Çirkin erkegin teklif etmesi sorunsalı?

Merak etmeyin çok erkekten teklif aldim.

İnsanları “çirkin” diye değerlendirmek doğru mu sizce? Ben sana fazla birşey demeyeceğim zaten fazlasıyla tepki göreceksin burada baştan söyleyeyim onu ☺
Yaşın çok genç galiba, anca olgun olmadığım zamanlarımda İnsanları güzel-çirkin diye ayırırdım. Herşeyi dış görünüşten ibaret zannettiğimiz o ergen zamanlarımız var ya hani..
Evet belki klişe olacak ama dışı güzel olup da içi çöp olan birçok insan görüp tanıdıktan sonra dış görünüşün de zerre önemli olmadığını çook sonradan anladım.

Evet göze güzel gözüküyor, güzellikten/yakışıklılıktan dolayı ilgi budalası oluyorlar belki ama bazılarıyla iki kelime edip bakıyorsun ki bomboş bir insandan ibaret... tamamen o görüntü ne kadar güzel olursa olsun asıl o zaman çirkin gelebiliyor insana.
Ha sanılmasın ki ben burada güzelleri/yakışıklıları gömüyorum, hayır dışardan bakıldığında bana da güzel diyor birçok kişi. Ama neye göre kime göre? Belki başkasına göre ben de çirkinim...
Güzellik zaten göreceli.
Güzellik gelip geçici, güzelliğinle/yakışıklılığınla bir insanda iz bırakmak kolay, davranışlarımla duruşumla bırakmayı tercih ederim.
O yuzden o çirkin dediğin insan da belki sana göre çirkin, başkalarına göre harika bir insan olabilir. Ayrıca hiçbir insan ‘çirkin ‘olarak nitelendirilmeyi hak etmiyor. Eğer ki karakteri çirkin değilse...

Son düzenleme:
biri vardi tanidigim cok guzelim derdi hep erkekler bana bakiyor yok spor hocasi tipin harika ne gerek var spora dedi yok iste spora gelen adamlarin gozu bende vs vs Allahin gucune gitmesin de hic guzel degildi bizde birsey demezdik tabi he der gecerdik sizden de ayni elektrigi aldim:) guzel kadin guzel oldugunu soyleme geregi duymaz bilir bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…