nerde o konusahibi çağırın bakayım sinirlendim hadalgamı geçiyor yahu...çirkinim kötüyüm aman şöyle böyle diye acıte etti kendini...bende gerçekten öyle sandım...sevgilisinin gözüne bakamıyor diyemi yazmış bunları hay ya rabbim
tavsiyeleriniz icin cok tesekkürler arkadaslar mutlu oluyorum
kahkül kesdirmisdim ama saclarim cok cabuk yaglandigi icin hemen bozuluyordu sekli ve pek sevmedim
suanda perma yaptirdim fotograf 3 ay öncesinden
http://img716.imageshack.us/img716/230/uglytw.jpg
çirkin deyince insanın aklına betty gibi bir şey geliyo alakan yok şu kaşına gözüne bir sükretmelisin bence şükretki memnun kalasın
Spikerlik mankenlik vs. genelde tv sektöründe olmak icin vücut,saç,makyaj ön planda sende tonlarca makyajla gidip saçını kuaförden geçirsen her gün kabul edilirsin ..
merhaba arkadaslar ben 22 yasindayim ve cok cirkinimne yapicam bilmiyorum
6 yasinda okula basladim o zamandan simdiye kadar hergün ama hergün okulda cirkin oldugum icin
hep alay ettiler benimle dalga gectiler hic arkadasim olmadi ortaokul lisede bile her türk kiz güzeldir hayatimda ilk kez cirkinini gördüm dediler erkekler
hergün eve aglayarak geliyordm kizlar bile cirkinim diye yanlarinda dolandirmiyordu erkekler gelmiyormus diye yolda bile bi erkek beni görünce yere bakio hemen kafasini
ceviriyo baska kizlar görünce cok kiskaniyorum hepsi güzel özene bözene yaratilmis bense aceleye getirilmisim sanki okadar gücüme gidiyorkiailem beni anlamio
piskoloklara gittim hep hic fayda etmedi hic sevgilim bile olmadi erkekler hep kacti bendencok mutsuzum ne yapicam bilmiyorum estetik olmak istiyorum param yok
estetik olsam güzel olurmuyum oda ayri bi konuspikerlik kursuna gitmisdim kayit olmak icin türkiyede 2 ayri yerde ama kabul etmediler dis görünüsün yetersiz dediler
uygun degilsin dediler okadar zoruma gittiki aglayarak gecirdim günümü
bana akil verin lütfen
Yalniz gozler uzaydan gelmis gibi olmus:) Ben birazcik kilo disinda baska problem goremedim.
gözünü karalamış neden yapmış anlamadım ama ela gözlere sürme çok güzel gider denemeli bence saçlarını kestirip siyaha boyatmalı :))) eğer çok istiyorsa spikerliği belki giyim tarzını bile değiştirmesi gerekir ama ben cidden anlatınca ucube tarzı bir şey görücem sandım :S
Belki ficudü çikindir ...
kızlar emin olun yeni bir EGO TATMİNİ ile karşı karşıyayız...kk da iyice adet haline geldi çirkinim diye konu açıp pohpohlanmaktan hoşlanan kızlar artık...biz aman şöyle aman böyle dedikçe gerim gerim geriliyor ve tatmin oluyorlar... bizde alet oluyoruz resmen...konu sahibi hanfendi iyice feraha erdimi bari merak ettim... kasıldı mı iyice...eminim rahatca uyuyacak bu gece...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?