Kaç yaşındasın Allah aşkına, okurken 15-16 sandım.evli olduğuna göre büyüksün.güzel çirkin ne farkeder, esin seni beğenmiş demek ki evlenmiş, kaç yıllık gelinsin artık sana söyleme ihtiyacı bile duymuyorlar demek ki, kırılacağını bile düşünmüyorlar çünkü seni olgun sanıyorlar.esin begeniyorsa, anlaşıyorsunuz, mutluysaniz "aşırı çirkin" olsan bile önemi yok.bi de böyle komik bir derdi eşinle olan ilişkine yansittgni söylüyorsun.başkalarının ne dediğine veya ne demedigine takma artık. Büyü..
Valla her boylu poslu yakisikli olmuyo ya.Su yakisikli kavrami= boy pos degil bence.
Haklısınız bence, ya düşüncesizlik ya da artniyet var bu olayın arkasında.
Eminim çok güzelsiniz
Ama sürekli gelininiz çok güzel denilince
Böyle bir duruma girdiniz
Biraz daha yakından baktığınızda aslında okadar da güzel biri değildir
Muhtemelen kaynanalık hissiyatı da etkilidir bu durumda. Belki siz başkasının gelini olsanız sizi de övecekti, fakat şimdi oğluşunu kapan(!) kişi olduğunuz için bir çekememezlik durumu da sözkonusu olabilir.Düşüncesizlik var giib, alenen beğenmiyor hissediyorum.
Ay cok guldum bu olaya.canim bilmyom ama sor vakalm kiminki guzel demis. Kaynanalarin bircogu zaten dunya guzelini getirsen biseyini bulur oglusunu layik gormezki.benimkide ona buna dyo bikere olsun bana desigini duymadm sen gibi bende bole dusunuodm ama herkes guzel deyip kaynana demyo nedemek bu.kimseye oglunu layik gozmez kiskanir sen onun oglunu elinden aldin bi de sana guzelmi dicek.onu kim begensin dusun bakalm.onun begenio begenmemesi cokmu önemli. O guzel dedgni gelin olarak alsa onada demez baskasi guzel gelir.kiskandrmaya calisir birazcikta laf sokar heeeee de gecmerhabalar kızlar, benim sorunum evet bu, çirkin miyim? Tamam biliyorum öyle duru bir güzelliğim yok ama kendi çapımda makyajla falan bir şeye benziyorumkendi hayatımda bu pek sorun olmuyor ama eşimin ailesinin yanında canım çok sıkılıyor bu mevzuya, görümcem maşallah pek güzel kayınvalidem de sürekli över, sonra komşunun gelininden bahşediyor diyor ki maşallah o gelin de su gibi, en son sabah benim yengemle telefonda konuşurken güzel gelinim diyor yani bizim gelinimize o öyle diyor, telefonu da kapatınca maşallah sizin gelin çok güzel dedi ee ben kaç zamanlık gelinim bana hiç demedi. Burada biraz komplekse giriyorum açıkçası, herkes güzel ben çirkin gibi bunu da eşime yansıtıyorum sanırım, normal hayatımda baya özgüven sahibiyim ama işteböyle ortamlarda içten içe canım sıkılıyor Sürekli kayınvalide beni beğenmiyor oğluna layık görmüyor düşüncesine kapılıyorum. Çok mu çirkinim acaba diye kendimi falan inceliyorum
Ay cok guldum bu olaya.canim bilmyom ama sor vakalm kiminki guzel demis. Kaynanalarin bircogu zaten dunya guzelini getirsen biseyini bulur oglusunu layik gormezki.benimkide ona buna dyo bikere olsun bana desigini duymadm sen gibi bende bole dusunuodm ama herkes guzel deyip kaynana demyo nedemek bu.kimseye oglunu layik gozmez kiskanir sen onun oglunu elinden aldin bi de sana guzelmi dicek.onu kim begensin dusun bakalm.onun begenio begenmemesi cokmu önemli. O guzel dedgni gelin olarak alsa onada demez baskasi guzel gelir.kiskandrmaya calisir birazcikta laf sokar heeeee de gec
Biraz fesatlik var evet kv deİşte bende böyle olaylar olunca haliyle kendimi beğenmeyeye başlıyorum. Ağzından abimin karısına güzel gelinim diyince şok oldum, yahu senin gelinin mi o , annemin gelinibide bana hiç öyle bir cümle kurmamış yengeme kuruyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?