Çirkin erkegin teklif etmesi sorunsalı?

O zaman sizin özgüven probleminiz var. Size göre kendinize yakıştıramadığınız biri size açılınca kendinizden şüpheye düşüyorsanız bu farklı bir psikoloji olsa gerek. Benim anlayabiliceğim bir dirum değil.

Böyle düşünebilirsin haksızda sayılmazsın ama ifade ediş şeklin çok sıkıntılı
Ayrıca bu konu başarı üniversite okumak aylık şu kadar maaş almak gibi herkesin birlik olacağı bir konu değil
Sen o adama çirkin dersin ama insanlara normal gelir
Kendime çok güzelim dersin insanlar seni aşırı güzel bulmaz normal görür
Olay bu

Bazen anlayamiyorum.Kimse ruhlar aleminde yaşamıyor.Ne bekliyorlar ki hemen sevgili mi olalım onlarla ?..
Yani çirkin birinden teklif gelince istemsizce şoka giriyorum.Yanlis olabilir ama hayat enerjim kayboluyor bu sefer.
Bu ruhlar aleminde yaşamıyoruz lafından gıcık kapıyorum kusura bakmayın
O lafın mucidi recep ivedik kendi tipine bakmadan kız beğenmeyen birini oynuyordu hadi o karakterdi
Bu gerçek hayat

Hepimizin kadın erkek ortalamamız belli
Sanki böyle konuşan erkeklerin hepsi biscolata erkeği kızlar ise birazdan wictoria secret defilesine çıkacak tipler

Acitasyon değildir o, acitasyon olsa duramazsın.

kesinlikle çok doğru bir tespit. kendini üstün gören, kibirli olan insanların aşağılık kompleksi olduğunu düşünmüşümdür. ilahi konu sahibi bir konu açtın hepimiz psikolog kesildik.en iyisi buraya konu açmaktansa profesyonel bir yardım al senin için daha iyi olur inan durumun çok parlak görünmüyor.

Entry-nick uyumu

Doğru diyorsun Recep ivedik diyordu dimi o lafı filmde, o mesajı görünce benim de aklıma o geldi orda da işte kendi tipine bakmadan başkalarınınkine laf edenleri temsil ediyor bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…