- 8 Temmuz 2019
- 273
- 264
- 53
Misal çokkk çirkin bir adam senin tabırınle ama milyoner birinin oglu cok parası var o zaman nasıl karsılardın? Allah gönlüne göre versın de insan cokkk sonra anlar göze hitap edenle gönüle hitap edenin bir olmadığını.Bazen anlayamiyorum.Kimse ruhlar aleminde yaşamıyor.Ne bekliyorlar ki hemen sevgili mi olalım onlarla ?..
Yani çirkin birinden teklif gelince istemsizce şoka giriyorum.Yanlis olabilir ama hayat enerjim kayboluyor bu sefer.
Bence de iddialı olmak kolay ispat istiyoruzEveet yüce zeusun kızı IIV . EGO tanricasindan fotoğraf istirham ediyoruz
Güzelsin de niye yakışıklı adamlar teklif etmiyor diye sorarlar adama yegen.
Bazen anlayamiyorum.Kimse ruhlar aleminde yaşamıyor.Ne bekliyorlar ki hemen sevgili mi olalım onlarla ?..
Yani çirkin birinden teklif gelince istemsizce şoka giriyorum.Yanlis olabilir ama hayat enerjim kayboluyor bu sefer.
Eveet yüce zeusun kızı IIV . EGO tanricasindan fotoğraf istirham ediyoruz
Hay çirkin kadar başına taş düşsün diyeceğim de olmayacak.Afedersiniz de burada amacım yargı değil.Ben olanı söylüyorum.Hem o da biliyordur çirkin olduğunu buna göre yaşar kendine denk birini bulursa iyi bir hayatı olabilir.Yalandan acitasyon kasmaniza hayran kaldım hanımlar
Offff siz piremsesler yok musunuz? Bir gün sizi de Hakan Sabancılar, Kıvanç Tatlıtuğlar bulacak. Siz adriana lima sınız çünkü. Erkek olsam senin karakterinde bir eş bulmaktan korkarım. Daha iyisini bulunca sen aldatırsın kocanı. Çünkü sen bir piremsessinBazen anlayamiyorum.Kimse ruhlar aleminde yaşamıyor.Ne bekliyorlar ki hemen sevgili mi olalım onlarla ?..
Bazen anlayamiyorum.Kimse ruhlar aleminde yaşamıyor.Ne bekliyorlar ki hemen sevgili mi olalım onlarla ?..
Amine Gülşe ile Mesut ÖzilHülya Avşar Kaya Çilingiroğlu ile evlenmiş Adriana Lima Metin Hara ile aşk yaşamış onlardan güzel olacağını düşünmüyorum bu kadar kasma istersen.
Herkesin kendi yanına yakıştırdigi, yakıştırmadıgı birileri olabilir ama üzerine basa basa çirkin demek görgüsüzlükten başka birşey değil.kızmışlar sana ama ya ben seni anlıyorum aslında, öyle kişiler hoşlanmıştı ki benden ciddi misin diye sorasım geliyodu, benimle bir şansının olduğunu düşünmesi garibime gidiyodu.
ben dünya güzeli değilim tabii ama göz var izan var, yanyana yürüdüğünde yanına yakışması lazım biraz.
karakter çok önemli sevince birşeyin önemi kalmıyor ama o kadar da değil yani.
Metin Hara için aynı şeyi söyleyemem ama bu bahsettigimiz adamları güzel yapan para gibi bir unsur var, bunuda es geçmemek lazım. Bazı insanlar için normalde asla birarada olmayacağı kişiler parayla beraber vazgeçilmez oluyor.Amine Gülşe ile Mesut Özil
Sans meselesi demek ki.Boyle erkeklerden hoşlanmam normal mi?
Yani nasıl desem size.Boyle eğlenmeyi bilen,hareketli yaşayan.Hayattan zevk almasını bilen.Eglenceli kıpır kıpır ama hani ya böyle yanında olduğun zaman mutlu olursun ya sürekli pozitiflik saçar.Bazisi da vardır hani evden çıkmaz ya da belli arkadaslari olur falan düzenli yaşar yani onlar...www.kadinlarkulubu.com
Konu sahibi hoşlandıgı erkek tipinin konusunu açmış megersem. Ama öyle biri denk gelmemiş hiç nedense
Bende bundan bahsediyorum.Burada ki hanımlar bunu anlamıyor.Ya da işlerine gelmiyor.kızmışlar sana ama ya ben seni anlıyorum aslında, öyle kişiler hoşlanmıştı ki benden ciddi misin diye sorasım geliyodu, benimle bir şansının olduğunu düşünmesi garibime gidiyodu.
ben dünya güzeli değilim tabii ama göz var izan var, yanyana yürüdüğünde yanına yakışması lazım biraz.
karakter çok önemli sevince birşeyin önemi kalmıyor ama o kadar da değil yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?