cirkinim:( mutsuzum:(

evet o kadar yorum yapıyoruz bu kız nerde,uyandırın gelsin ona çözüm yollları bulduk.güzelleştireceğiz onu.

yahu ben gömleğini de beğendm ben giyerim öyle şeyler.. saçlarımıda bir tarar çıkarım kız iki saat tost yapmş bide bakmsz diyosnz...

yahu bende çok çirknmm beni de övün ya... ego şişirmek için birebir gerçekten....

Ben de dedim bizi de övün diye ama kızı değiştirecekler önce dur bakalım

hahahhaha buna hiçbirşey yaramaz.yani estetikte kurtarmaz bunu:):):)):

Genede Allahın yaratığı bir kul insan elvermiyor dalga geçmek için demedim sadece konu sahibi arkadaş için neler var daha görebilmesi için
Resimdekide bilmiyorum sağlık problemi olabilir gözlerde..Zencilerde birbirini beğeniyor sonuçta..

acaba kız üstünü değiştirmeyemi gitti. o gömlek olmamış,eğer ben yokken gelirse diiin ona tek problem o gömlek,yoksa güzel kız.o gömlekle bizimle deyilsin :):):):):

ya bi dakka bi dakka...şu resim olayını anlamadım...saçı uzun gözleri karalnamış kız mı şimdi konu sahibi....eğer oysa pardon da ben çirkin kelimesinin telaffuzunu istiyorum sizlerden...:) eğer bu kız konu sahibiyse aksine güzel kız derim ben...ama resimde sorun var sanırım anlayamadım...konu sahibi resimdeki mi allah aşkına çatlayacam :) biri söylesin

o resim gerçekmiydi((( ben photoshop sandım o yüzden dalga geçtim((((

ben sana anlatayım kız güzel ama çocuğun gözünün içine bakamıyormuş

o resim gerçekmiydi((( ben photoshop sandım o yüzden dalga geçtim((((

Bende bilemedim canım yok zaten dalga geçtin gelmedi bana ben örnek olarak koyduğum için ben mi yanlış bişey yaptım diye kendimden rahatsızlık duydum ondan öyle bir açıklama yaptım ..photoshop umarım

Hayır öyle değil Kulaktan kulağa oynundan beter iş çıkardınız ahaha Konu sahibi arkadaş diyor ki hiçbir erkek yüzüne bakmıyormuş hatta onu görünce kafasını çeviriyormuş.Arkadaşlarına gülümseyenler bile oluyormuş ama onun bu yaşa dek hiç sevgilisi bile olmamış(22) öyle diyor

tabiii konuyu baştan okumadığımız için biz gömlekte kaldık:):):): bu kz nerde biz burda onun için çabalayalım bu uyudu kesin,arkı varmı burda uyandırsın lütfennnnn

nerde o konusahibi çağırın bakayım sinirlendim ha dalgamı geçiyor yahu...çirkinim kötüyüm aman şöyle böyle diye acıte etti kendini...bende gerçekten öyle sandım...sevgilisinin gözüne bakamıyor diyemi yazmış bunları hay ya rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…