm hep ama o zorluyordu beni döneyim diye. Daha sonra bir sozuyle ipler koptu bende terk ettim uzun bir sure gormedim bu sıralar ara ara mesajlaşıyorduk ve bugün kavga ettik konu yine 2 yıl tatmadığı zevke geldi. Kavga ederken bana çıplak kadın fotoğrafı attı. Sen istedin bunu dedi. Hemen her yerden engelledim.İnternetten alınmış SS değil galeriden ss çekip bana attı. Birlikte olduğumuz dönem beni aldatmış. ( Samsung telefonlarda resimler çekildikleri tarihlere göre adlandiriliyor ya.) Çok kötü hissediyorum kendimi nolur çok bombalamayin rica ediyorum.

Bu kaçıncı aldatılışım çok değersiz hissediyorum kendimi. (bu adam tarafından olmasa da geçmişte de aldatıldım.)

Konu açmışken barı şunu sorayım nasıl değerli bir kadın olunur evlilik teklifi alabikecek kadar? Sizler neler yaptınız da sevilmeyi hak ediyorsunuz? Ciddi soruyorum kızmayın.
Sen zaten değerlisin. Bu herifle de birlikte olursan seninle de evleneceği yok. Neden mi öyle diyorum? Çünkü ben cinsellik konusunda bu kadar zorlayıp sana küfürler baskılar eden birisinden bunu beklemeiyorum. Velev ki evlendiniz o zaman,bir kilo alırsın ya da çocuğun olur ya da (umarım olmaz) bir kaza olur bir yerin alçıya alınır bundan cinsel ilişkiniz azaldığında yeni arayışlarda olur. Sen bilirsin,ben bana hakaret saydırıp,kişiliğimi yok sayarak baskı kurmaya çalışan bir mahlukatla olmazdım. Bana kalırsa ayrıl gitsin. Dünya üzerinde 8 milyar insan var. Kendisi bulunmaz hint kumaşı değil.

Bugüne kadar hoşlandığım tüm erkekler benden cinsellik bekledi. İlişkiye girmediğim için başka kadına gitmekle tehdit edildim, aldatıldım, terk edildim. Başka biri benle gezip tozmadı once cinsellik olmalıymıs bir nevi bedelini ödüyomusum gibi bedenimle. Ilişkiye girdim yine olmadi. Ben de bir şey var butun erkekler beni sevmiyorsa ayni muameliyi yapiyorsa.
Sen böyle insanları çekiyor olabilir misin?

Dis gorunusumu sevmiyorum ama ben de nedenini bilmiyorum neden deger gormedigimin. Ben de kotu bir seyler varmis da onda bana deger verilmiyomus ya da sevilmeyi hak etmiyomus gibi hissediyorum. Bir seylerim var ya da yok ya da eskik.
Kimseye güzellik borcun yok. Eminim ki güzel bi kızsın. Bence olanlar özgüvensizliğinden dolayı. Çünkü kendisini sevmeyen insanlar,başkasına karşın sevme ya da sevilme duygularını yaşarken bir problem yaşıyor. Sen zaten değerlisin. Eğer seviyesiz bir gerizekalının kendisine bakmadan sana değer biçmesine izin verirsen,kendini bu denli değersiz görürsen kimsenin sana cidden değer vermesini bekleme. Sana oooo hayat güzel herşey güzel diyemem. Hepimizin estetik kaygısı olabilir. İnsanız sonuçta ama biraz özgüvenini toparla. Kaygını böyle dışa vurma,sana birşey diyen insana da "ağzını topla" demekten çekinme. Karşındaki de mükemmel değil çünkü

Erkeğe istediği çoğu şeyi vermezsen ,evlilik boyutuna gelirsin.
Kaçacaksın ,kovalayacak.
Hepsi bu.
KK böyle kadınlarla dolu. Sadece ulaşabilmek icin kadinla evlenmeye calisan insanin istedigine ulastiktan sonra ne oldugu da malum: ama sevgiliyken hic boyle degildiiiiiiii, üzerime titrerdiiiii, niye böyle olduu?

