Çirkin miyim?

Meral Ak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2016
2.111
2.022
63
merhabalar kızlar, benim sorunum evet bu, çirkin miyim? Tamam biliyorum öyle duru bir güzelliğim yok ama kendi çapımda makyajla falan bir şeye benziyorum kendi hayatımda bu pek sorun olmuyor ama eşimin ailesinin yanında canım çok sıkılıyor bu mevzuya, görümcem maşallah pek güzel kayınvalidem de sürekli över, sonra komşunun gelininden bahşediyor diyor ki maşallah o gelin de su gibi, en son sabah benim yengemle telefonda konuşurken güzel gelinim diyor yani bizim gelinimize o öyle diyor, telefonu da kapatınca maşallah sizin gelin çok güzel dedi ee ben kaç zamanlık gelinim bana hiç demedi. Burada biraz komplekse giriyorum açıkçası, herkes güzel ben çirkin gibi bunu da eşime yansıtıyorum sanırım, normal hayatımda baya özgüven sahibiyim ama işteböyle ortamlarda içten içe canım sıkılıyor Sürekli kayınvalide beni beğenmiyor oğluna layık görmüyor düşüncesine kapılıyorum. Çok mu çirkinim acaba diye kendimi falan inceliyorum

sen kendini beğeniyormusun? eşin seni beğeniyormu? bu iki sorunun cevabı evetse başka insanların fikrini niye önemsersin ki... güzellik göreceli demişler evet kaynana sizi güzel bulmuyor olabilir size de onun güzel dediği güzel gelmez

İşte bende böyle olaylar olunca haliyle kendimi beğenmeyeye başlıyorum. Ağzından abimin karısına güzel gelinim diyince şok oldum, yahu senin gelinin mi o , annemin gelini bide bana hiç öyle bir cümle kurmamış yengeme kuruyor.

Beğenmeyen küçük oğluna almasın cicim diyesim geldi eski Türk filmlerindeki gibi :)
Beğenen beğenmiş alan almış gerisini boşverinnn:)

Evet haklısınız, ama hem bunlar olunca hem de eşim birazcık odundur yıllardır iltifat ettiğini duymadım en son sevgiliyken ederdi haliyle bende böyle bir kompleks oluşmaya başladı.

Çok mu önemli ?
Birine layık olmak nedir ya ?
Illa birine layık olacaksak bu layık olma şartları güzellik üzerinden mi sağlanıyor?

Yahu bence sağlanmıyor tabii ki ama ben sadece bana hissettirileni söylüyorum, yani bu hissiyat kötü tabii ama kendimi engelleyemiyorum.

kayınvalide beni beğenmiyor oğluna layık görmüyor düşüncesin
Hayatta en son dert edeceğim şey bile olamaz hani o kadar gereksiz bir mesele
Ben olsam takmam ama mesela kp de yakışıklı adam canım eşim iyi ki ona çekmiş der kıs kıs gülerdim

O halde siz edin,siz şımartın kendinizi :) Söylerlerse şımaracağımızı düşünüyorlar herhal :) Ne kadar az beklenti o kadar çok mutluluk:)

Bi insanın huyu sevilirse yuzude güzel gozukur insana ama tabi güzellikte göreceli biseydir beni bir sulale çok beğenir esiminkilerde öyle hele eşim dizilerdeki kızları bile (fıstık gibiler maşallah)senden güzel değil neresi güzel der beğenmez kimseyi ben aynada bakiyorum ben erkek olsam kendimi sevmem tipe bak diyorum aslında olan ne biliyormusun sen kendini nekadar oversen millette öyle övüyor sen kendini ne kadar ezersen millette öyle eziyor o düşünceyi sen veriyorsun yani onlara ben böyle düşünüyorum çünkü ben kendimi çok överim milletin yanında ama tabi sakasina onlarda o şekil düşünüyorlar

Hayatta en son dert edeceğim şey bile olamaz hani o kadar gereksiz bir mesele
Ben olsam takmam ama mesela kp de yakışıklı adam canım eşim iyi ki ona çekmiş der kıs kıs gülerdim

Bende normal şartlarda takmam ama böyle çok mevzu oluyor, herkes övülürken bana kimse bir şey demiyor en son aabahki olaydan sonra iyice dert ettim tabii bunda çok sıkılmamamın da etkisi olabilir

katılıyorum..

Baskalari ne diyor ve de ya demiyor önemseme.eşinin ne düşündüğü önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…