cirkinim:( mutsuzum:(

belkide çekingen davranıyor bu yüzden erkelr buna yanaşmıyor.ürkek olmasın,çevresindeki insanlara kız erkek fark etmez güven dolu baksın bak herşey nasıl değişiooo

Her şey kördüğüm oldu

öyle oldu biz buna tavsiye vermeye gittik bu şimdi çocukla buluşmuş gözlerinin içine bakıyordur:):):):):):):)

çirkin deyince insanın aklına betty gibi bir şey geliyo alakan yok şu kaşına gözüne bir sükretmelisin bence şükretki memnun kalasın
Spikerlik mankenlik vs. genelde tv sektöründe olmak icin vücut,saç,makyaj ön planda sende tonlarca makyajla gidip saçını kuaförden geçirsen her gün kabul edilirsin ..

Son düzenleme:
galiba herşey karışmış bu kız kimin gözününiçine bakıyomuş hiç bi erkek bakmıyo yüzüme dememişmiydi bakmıyan adamın gözünün içiine nasıl bakıyormuş anlamadımkiii

Yalniz gozler uzaydan gelmis gibi olmus:) Ben birazcik kilo disinda baska problem goremedim.

resmini bi koyar mısın ben seni ekledim abarttıgın kadar mısın anlamadım ama üzülme herşeyin bir çözümü var artık..yani eger burnun çok büyükse falan dudaklrından memnun degilsen ben sana bişeyler önerebilirm ama seni görmem lazım..senin yerind eolmayan seni anlyaamz o yüzden sana ahkam kesmicem çünkü kendni güzel bulmuyorsa bi insan gerçekten çok mutsz oluyr..ki senin yaşadılkarn çok agır görnyyor..sana sadece saglıgna şükret diyebilirm ve Allahın adaleti büyüktür inanıyor musun bilemme ama öbür tarafta belki de en güzellerden olacaksın ...dedgim gibi seni görmek istiyorum belki bişeyler söleyebilirm..ama şu kadarnı söylemek istiyorum eger estetk oldgunda kendni iyi hissedeceksen parayı düşünme mutlaka bi plastik cerraha git toplu estetik yapıldgında ücrette indrim oluyor ..kredi çek bişey yap ama kendni iyi hissetmek için güzel hissetmek için uğraş tatlım ..

Yalniz gozler uzaydan gelmis gibi olmus:) Ben birazcik kilo disinda baska problem goremedim.

gözünü karalamış neden yapmış anlamadım ama ela gözlere sürme çok güzel gider denemeli bence saçlarını kestirip siyaha boyatmalı :))) eğer çok istiyorsa spikerliği belki giyim tarzını bile değiştirmesi gerekir ama ben cidden anlatınca ucube tarzı bir şey görücem sandım :S

Spikerlerin çoğu Türkiye güzeli seçilenler ..Öncelikle o piyasaya girmelisin.
Çitanın sütünde bir güzellik gerekli ve canlı yayında heyecanlan olmamak için özgüven tam olmalı..
Elimizdeki olanlarla yetinelim herşey spikerlik değil ki..

hee benimde normal güzellikte bir arkadaşım vardı spikerlik yapmak istiyordu birkaç uydu kanalında program yaptı ama o programları yapma için geçtiği yolları anlatsam burda ayrı konu açmak lazım.

Son düzenleme:
kızlar emin olun yeni bir EGO TATMİNİ ile karşı karşıyayız...kk da iyice adet haline geldi çirkinim diye konu açıp pohpohlanmaktan hoşlanan kızlar artık...biz aman şöyle aman böyle dedikçe gerim gerim geriliyor ve tatmin oluyorlar... bizde alet oluyoruz resmen...konu sahibi hanfendi iyice feraha erdimi bari merak ettim... kasıldı mı iyice...eminim rahatca uyuyacak bu gece...

Kendisini desifre etmemek icin yapmis. Evet yani normal bir kiz. Oyle cirkinim mutsuzum diye konu acilacak bir durumu yok yani. Cok istiyorsa biraz kilo verebilir.

Boyum uzun diyen biri beni rahatsiz etti. Bende yeni nesile gore kisasin dedim. Ya Allah askina dert mi bunlar.

konu sahibine şiirimdir....:)

çirkinim çok çirkiniiimm...
spikerliğe seçilmediiimmm...
oysa fazlada çirkin değiliiimm..
allahım ben niye böyleyiiimmmm....

rabbim herkese özenmiiiişşşş(tövbe tövbe)
beni aceleye getirmiiişşş
nasıl güzelleşecem beennnn
güzellik ne zor işmiişşş...:)

yolda yürürken erkekler başını eğeerrr..
çirkinim diye dalga geçerleeerrr
gömleğimi değiştirseeemmm
sanırım bu sefer beğenirleeerr..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…