yahu... çirkin geliyoooooooorrrr diye kaçışıyolarmı yani şimdi sana bakınca.... anlamadm ki... çirknlk aradm bulamadm... gözlernde falan mı bi problem var tek göremediğim yer orası olduğu için soruyorm...
kim bu çirkin, nerde resmi ???????????????? nie gözlerin içine bakıo bu kız çocuğun???????????????
kim bu çirkin, nerde resmi ???????????????? nie gözlerin içine bakıo bu kız çocuğun???????????????
Sende resmini koy sana da cvp verelim
nerde resimm bende bakmak istiyorummmmmmm nerde resimmm nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
D : siz resim koydunuz mu ??, DD: yaa ben hallaaa o çocuğun gözünün içine bakan kızda kaldım nie bakıo öyle bakmasın :):)):):)):):
D : siz resim koydunuz mu ??, DD: yaa ben hallaaa o çocuğun gözünün içine bakan kızda kaldım nie bakıo öyle bakmasın :):)):):)):):
oyle bır anlatmıssınkı senı ucube sandım
ama fotonu gordum kırmızı ekoselı gomleklı sanırım sensın normal standartlarda bı kızsın bence
ama bakımsızsın belkıde bıraz kılon var... sacların cok bakımsız bıraz makyaj bol spor gıyım kusamla cok daha ıyı gorunecegıne emınım...
sac rengını daha acık sec bence acık kumar kullu renkler vs
o kız burdamııııı???????????????????????gözlerinin tanınmamak içinmi karartmış
oyle bır anlatmıssınkı senı ucube sandım
ama fotonu gordum kırmızı ekoselı gomleklı sanırım sensın normal standartlarda bı kızsın bence
ama bakımsızsın belkıde bıraz kılon var... sacların cok bakımsız bıraz makyaj bol spor gıyım kusamla cok daha ıyı gorunecegıne emınım...
sac rengını daha acık sec bence acık kumar kullu renkler vs
aaaa bide kaç yaşındasın sen ben sana kuaföre filan git diyorumda yaşını bilmeden söylüyorum:):):)):
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?