Bence bu isler kacmakla kovalamakla olmaz. Dunyaya ayni pencereden baktigin (ya da onun baktigi yönü sevdigin), hossohbet, saatlerce sohbet etmeye doyamadigin, , anlayisli biriyle olmak lazim ki aksam yemek bittikten sonra sofrada ıki saat cay sigara kahve artik her neyse gunden konusulsun,laf lafi acsin muhabbet bagi kurulsun...
Ben etrafımda cook gozlem yapiyorum. Ozellikle yaşitim genc ciftlerde. Sanki erik dalinda dans etmek icin evlenmis. Iletisim sifir. Ayni evin icinde birbirlerine carpmadan yasamaya calisiyorlar. Ya telefon ya bilgisayar basinda iki laf etmeden ömür geciriyorlar.
Onemli olan laf olsun diye evlenmek degil ki. Dogru kisiyi bulmak...

Konuya gelince valla ben bile sana saygi duymadim okurken konu sahibi. Hayatindaki erkek neden duysun ki??
Yanlis anlama,evlilik disi birliktelige vs vs karsi olacak bir insan degilim. Hatta 'seven insan dokunmaya kıyamaz' tarzi zihniyete uyuz olurum cunku asil seven insan devamli tensel temas halinde olmak, yanyana oturuyorsan dizine degmek,yuruyorsan koluna girmek, gemide dizine yatmak ve her firsatta öpüp koklamak ister. Nasil iliskiler yasiyor bunu diyen insanlar bunu da hiic anlamam.
Ama sen adamin sana saygi duymasina izin vermemissin ki. O yanlis yaptıkça "bana boyle yapma" deyip ağlamışsin. Seni ezmis,ezilmissin...
Sen onun seni uzmesine izin vermissin o da seni üzmüs. Bu kadar basit...
Bence ise kendini sevmekle basla. Sen once kendine deger ver. Karsindaki ona muhtaçmis gibi hissetmesin,sadece sevdigin icin onunla birlikte oldugunu hissetsin...
Sana kötü seyler hissettiren insanlarla da devam etmekte israrci olma. Sonra boyle pespese kötü iliskiler yasar , 'her bulduğum böyle' diye uzulursun. Madem oyle sal gitsin daha yolun enn basinda.
Benim bir yabanci sevgilim vardi. Sevgili de demesem mi? Onemli biriydi benim icin. Karsilikli fedakarliklar yapar bulusmaya zaman yaratirdik.
Cok duzgun bir insandi, caba sarfederdi... bir gun yine benim sehrime geldi. Gunler mutlu mutlu askla gecip gitti. Bir aksam beni rahatsiz edecek bir olay oldu. Ama 'neyse sunun surasında kac günlüğüne geldi' dedim, canimi sikmamaya calistim. Sabahında konustuk, ben piknik yapmak uzere hazirlandim. Termosa cay doldurdum,meyveler sandvicler falan... tam evden cikacagim kaldigi kiside ayip olmasin diye kahvalti yaptığını ogrendim (piknik icin hazırlandigimi biliyordu) ben de buyuk olaylara uzulmem bile ama boyle ufak düşüncesizliklere cok bozulurum. O sinirle Ters bir cevap atip kavga etmeyeyim diye telefonu cantama attim, toparladim cantami yola koyuldum. Tam "evden cik" mesaji atmak icin telefonumu elime aldim ki bana birkac mesaj atmis. Cevap gelmeyince "küstün mü bana?" "Gelmeyecek misin?" Falan yazmis. En son da birkac dakika sonra "beni bilmemnereye davet ediyorlar. Onlardan ayrilinca bulusuruz" demis. Bu arada evinde kaldigi kisileri ikimiz de tanımıyoruz, ben ayarlamistim. Arkadasi falan degil,daha dun tanismislardi.
Booooyle kaldim metrobus cikisinda mesajlari görüp. Cantamda pikniklik malzemelerim , termosum. Telefonu turkiyede acik olmadigi icin internetsiz ortamda ulasamiyorum da.
Kendimi oyle kotu hissettim ki oturdum bir banka bol bol agladim. Sonra dusundum, yani hem benim icin geldigini iddia edip hem benle son kisacik zamani kalmisken bu sekilde dusuncesizce davranan bir insan. Gercekten elimde termos aglamaya,ogleden sonra onun keyfi olup da gelene kadar bir yerde oyalanip mutsuz olmaya deger mi??
O aralar yeni tanıştığım biri vardi. Onu aradım "harika bir piknik sepetim var, uygun musun sahilde bulusalim?' Dedim.
Gercekten de cok harika bir gun gecirdim.
Diger cocugu da son gorusum oldu. Yol etmeye bile gitmedim.
He sonradan cok üzülüp özür diledi,özürünü kabul edip meseleyi kapattik ama o kadar. Daha da dönmedim ve kac yil geçti daha da gormedim :)
Kimsenin bana kendimi degersiz hissettirmesine izin vermiyorum. Bence sen de oyle yap.
Zaten baskasi seni mutlu etmiyor. Bari sen kendini mutlu etmek icin caba sarfet

Merhaba demeyi unutmuşum herkese merhaba.Hiç bu başlıkta bir konu açacağımı düşünmüyordum.

