cirkinim:( mutsuzum:(

haklısın suan kacanı oynuorum.. benden hıc haber alamıor.. umarım orda yıordur ıcı ıcını

Cnm profiline baktım açtığın konuyu okudum.. Seni çok iyi anlayabiliyorum. aşk acısı çok lanet bi acıdır ama şükret çok fazla uzun sürmemş öyle olsa çıldırrdn... Demekki o insan senin için hayrlı değilmş böyle düşün... ben benim için hayrlı olmadığını bildğim b,riyle şu an nişanlıyım ve çok sevmesem ayrılınca bitkisel hayata gireceğimi bilmesem ayrılırdım çoktan 5 buçuk yılı unutmak kolay değil ama şimdi düşündüm ilk görüştüğüm 1 yıl da ayrılsaydım şimdiye unuturdum... cnm senin işin oluru var mı bilmiyorum ama bi erkekk 6 ay dan fazla süre içinde arayıp geri dönmezse üzülceksn belki ama sevmiyordur... ya da az seviyordur... Bence unutmaya bak... Bi insan ayrıldığı kişiden daha iyi birini bulursa ancak öyle unuturmuş... inşallah ayrıldığın kişiden daha iyi bitini bulup senin kıymetini bilen seni çok seven biriyle karşılaşp onu unutursun tatlım....

el insaf ya kuzum konu açacağına aynaya baksaydın ya ne güzel kızsın

Aynen ya ne kadar güzel kızmış. Öyle küçük de dedğil hani ergen triplerine girmiş veyahut ego tatmini yapıyor ama ne bileyim. Böyle brisine çirkin diyenlerin ya aklı yok yada hasta ruhlular.

Konu sahibiyle dalga geçmek için söylemiyorum ama ben de foto koymak istedim açıkçası azıcık bana da güzel şeyler söyleyin moralim yerine gelsin ahah güzelmiş bu iş

Son düzenleme:
doğru makyaj yapmasını bilmeyen,doğru kıyafeti üstüne seçemeyen kız var dırrrr,yahuu ben doğru formadamıyım :):)):):

Erkeklerin sana bakmama sebebi onların gözünün içine bakıyolar mı acaba diye bakman olmasın.

onu geçtim konu sahibine çirkin diyen tipler acaba her saat başı sevgili değiştiren çapkın zamparalar mı öyleyse normal çirkin demesi fındık fıstık sever öyleleri

Son düzenleme:
Psikolog yerine araştırma hastanelerin dermotoloji ,onkoloji servislerini gezsin başka birşeye gerek yok

yahu... çirkin geliyoooooooorrrr diye kaçışıyolarmı yani şimdi sana bakınca.... anlamadm ki... çirknlk aradm bulamadm... gözlernde falan mı bi problem var tek göremediğim yer orası olduğu için soruyorm...

onu geçtim konu sahibine çirkin diyen tipler acaba her saat başı sevgili değiştiren çapkın zamparalar mı öyleyse normal çirkin demesi fındık fıstık sever öyleleri

Bence konu sahibi de çok şeker fındık fıstık olacak kadar ama bilemedim tabi zevkler değişir Bir tek saçların ve ojenin rengini beğenmedim bir de giyim tarzını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…