Ama öyle demeyin şimdiHerkes kendi klasmaninda takilir genelde. Teklif eden cirkinse sizinde ortalamaniz o civardadır. Cokta sey yapmamak lazim.
Karakter olarak iyi biri diyorlardı tabi bilemem ama çirkin yani çirkinİnsanları “çirkin” diye değerlendirmek doğru mu sizce? Ben sana fazla birşey demeyeceğim zaten fazlasıyla tepki göreceksin burada baştan söyleyeyim onu ☺
Yaşın çok genç galiba, anca olgun olmadığım zamanlarımda İnsanları güzel-çirkin diye ayırırdım. Herşeyi dış görünüşten ibaret zannettiğimiz o ergen zamanlarımız var ya hani..
Evet belki klişe olacak ama dışı güzel olup da içi çöp olan birçok insan görüp tanıdıktan sonra dış görünüşün de zerre önemli olmadığını çook sonradan anladım.
Evet göze güzel gözüküyor, güzellikten/yakışıklılıktan dolayı ilgi budalası oluyorlar belki ama bazılarıyla iki kelime edip bakıyorsun ki bomboş bir insandan ibaret... tamamen o görüntü ne kadar güzel olursa olsun asıl o zaman çirkin gelebiliyor insana.
Ha sanılmasın ki ben burada güzelleri/yakışıklıları gömüyorum, hayır dışardan bakıldığında bana da güzel diyor birçok kişi. Ama neye göre kime göre? Güzellik zaten göreceli.
Güzellik gelip geçici, güzelliğinle/yakışıklılığınla bir insanda iz bırakmak kolay, davranışlarımla duruşumla bırakmayı tercih ederim.
O yuzden o çirkin dediğin insan da belki sana göre çirkin, başkalarına göre harika bir insan olabilir. Ayrıca hiçbir insan ‘çirkin ‘olarak nitelendirilmeyi hak etmiyor. Eğer ki karakteri çirkin değilse...
Ne büyük bir marifetMerak etmeyin çok erkekten teklif aldim.
Ay yorumlarda eğlence var
çay yapayım hemen
Canııımmmm. Çen çok mu güjelşin. Anasının pyensesi dünya güzeli. Ya kıvanç Tatlıtuğ Burak Özçivit gibi biriyle evleneceksin. Burnundan getirecek senin. Sana dünyayı zindan edecek. Ya da kusura bakma piremses ama şu kafanla çirkin diyebilecegin birine çirkin diyemeyecek ve onunla evleneceksin. Nasip olunca ağzın dilin bağlanır hesabı yani. Zihniyete bak ya. Bilseler de huyunu teklif etmese o çirkinlerGayet güzelim Allah'a şükür
E yani?Karakter olarak iyi biri diyorlardı tabi bilemem ama çirkin yani çirkin
İşte güzel olaydin,çirkin oğlanlar ' bu bize bakmaz len' der gecerlerdi. Çok şey yapma sen yine de.Benim demek istediğim çirkin biri teklif edince böyle olmam
Ülkemizde cogu erkek zaten sırf 'kadın' oldugumuz için öküzlüklerinden dönüp dönp bakıyor :)Valla cogu erkeğin dönüp dönüp baktigi bir kadınım
Amannnn ne marifet marifet. Bir çok erkekten teklif almayan kızda ne biliyim yağğniiiiiiMerak etmeyin çok erkekten teklif aldim.
 tespit gibi tespiitttÜlkemizde cogu erkek zaten sırf 'kadın' oldugumuz için öküzlüklerinden dönüp dönp bakıyor :)
Kocam aynen de böyle yaptı, aylarca çevremde takıldı arkadaş grubuyla:)İşte güzel olaydin,çirkin oğlanlar ' bu bize bakmaz len' der gecerlerdi. Çok şey yapma sen yine de.
Evet onun için büyük bir yıkım olmuş herhalde.Ama benim umrumda falan olmadı yaniE yani?
Çirkin olduğu için ne kaybetmesi lazım, mesela sizi mi?
Büyük yıkım olacak herhalde:)
Ceceen fuze atsan daha iyidiBelki seni kendine denk gördüğü için teklif ediyordur hemen reddetmeden önce aynaya bir daha bak.
Ceceen fuze atsan daha iyidi
İşte güzel olaydin,çirkin oğlanlar ' bu bize bakmaz len' der gecerlerdi. Çok şey yapma sen yine de.
HahahBelki seni kendine denk gördüğü için teklif ediyordur hemen reddetmeden önce aynaya bir daha bak.
İyi ki umrunuzda olmamış, konu açmışsınızEvet onun için büyük bir yıkım olmuş herhalde.Ama benim umrumda falan olmadı yani
Çekirdek te koy kız bende geliyom okurken çitleriz beraber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?