ben dahaLütfen tartışmayalım arkadaşlar, en çirkin benim, sakin...
Ayyy canım üzülme yaaa senin de için güzeeeel. xdxdBilemiyorum. Etrafındaki herkesin, güzel olduğunu söylediği hanımlar tarafından teselli bekliyorum. =(
Ayyy canım üzülme yaaa senin de için güzeeeel. xdxd
(Nasıl oldu mu?)
Ahhh şekerim çok tatlısın. Güzel değilsin ama sempatiksin! xdxdxdBir daha söyle kızkardeşim!
Yani şurda kimi yorumlar var kiii. Charlize Theron olsa çekilmez böyle kadınlar. Sığ, yüzeysel, kendini beğenmiş insanı erkek olsam ben de kendime hayat arkadaşı olarak seçmezdim.Çirkin şanı diye bir şey yok, karakter diye birşey var. Ama dış görünüşe kafayı taktığınız için insanların karakterine görebeğenilmesini yadırgıyorsunuz hatta belki hiç anlamıyorsunuz.
Arkadaşlarınız güzel olduğunuzu söylüyor. Pekikarakterinizle ilgili yorum yapan var mı?
Valla güzelim şu hayatta ne kadar ''Ya ben çok güzel değilim, çirkinim'' diyen kadın var hepsi güzel, nerde ''Etrafımda çok beğenilirim, çok güzelim, güzellerin kaderi olmaz, Allah çirkin şansı versin'' diyen kadın var bildiğin güzel falan değil.
ben çirkinim
Güzel kizlar yalniz kalmaz hicbir zaman bu okul hayatinda da böyledir iş hayatında da dikkat ederseniz.ama yolunda gitmeyen başka bişey vardır..bunu bir türlü anlayamazsınız..işte bende onlardanım.güzelim işim halim vaktim yerinde ama olmayınca olmuyor işte..neden mi inan bilmiyorum...ne olur beni yanlis anlamayin kizlar ama gercekten bu lafi o kadar cok duyuyorum ki son zamanda
yillardir bekliyorum gercek aski bulmayi ama yok yok yok hani etraftan herkes güzel oldugumu söyler hatta nasil hayatinda kimse olmaz derler inanmazlar erkekler de mi böyle düsünüp yanasmiyor acabaGüzel kizlar neden yalnizdir ?
He canim he..bu arada bebegin cok tatli...profilde resmi olan...oglan cocuklarina ayri bir hayranligim var...şuan senden bana hissettiğim gibimi :)
sen benim adıma rahat ol canım baskada bişey söylemiyeyim
ay işte hani deha olsam anlıcamKızlar evet haklısınız artık ben de ikna oldum. Üzülerek söylüyorum ki: Çirkin şansı diye bir şey var!!!
Bknz. Madam Curie. Radyolojiyi buldu.
Curie'nin hem Fizik hem de Kimya Nobel'i var. Ve güzel değil.
Şimdi bu çirkin şansı değil de ne ha sorarım size???
Ayy kız niye öyle diyon ne demiş Edison: Dehanın %1'i ilham, %99'u terdir.ay işte hani deha olsam anlıcam
neyseee bu zeka da benim güzellik de ahahhaa olanı kabul etmek lazım
biraz daha kalrısam başlıkta bunalım olcam
ehehe çok tatlısınAyy kız niye öyle diyon ne demiş Edison: Dehanın %1'i ilham, %99'u terdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?