Bir zamanlar çok sevdiğim, şu an ise ayrı olduğum kişiyle ara ara iletişimimiz vardı. En büyük ayrılma sebebi ise bana küfür etmesiydi. (Ki afedersiniz yakınlaşıyorduk da işte) Yakınlaştığım adamın bana küfürler etmesine dayanamıyordum yalvardığım ağladığım halde. Bence küfürün bahanesi yok direkt tek sebebi sevmemek. Her neyse ben bir süre sonra artık bu küfürlerinden dolayı isteklerine cevap vermedim gururum el vermemeye başladı. Daha demin kavga ettik. Beni "Sen bana 2 yıldır vermedin." söylemleriyle suçladı. Tabi bu suçlamaları beni daha çok üzüyordu çünkü ben ona Her gün kalbimi kırıyosun, kalbim kırık diyordum ama benim kalbim kırıkken sevilmediğimi hissederken benim onla ilişkiye girmem gerektiğini söyluyordu ihtiyacı varmıs ama ya benim sevilme sefkat ihtiyacim ya benim kırık kalbim? Benim 2 yıldır kırık olan kalbimden çok kendi zevkini düşünüyordu. Bana "benim yerimde başka biri olsa çoktan seni aldatmıştı." diyordu. Ben de ona "Ben o kadar değersiz miyim de beni aldatmak yerine gönlümü alacak biri olmayacak." diyordum. Ha bu arada burası cok bombalanacak biliyorum ama o 2 yılda terk ettim kaç kere ama işte benim istikrarsızlığım ve aptallıģim sebebiyle geri döndüm hep ama o zorluyordu beni döneyim diye. Daha sonra bir sozuyle ipler koptu bende terk ettim uzun bir sure gormedim bu sıralar ara ara mesajlaşıyorduk ve bugün kavga ettik konu yine 2 yıl tatmadığı zevke geldi. Kavga ederken bana çıplak kadın fotoğrafı attı. Sen istedin bunu dedi. Hemen her yerden engelledim.İnternetten alınmış SS değil galeriden ss çekip bana attı. Birlikte olduğumuz dönem beni aldatmış. ( Samsung telefonlarda resimler çekildikleri tarihlere göre adlandiriliyor ya.) Çok kötü hissediyorum kendimi nolur çok bombalamayin rica ediyorum.

Bu kaçıncı aldatılışım çok değersiz hissediyorum kendimi. (bu adam tarafından olmasa da geçmişte de aldatıldım.)

Konu açmışken barı şunu sorayım nasıl değerli bir kadın olunur evlilik teklifi alabikecek kadar? Sizler neler yaptınız da sevilmeyi hak ediyorsunuz? Ciddi soruyorum kızmayın.
Neden evlilik teklifi almak için değerli olacaksın. İnsanlar için, ailen için, arkadaşların için değerli olsan. Aldatılmak senin suçuymuş gibi davranmayarak ve kendine değer vererek başla işe. Bu devride hiç aldatılmayan kadın bulunca eşini tebrik edesim geliyor ne kadar ahlaklı dürüst sadık bir adam diye. Sayıları az Çünkü. Ve konunda en çok kızdığım cümleyi sevilmeli hak etmek???? Diyelim tavsiyeler verildi ideal kadın için. Birini bulmak için bunları yaptın yaptın yaptın Sonra ne olacak? Hep karşıya kendini kendini beğendirmek için mücadele mi edeceksin? Sen neysen osundur. Neden adi iki tane adam için kendini aldatılacak, değersiz, sevilmeye layık olmayan kadın olarak görüyorsun

Cinselliği öyle her ihtiyacım var diyene kendini bedeninş koz olarak kullanmayarak daha değerli olursun. Kendi değerini bilirsin. Başkasının gözündeki değerini önemsemezsen daha mutlu olursun.

