cirkinim:( mutsuzum:(

yok bu kızda erkelere bakmada problem yaşıyormuş:)))

kız mı erkeklere bakmada sorun yaşıyormuş erkeklermi kıza bakmada sorun yaşıyormuşş kim bakmış kim bakmamışş anlamadımki bu kıza erkekler bakmıyomuş öyleee demişti

çok güzellll

şiir harika da böyle saçma sapan çirkinim ayaklarına yatmak çok aptalca yaa senden çok daha çirkinleri var yani spiker olamadın diye çirkin mi oluyorsun yaa ooff offf nelerle uğraşıyoruz

kız mı erkeklere bakmada sorun yaşıyormuş erkeklermi kıza bakmada sorun yaşıyormuşş kim bakmış kim bakmamışş anlamadımki bu kıza erkekler bakmıyomuş öyleee demişti

kızımız çekingenmiş bakamıyormuş :) madem bakamıyor erkeklerin başını eğdiklerini nerden biliyo acaba...

cıdden suraya foto koyma cesaretı yok sanal ortam malum yoksa koycam yahu benım neyım eksık pohpholayın uleeeeeeeeennnnnnnnn

Yüzün güzel ama ruhunda iş yok arkadaşım.
Senınle cıkmayan erkekler belkı buna takılmıslardır..

Koydugun resımdekı sensen eğer hıcbır ınsan yazdıkların kadar kotu sözler soylemez , senden kaçmaz tuhaf hareketlerde bulunmazdı, zira resımdeki kız Turkıye standartlarında ıdare edecek hoşlukta.
Ve yine yazdıgın kadar psikolojin ve hayatın kotu olsaydı o parmakların oyle ojeli , suratın boyalı saçların bakımlı olmazdı .
Git birazdaha çalış oyle gel , olmamış ..

çirkin kadın yok bakımsız kadın vardırr....ya bişe dicem yanlış hatırlamıosamm elif acar mııydıı güzellikk üzerinee ,,paroğram varr ona katıll...bikaç kere izlemiştimm,,baya değiştirolarr girenn bebek gibii çıkıodu..

asıl hikaye bu kız bebekte dolaşıyormuş,o sırada kıvanç tatlıtuğ görmüş yanına gitmek istemiş çok utanmış,çekinmi gidememiş,oda sadece onun gözlerinin içine bakmış.kıvanç bunu görmezden gelmiş.:):):):

kızımız çekingenmiş bakamıyormuş :) madem bakamıyor erkeklerin başını eğdiklerini nerden biliyo acaba...

he şimdi anladım bende kim bakamamış kim bakmış diye düşünüyordum haklısın :) ozaman bu arkadaş önce özgüven nasıl kazanılır diye konu açıp yardım istesin allah aşkına bakmış bakmamış ay bakmasın özgüven özgüven özgüven

bu yorumu babam böyle pasta yapmayı nerden öğrenmiş diye devam ettiresim geldi :):)

ahanda konunun özeti kızlar...alkışlıyorum tebrikler canım...anlayana bu sözler dokunur ama bu kızımız buna da bi bahane bulur...ojeleri arkadaşlarım ısrar etti sürdüm der, saçlarımda yağlı olunca annem boyattırdı der, der de der yani...:)

çirkinim ben deyice bende nasıl bişey hayal etmiştim oysa ki aman yarabbimm:)))
yok yok şimdiki gençler bu güzellik olayı fazla abartıyolar..çıta fazla yüksek

çirkinim ben deyice bende nasıl bişey hayal etmiştim oysa ki aman yarabbimm:)))
yok yok şimdiki gençler bu güzellik olayı fazla abartıyolar..çıta fazla yüksek

çıta ne kelime bacım yaa...direk spikerliğe bağlamış baksana....:) hayret bişey spiker olamadım diye intihar edecek nerdeyse...şükür yok şükür...

ben çözdüm olayı bu kızı hamama sokacaksın,bi güzel yıkayacaksınsın.ojeleri filan çıkartıcaz.french ojelerle bunu değiştircez.saçları çukalata kahve yaparız.düzgün bir makyaj yapsın,gözlerini öyle boyamasın::)):)):
o gömleği yokmu o gömleğiii ah beni benden aldı.o gömleği parçalamak istiyorum.askılı bir body,altını bir kot.oldu bitti.

sıra geldi ruhsal problemlerine bunu bakırköy devlet hastanesine bırakıp kaçalım doktorlar buna gerekli müdahaleyi yapar ::):):):

puhahah aklıma geldi perihan savaşın bi filmi vardı hani diyor yaa ben dünyanın en güzel karısıyam bence sne bunu tekrarla tatlım sürekli

fotoğrafınızı gördüm.
eğer burda o kadar çirkinim çirkinim yazdıysanız, o otoğrafı çaldınız demektir.
yani fake misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…