çirkin şansı

Biraz abartili olmus yorumunuz.Kusmuk kokmak nedir ya igrenc geldi bana.Ben de bebek bakiyorum ama öyle kokulu da gezmiyorum..Özenli olmalisiniz bence.Esiniz de bir sure sonra yadirgayabilir

Biraz abartili olmus yorumunuz.Kusmuk kokmak nedir ya igrenc geldi bana.Ben de bebek bakiyorum ama öyle kokulu da gezmiyorum..Özenli olmalisiniz bence.Esiniz de bir sure sonra yadirgayabilir
İnsan kendine kokmazmış bi tek. Yorum gayet yaşanılabilir olmuş abartı değil.

bazen bu söz doğru olabiliyor.
iki komşumuz var.
biri manken gibi bir kadın, eşi de yakışıklı, 2 güzel evladı var ama eşinin gözü dışarıda.
diğeri kilolu, güzel kadın standartlarına uymayan biri ama eşi çevresinde pervane. bir şey istese de yapsam diye bekliyor.

Neden gözler hep ''Çirkinliğin ''üzerinde. Çirkinse ve mutluysa suratlar böyle
Çirkin ve mutsuzsa suratlar
Zaten çirkinin hakettiği mutsuzluk anlayışından olduğu için çoğu kimseler ve bu lafı ortaya atanlar, mutlu olan çirkinleri gördükçe modundalar. İnsan mutluluğu hakeder güzel veya çirkin olan değil. Bakış açısını değiştirin.

Çirkin derken kalp çirkinliği mi fiziksel çirkinlik mi ? Fiziksel olarak çirkin olup gerçekten eş konusunda çok şanslı olanları gördüm. Aynı zamanda huyu kötü ama kocası melek gibi olan hatta burada koni acanlarda var ya kocam çok iyi ama aldattım diye! Kalbi çirkine örnek bu da!
Misal on parmağında on marifet, okumuş çalışıyor , fiziksel olarak da çok güzel ama kocası dövüyor, aldatıyor, manevi şiddet uyguluyor vs yine burda konu açanlar var bu şekilde.
Genel bir durum olmasada inanırım bu söze.

Ben o çirkin şansına gerçekten inanmaya başladım ..yoksa 20 yaşında evlenmezdim :) çirkinler geç evleniyor (istisnalar üstüne alınmasın :)) ) okuyor ,kariyer yapıyor ,evleniyor ,çocuk planı yapıyor :) ben erkenden evlendim ,çocuklarım oldu ,ondan sonra okula başladım ..kariyer arasına da bir çocuk sıkışmaz insallah :))) herşey zamansız bende ...

Biz buna cilve diyoruz işte... Ne oldu biri canını mı sıktı ?
cilve derken mesela? evet aynen canım sıkıldı çünkü sürekli insanlarla haşır neşirim ve ne zaman çift görsem güzelim gencecik bayanlar hep aşağılanmış bastırılmış afedersiniz kıro adamlarla beraber. ama kendinden bir haber bayanlar zenginlik rahatlık içinde. bir bayan geldi mesela, eşi de kendi de inanılmaz varlıklı durumu iyi, eşi gözünün içine bakıyor hayatı mükemmel. ama saçlarını bile günlerdir yıkamamış, bakım düzgün giyim hiçbiri yok, konuşmayı dahi bilmiyor. ağzını açtığında her cümlesinden hava atma, seni aşağılama akıyor. bak ben ne kadar mutluyum, sen de bu halinle sürünüyorsun...mesleğim gereği bakımlı olmak zorundayım, düzgün giyiniyorum. her gelen bayanda aynı tavırdan bıktım. eşi ya da kendi biraz durumu iyiyse her cümlesi aşağılamak üzerine kuruluyor.

iki açıdan da düşünebilirsiniz. çevremde de çok örnek var ailemde. hem içi hem dışı güzel, eğitimli,adap bilen, oturmasını kalkmasını konuşmasını, giyinmesini bilen bayanlar hep hödüklerle evli.

aynen güzel kadınlarla sadece güzelliği için beraber oluyor erkekler. bir de bunun sırf maaşı için evlenilen versiyonları da var. kimse kusura bakmasın ama sırf maaşlı memur vs diye evlenen erkek biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…