KK böyle kadınlarla dolu. Sadece ulaşabilmek icin kadinla evlenmeye calisan insanin istedigine ulastiktan sonra ne oldugu da malum: ama sevgiliyken hic boyle degildiiiiiiii, üzerime titrerdiiiii, niye böyle olduu?

Bence bu isler kacmakla kovalamakla olmaz. Dunyaya ayni pencereden baktigin (ya da onun baktigi yönü sevdigin), hossohbet, saatlerce sohbet etmeye doyamadigin, , anlayisli biriyle olmak lazim ki aksam yemek bittikten sonra sofrada ıki saat cay sigara kahve artik her neyse gunden konusulsun,laf lafi acsin muhabbet bagi kurulsun...
Ben etrafımda cook gozlem yapiyorum. Ozellikle yaşitim genc ciftlerde. Sanki erik dalinda dans etmek icin evlenmis. Iletisim sifir. Ayni evin icinde birbirlerine carpmadan yasamaya calisiyorlar. Ya telefon ya bilgisayar basinda iki laf etmeden ömür geciriyorlar.

Konuya gelince valla ben bile sana saygi duymadim okurken konu sahibi. Hayatindaki erkek neden duysun ki??
Yanlis anlama,evlilik disi birliktelige vs vs karsi olacak bir insan degilim. Hatta 'seven insan dokunmaya kıyamaz' tarzi zihniyete uyuz olurum cunku asil seven insan devamli tensel temas halinde olmak, yanyana oturuyorsan dizine degmek,yuruyorsan koluna girmek, gemide dizine yatmak ve her firsatta öpüp koklamak ister. Nasil iliskiler yasiyor bunu diyen insanlar bunu da hiic anlamam.
Ama sen adamin sana saygi duymasina izin vermemissin ki. O yanlis yaptıkça "bana boyle yapma" deyip ağlamışsin. Seni ezmis,ezilmissin...
Bence ise kendini sevmekle basla. Sen once kendine deger ver. Karsindaki ona muhtaçmis gibi hissetmesin,sadece sevdigin icin onunla birlikte oldugunu hissetsin...
Sana kötü seyler hissettiren insanlarla da devam etmekte israrci olma. Sonra boyle pespese kötü iliskiler yasar , 'her bulduğum böyle' diye uzulursun. Madem oyle sal gitsin daha yolun enn basinda.
Benim bir yabanci sevgilim vardi. Sevgili de demesem mi? Onemli biriydi benim icin. Karsilikli fedakarliklar yapar bulusmaya zaman yaratirdik.
Cok duzgun bir insandi, caba sarfederdi... bir gun yine benim sehrime geldi. Gunler mutlu mutlu askla gecip gitti. Bir aksam beni rahatsiz edecek bir olay oldu. Ama 'neyse sunun surasında kac günlüğüne geldi' dedim, canimi sikmamaya calistim. Sabahında konustuk, ben piknik yapmak uzere hazirlandim. Termosa cay doldurdum,meyveler sandvicler falan... tam evden cikacagim kaldigi kiside ayip olmasin diye kahvalti yaptığını ogrendim (piknik icin hazırlandigimi biliyordu) ben de buyuk olaylara uzulmem bile ama boyle ufak düşüncesizliklere cok bozulurum. O sinirle Ters bir cevap atip kavga etmeyeyim diye telefonu cantama attim, toparladim cantami yola koyuldum. Tam "evden cik" mesaji atmak icin telefonumu elime aldim ki bana birkac mesaj atmis. Cevap gelmeyince "küstün mü bana?" "Gelmeyecek misin?" Falan yazmis. En son da birkac dakika sonra "beni bilmemnereye davet ediyorlar. Onlardan ayrilinca bulusuruz" demis. Bu arada evinde kaldigi kisileri ikimiz de tanımıyoruz, ben ayarlamistim. Arkadasi falan degil,daha dun tanismislardi.
Booooyle kaldim metrobus cikisinda mesajlari görüp. Cantamda pikniklik malzemelerim , termosum. Telefonu turkiyede acik olmadigi icin internetsiz ortamda ulasamiyorum da.
Kendimi oyle kotu hissettim ki oturdum bir banka bol bol agladim. Sonra dusundum, yani hem benim icin geldigini iddia edip hem benle son kisacik zamani kalmisken bu sekilde dusuncesizce davranan bir insan. Gercekten elimde termos aglamaya,ogleden sonra onun keyfi olup da gelene kadar bir yerde oyalanip mutsuz olmaya deger mi??
O aralar yeni tanıştığım biri vardi. Onu aradım "harika bir piknik sepetim var, uygun musun sahilde bulusalim?' Dedim.
He sonradan cok üzülüp özür diledi,özürünü kabul edip meseleyi kapattik ama o kadar. Daha da dönmedim ve kac yil geçti daha da gormedim :)
Kimsenin bana kendimi degersiz hissettirmesine izin vermiyorum. Bence sen de oyle yap.
Ne kadar güzel anlatmışsın ☺️ Bana da birkaç konuda cesaret verdin

