- 6 Aralık 2015
- 929
- 6.491
- 138
- Konu Sahibi greengirll
-
Elbette şaka
Ay ben bi kaynak yazıcaktım ama bantlanmak istemiyorum zira. Kaynak ....kaynak ne acaba? hiç duymadım da
Hay ALLAH birden ben şok oldum daElbette şaka
Kesinlikle ben de oyle yazmıştım haklısın :)Güzel ya da çirkin bir kadının şansı, karşısına çıkan adamın iyi biri olup olmamasıdır. Bu kadının güzel ya da çirkin olmasıyla ilgili değil. Kimi kadın çirkin ve mutsuz hisseder. Kimi kadın çirkin ve mutlu. Güzel kadın kendini güzel hissetmez. Bu karşısındaki adamın yaklaşımıyla ilgili. Herkes doğru ilişkiler yaşamıyor. Cilveli olup mutsuz olan kadınlarda var.
Çirkinler daha iyi sevişirmiş. Sadece bu bile yeter erkeklere.
Bayıldım yoruma. Bence eşittir çirkin diye adlandırılan insanların hepsi de mutluluktan olmuyor güzel olarak adlandırılan da mutsuzluktan olmuyor . Ama bunu kullanan arkadaşlara hep sınır olmuşumdur çok güzelim ama kadersizim ve bunundiyemler genelde gayette rahat güzel yaşamları varCiddi yorum yapayım -ama kafamda yine poşet var yoksa laptopın kamerasına bakamıyorum-
"Güzellik" ve "çirkinlik" kavramlarının neye göre kime göre kısmını bırakıp, standart güzellik anlayışını baz alırsak şöyle bir şey var: kendilerini güzel gören insanların bir kısmı nedense bütün "iyi" şeyleri hakettiklerini düşünürler. Güzelim demek ki her şeyi hakediyorum ve dünya nimetleri ayağımın altına gelecek elbette, anlayışı var bence temelde. Bu ilişki bağlamında da kendini gösteriyor e güzelim nasıl ilişkim yolunda gitmez şansım yaver gitmez. "Çirkin" kadını ise elbette kötülükler, şansızlıklar bulur çünkü çirkin lütfen yani. (Estetik operasyonların çoğunun temelinde de bu var bence, güzelleştikçe hayatım iyi olacak denklemi...)
Buna sebep diziler, filmler hatta kitaplar... Bütün güzel masallar ve güzel aşklar güzel kadınlar için. E realitede vuku bulmayınca bu durum, vay efendim güzelim ama neden şansızım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?