cirkinim:( mutsuzum:(

Cnm gözleride güzelmş ela gözlü kim güzel olmaz ki... keşke benimde gözlerim ela olsa

oyle bır anlatmıssınkı senı ucube sandım
ama fotonu gordum kırmızı ekoselı gomleklı sanırım sensın normal standartlarda bı kızsın bence
ama bakımsızsın belkıde bıraz kılon var... sacların cok bakımsız bıraz makyaj bol spor gıyım kusamla cok daha ıyı gorunecegıne emınım...
sac rengını daha acık sec bence acık kumar kullu renkler vs

D: siz resim koydunuz mu ??,DD: yaa ben hallaaa o çocuğun gözünün içine bakan kızda kaldım nie bakıo öyle bakmasın :):)):):)):):

Cnm sen başka konuyla karştrdın galiba Bu çirkin batty konusu... hani önce çirkin olup sonradan bakıma girip güzelleşr değişir tanıyamazda erkk aşık olur ya bu tam tersi.. arkadaş kendini çirkin sanıyor ya da güzel olduğunu sanıp kanıtlamaya çalışıyor...??

bencede iyi bir kuaföre git saçlarına şekil verdir ,rengini değiştir.giyim tarzını değiştir.öyle gömlek filan giyme(bol gömlek)cildin filan güzel öyle sivilce izi leke filan yok yani.çirkin değilsin bakımsızsın

aaaa bide kaç yaşındasın sen ben sana kuaföre filan git diyorumda yaşını bilmeden söylüyorum:):):)):

Kisaca evet cirkinsin de gitsin Kizin hicbirseyini begenmemissin

burası baya keyifli yermiş,burda bakım günü yapalım biz:):):):): kızlar yüz baskelerini çıkarın yüzümüze sürrelim :):):):9):):

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…