+1 'le sonuna kadar katılıyorum. Aslında büyük olaylar değil de gerçekten ayrıntılar belirliyor ilişkinin seyrini. Hani kadınlarımızın görmezden geldim dediği ayrıntılar bütün seyri değiştiriyor. Yanındaki. İnsan huzur vermeli acaba saçmalarsam beni beğenmez mi diye düşünmemeliyiz veya benden bunu istiyor yapmazsam ayrılır? E ayrılsın zaten. Aşk böyle taleplerle falan yürümez. Sırf cinsellige ulaşmak için de olmaz. Eşimin markete gittiği zaman sevdiğim biskuviden alıp gelmesi sırf almış olmak için aldığı görev hediyelerden çok daha kıymetlidir. Eminim benim de sırf sevdiği için yaptığım yemek ona değerli geliyordur. İnsanlar birbirine iyi gelmeli ya yanında var diye sukretmelisin. Adam küfrediyor, hakaret ediyor, bu organizmaya normal şartlarda rastlasak yol değiştiririz yalvarıp ama beni kırıyorsun demek çok acizce.

Bu tipi nerden bulduysaniz oraya birakin, nasil bir model bu yahu, valla karikatur gibi, siz dr kalkmis sevgilim diyorsunuz adama... Neyse...
Deger de cinsellikle ne artar ne azalir, eger ilk sevismede degersizlesseydik butun evlilikler bir gun surerdi :KK66:
Eger karsinizdakiyle aranizda guclu bie duygusal bag ve cinsel cekim varsa seks bunu daha da arttirir, yoksa bisey olmaz zaten 3-5 takilir ayrilirsiniz.
komple katılıyorum ve ek olarak önce siz kendinize değer verin diyorum.

Bana vermedin şeklinde iğrenç bir söylemle seninle kavga eden insanla işiniz ne ? Yok çıplak kadın fotosu atmalar ergen ergen hareketler bu ne allah aşkına? Kimsede suç aramayın bu şekilde bir ilişki yaşamak isteyen sizsiniz. Kendinize bir gram saygınız varsa görüşmeyin.

Son soruna cevap: sana bu sekilde davranan birine yol verdigin zaman. Kendi degerini kendin belirlersin. Sen kendine bunu layik gormussun.

Direkt kendimden örnekleyeyim. Bana zerre kadar değer vermeyen insanlarla sevgili olmuşluğum var ve bende hep değer görmeme sebebimi araştırıyordum ki ulaştığım sonuç(okuduğum kitaplardan çıkarım yaptım) bir ileri iki geri taktiği. İyi davranacaksın ama asla tam olarak kendini vermeyeceksin. Her daim kibar ama uzak davranacaksın. En önemlisi kendine değer vereceksin ve başka önem verdiğin konular olduğunu, kendinden taviz veremeyeceğini aşılayacaksın. Ah şimdiki aklım ve eski günler olsaydı...

Erkekler cinsellik bekledikleri kadınla evlenmeyi düşünmezler (benim şahsi görüşüm) o yüzden evlilik yolunda ilerleyecek bir insan senden cinsellik beklemez bunu bekleyen insan da evlilik düşünmez.
Ne alaka. Hangi yuzyilda yasiyoruz? Soylediginize karsit tonla ornek verebilirim. Burada sorun secimdeki yanlis. Kiminle yasadiginiz onemli. Bu sacma salak insanla birlikte olmadan evlenseydi de hayal kirikligi yasayacakti zaten. Cinsellikle kotu bir insan olmanin ne alakasi var? Bu adam cinsellik yasasa da yasamada da karaktersiz.

Seni gerçekten seven adam sana kıyamaz o basit ağızla konuşmaz kendinizi kullandirtayin

Back
X