Çirkin erkegin teklif etmesi sorunsalı?

Herkes kendi klasmaninda takilir genelde. Teklif eden cirkinse sizinde ortalamaniz o civardadır. Cokta sey yapmamak lazim.
Ama öyle demeyin şimdi
Aslında çirkin olmasına rağmen şeytan tüyüne sahip olup çoğu kızı etkileyen birisine denk gelmiştim.
Ondan etkilenen çoğu kız da güzeldi valla :)

Karakter olarak iyi biri diyorlardı tabi bilemem ama çirkin yani çirkin

Gayet güzelim Allah'a şükür
Canııımmmm. Çen çok mu güjelşin. Anasının pyensesi dünya güzeli. Ya kıvanç Tatlıtuğ Burak Özçivit gibi biriyle evleneceksin. Burnundan getirecek senin. Sana dünyayı zindan edecek. Ya da kusura bakma piremses ama şu kafanla çirkin diyebilecegin birine çirkin diyemeyecek ve onunla evleneceksin. Nasip olunca ağzın dilin bağlanır hesabı yani. Zihniyete bak ya. Bilseler de huyunu teklif etmese o çirkinler

İşte güzel olaydin,çirkin oğlanlar ' bu bize bakmaz len' der gecerlerdi. Çok şey yapma sen yine de.
Kocam aynen de böyle yaptı, aylarca çevremde takıldı arkadaş grubuyla:)
Ben ilgimi belli edince, ‘sen niye bana ya da bize bakasın dalga geçme, boşuna hayale düşürme’ demişti.

Evet onun için büyük bir yıkım olmuş herhalde.Ama benim umrumda falan olmadı yani
İyi ki umrunuzda olmamış, konu açmışsınız
Hazmedemediniz herhalde öyle ‘çirkin’ birinin size bakmasını.
Bilseydi işte, bir bilseydi o çirkin bile bakar mıydı düşünmek lazım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…