- 5 Mayıs 2013
- 33.829
- 41.245
- 798
bence bakımsız oldukları ıcın bız suanda 2015 teyız ben oyle ınsanlar goruyorumkı 90 yılların modasında yasıyorlar,
bakım alım gücü düşük olan insanlardan bahsetmiyorum bile. bakımsızlık zevksızlık olarak goruyorum.
ha erkeklerın hepsı yakısıklımı hayırr,
bır grup kızda kendınden daha cırkın olaran erkeklerle beraber oluyorlar kı erkegı bastırsınlar ılıskının lıderı olsunlar dıyerekten.
dur az kaldı2015'e girdik mi yahu
acıkcası bende guzel oldugumu dusunurum hayatımın hıc bır donemınde ıstedıgımın dısında yalnzı kalmadımOn gun mon gun yani su an yalnizim..yaniliyorsun guzel kizlar kiskanildigi icin diger kadinlar arkadaşlık yapmaya cekinir kiskanirlar es ve sevgililerinden.beni katmayalim hadi dusardan gorduklerim bunlar...
Demek ki kiskanilcak güzellikte bir kadin degilsin...çünkü her güzel kadin hemcinslerinin hismina ugramistir donem donem...bunu bilirler..erkek konusunda yalniz kalmazsin o ayri..kriteri yuksek tutmazsan sıkıntı olmaz..acıkcası bende guzel oldugumu dusunurum hayatımın hıc bır donemınde ıstedıgımın dısında yalnzı kalmadım
OMG diyorum başka da bir şey demiyorum.
hepimiz güzeliz, muhteşemiz, balız, kaymağız, herkes bizi kıskanır.
Mesela benim eski erkek arkadasim kisa boylu hafif sisman esmer alimli olmayan bir kadinla evlendi..herkes cok sasirdi inanamadi.yani evlilikler artik zaten salt ask uzerine mi kurulu?cikarina o uydu ona gitti...o yüzden sen kendini bildikten sonra kimse umrunda olmasin..Görünen Köy kilsvuz istemez.yinede güzel bir kadina sahip olmak bence onemli birsey.herkes kaldiramaz..[/QUOTE
zırt pırt güzelim güzelim diyorsun hiç inandırıcı değil .
Gel face e ekleyeyim senii
gerek yok almayayım .DGel face e ekleyeyim senii
Korkma ben seffaf biriyim..gorelim birbirimizi...kendime guvenim var benim..gerek yok almayayım .D
ısrar etme eklemem nazar değdirirsin banaKorkma ben seffaf biriyim..gorelim birbirimizi...kendime guvenim var benim..
Hehe kesinnısrar etme eklemem nazar değdirirsin bana
bazen feministelere hak veriyorum. kadınlar bizim için yırtınıyorlar
şuan senden bana hissettiğim gibimi :)Demek ki kiskanilcak güzellikte bir kadin degilsin...çünkü her güzel kadin hemcinslerinin hismina ugramistir donem donem...bunu bilirler..erkek konusunda yalniz kalmazsin o ayri..kriteri yuksek tutmazsan sıkıntı olmaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?