merhaba arkadaslar ben 22 yasindayim ve cok cirkinimne yapicam bilmiyorum
6 yasinda okula basladim o zamandan simdiye kadar hergün ama hergün okulda cirkin oldugum icin
hep alay ettiler benimle dalga gectiler hic arkadasim olmadi ortaokul lisede bile her türk kiz güzeldir hayatimda ilk kez cirkinini gördüm dediler erkekler
hergün eve aglayarak geliyordm kizlar bile cirkinim diye yanlarinda dolandirmiyordu erkekler gelmiyormus diye yolda bile bi erkek beni görünce yere bakio hemen kafasini
ceviriyo baska kizlar görünce cok kiskaniyorum hepsi güzel özene bözene yaratilmis bense aceleye getirilmisim sanki okadar gücüme gidiyorkiailem beni anlamio
piskoloklara gittim hep hic fayda etmedi hic sevgilim bile olmadi erkekler hep kacti bendencok mutsuzum ne yapicam bilmiyorum estetik olmak istiyorum param yok
estetik olsam güzel olurmuyum oda ayri bi konuspikerlik kursuna gitmisdim kayit olmak icin türkiyede 2 ayri yerde ama kabul etmediler dis görünüsün yetersiz dediler
uygun degilsin dediler okadar zoruma gittiki aglayarak gecirdim günümü
bana akil verin lütfen
ay ben de mi bı foto koysam kı yaaa bu aralar kpss derdı falan derken guzellıgımın pohpoha ıhtıyacı var:))
ay ben de mi bı foto koysam kı yaaa bu aralar kpss derdı falan derken guzellıgımın pohpoha ıhtıyacı var:))
alakasi yok evet belki inanmaya bilirsiniz peki o fotoda öyle fondoten sürdüm yoksa cildim hep akne sacim suanda omuzlarima kadar ve permali dalgali yani yillardir insanlardan böyle duydum burda bazilari bana inanmaya bilir ama ben bilirim neler yasadigimi neler cektigimi belki kulaga sacma gelebilir yasamadiniz belki ama ben hergün yasadim arkadaslar erkeklerle tanisdirmaya calisdi bile onlar bile ben konusmaya calisirken yüzüme bakmadilar hadi olmuyo dedim interneten yada önce numaradan yazisdik herkes olumlu dedi konusmama tabi beni gördügünde bidaha aramadilar bu mubarek günde yalan söylemiyorum sadece beni anlamayana ve uydurdugumu sananlara kiriliyorm
yanı acabaa bendemı cırkınımdee sevdıgım erkegıı elde edemıorummmm dıyee dusunuorrummm yanıııııııııııııııııııı
o gurcu pek yakısıklı sayılmaz .. cogu turk ve avrupalı ona bin basar ama kalbım onu sectı:84::105:
ve ben elıne yuzune bakılabılen bı kızım cok cırkın dıılım amaaaa onu elde edemıorumm
onu elde edemedıkden sonra guzelıgın ne onemı varrr
Yahu bu beğenilmeyen Işın Karaca böyle bir bebek doğurdu, bknz...
Eki Görüntüle 475736
Artııııııııı sesi zaten tartışılmaz
amaan şekerim geç allahesen erkek milleti değil mi illa jeniffer lopez , angelina julie olsun isterler. sanki kendileri brad pitt ile johnny depp :)
yanı acabaa bendemı cırkınımdee sevdıgım erkegıı elde edemıorummmm dıyee dusunuorrummm yanıııııııııııııııııııı
o gurcu pek yakısıklı sayılmaz .. cogu turk ve avrupalı ona bin basar ama kalbım onu sectı:84::105:
ve ben elıne yuzune bakılabılen bı kızım cok cırkın dıılım amaaaa onu elde edemıorumm
onu elde edemedıkden sonra guzelıgın ne onemı varrr
Cnm hiç öyle düşünme bu hayatta hep tam tersi olurAllah çirkin bahtı versin diye boşuna mı demişler ne kadar tanıdığım çirkin kız varsa hepsi yakışıklı çocuklarla çıkıyordu... Üniversiteden sınıf arkadaşm vardı Allahın yarattığına çirkn diyemezsn ama hani bi çekiciliği olmayan bi kızdı facebookta gördüm çok yakışıklı manken gibi bi çocukla evlenmiş... Bi tane daha arkadaşm ünv. den o kızda sınıfın en güzel kızıydı barbi gibiydi aynı çok cool bi kızdı onu da gördüm facebookta hiç alakasz bi adamla evlenmş göbekli biraz yaşlı... o kızın öyle bi erkekle evleneceğine asla inanmazdım... Bu konuda iddalıyım ama güzel kızların hiç şansı olmuyor.... Allah hepimize çirkin bahtı versin Konuyu açan arkadaşa da tekrar bi öneride bulunmak istyorum. Erkekler kendine güvenen dürüst kızlardan hoşalnıyor güzellk bi yere kadar... fotoraftaki halin bi erkeğin ilgisini çekebilecek seviyede demekki erkek arkadaş bulamıyorsan problem fiziğinde değil davranışlarında..
benım hıc fotom yokkı baskasıyla karıstırıorsun herhalde
valla ınan herseyı cok alttan aldım .. ona guven verdım yalanda solemedım hıc.. durustluk fılanda yetmıor onlaraaa onu anladım..
bunlar ozgur olsunlar ama onu seven kız 2.planda kalsın ıstıorlar
benım hıc fotom yokkı baskasıyla karıstırıorsun herhalde
valla ınan herseyı cok alttan aldım .. ona guven verdım yalanda solemedım hıc.. durustluk fılanda yetmıor onlaraaa onu anladım..
bunlar ozgur olsunlar ama onu seven kız 2.planda kalsın ıstıorlar
Cnm hani dedin ya "yanı acabaa bendemı cırkınımdee sevdıgım erkegıı elde edemıorummmm dıyee dusunuorrummm " dedin yao dedğin için söyledm tatlım Cnm erkek milleti öyle işte.. dürüstlük isterler kendileri dürüst olmaz... Doğru insanı bulmak lazım cnm bu hayatta düzgün erkek bulmak kolay değil.. Karşımıza belki düzgünü çıkıyor biz dış görünüşünden ufak sebeplerden eliyoruz ama fiziksel olarak hoşlandğmz erkklere daha çok gönül veriyorz onlarda kıymate bilmiyor.. benim 5 buçuk yıllık ilişkim var onun bi çok şeyine dişimi sıktım hep affettim ama hiç kıymetimi bilmez.. sevsin beni yeter diyorum ama bazen de diyorum seven erkk böyle mi olur.... Aşk işi kumar cnm.... biraz da bu işler kaçan kovalanır hesabı kaçarsan kovalanrsn ama üstüne düşer keyfini ararsan afedersn bi yerleri kalkar sen onun gözünde hep elinn altındasndr.... o yüzden senin değerini bilmez....
konu sahibi diyelim ki gerçekten çirkin olduğunu düşünüyorsun neden fotonu koydun aramızda estetik cerrahi varda sana yardım eder umuduyla mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?