Cirkin sansi denen birsey var mi gercekten ?

herkes şansını kendi yaratır derdi bi hocam, onun da günü kutlu olsun anmışken

asla çirkin kadınları faceden eklemem ben .Nazar filan değdirirler .Gerek yok

Yani şurda kimi yorumlar var kiii. Charlize Theron olsa çekilmez böyle kadınlar. Sığ, yüzeysel, kendini beğenmiş insanı erkek olsam ben de kendime hayat arkadaşı olarak seçmezdim.

Valla güzelim şu hayatta ne kadar ''Ya ben çok güzel değilim, çirkinim'' diyen kadın var hepsi güzel, nerde ''Etrafımda çok beğenilirim, çok güzelim, güzellerin kaderi olmaz, Allah çirkin şansı versin'' diyen kadın var bildiğin güzel falan değil.
O yüzden bence güzelim diyenlerden güzel olma ihtimalin bir hayli yüksek.

Çirkin şansı olduğuna ben kesinlikle inanıyorum. Çevremde ne kadar güzel kız varsa hepsi mutsuz , ne kadar çirkin varsa hepsinin hayatları harika . Çok güzel olup , hayatında herşeyin iyi gittiğini duyduğum hiç kimse olmadı henüz

Güzel kizlar yalniz kalmaz hicbir zaman bu okul hayatinda da böyledir iş hayatında da dikkat ederseniz.ama yolunda gitmeyen başka bişey vardır..bunu bir türlü anlayamazsınız..işte bende onlardanım.güzelim işim halim vaktim yerinde ama olmayınca olmuyor işte..neden mi inan bilmiyorum... ((

Kızlar evet haklısınız artık ben de ikna oldum. Üzülerek söylüyorum ki: Çirkin şansı diye bir şey var!!!
Bknz. Madam Curie. Radyolojiyi buldu.
Curie'nin hem Fizik hem de Kimya Nobel'i var. Ve güzel değil.
Şimdi bu çirkin şansı değil de ne ha sorarım size???

ay işte hani deha olsam anlıcam
neyseee bu zeka da benim güzellik de ahahhaa olanı kabul etmek lazım
biraz daha kalrısam başlıkta bunalım olcam

Valla eli yüzü düzgün güzel bakımlı yüz ve fizikic güzlliğe sahiptim ...talibim çoktu ama secim yapmayı beceremedim... kıymetim olmadı... güzlliğime yakısır hiç bi güzellk görmedim... inanırım çirkin bahtına...

çirkinler güzlliğini kullanamadıgı için aklını kullanıolar..
oyuzden yakışıklı erkekleri avucun içine alıolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…