tavsiyeleriniz icin cok tesekkürler arkadaslar mutlu oluyorum
kahkül kesdirmisdim ama saclarim cok cabuk yaglandigi icin hemen bozuluyordu sekli ve pek sevmedim
suanda perma yaptirdim fotograf 3 ay öncesinden
http://img716.imageshack.us/img716/230/uglytw.jpg
yanı acabaa bendemı cırkınımdee sevdıgım erkegıı elde edemıorummmm dıyee dusunuorrummm yanıııııııııııııııııııı
o gurcu pek yakısıklı sayılmaz .. cogu turk ve avrupalı ona bin basar ama kalbım onu sectı:84::105:
ve ben elıne yuzune bakılabılen bı kızım cok cırkın dıılım amaaaa onu elde edemıorumm
onu elde edemedıkden sonra guzelıgın ne onemı varrr
yok artık sen mi çirkinsin bende boşuna moral vermeye çalışıyorum asıl sen beni gör ay şoook oldum ya..acilen psikolojik destek al! sen çirkinsen ben öleyim ! bende salak gibi moral vermeye çalışıyorum! bence senin güzel olduğuna duymaya ihtiyacın var ve böyle bir konu açtın yuh bee
Başkasına moral vermeye çalışırken kendini niye eziyorsun ki ?
foto kaçıncı sayfada kızlar yaa çok sayfa olmş şu çirkin kzımızı göreyimmm
8-9 du herhalde
8-9 du herhalde
lafın gelişi dermişimbelki benim de güzelsin duymaya ihtiyacim vardır. bende mi böyle bir konu açsam ne
yüzüm uzun hatta hickimsede görmedigim cok uzun bir anlim var uzayli gibi :/ vucudum normal buara kilo aldim vermeye calisiyorum beyaz tenliyim ela göz sac rengim kahverengi
burnum kücük normal yani gözlerim sis gibi duruyo iste yüzümle dalga geciyorlar cirkinim diye yanaklarim sekilsiz cenem kücük yüz seklim cok garip
hakli olabilirsin :/ artik bu konuyu bazen bile düsünmiyorum düsünmek istemiyorm
ne yapicagimi gercekten bilmiyorm:/
hani bildiğimiz güzellik kraterleri vardır ya
sarı saç, renkli göz, uzun boy
bunlara sahip olmadığı için dert yanıyor herhalde
Dünyaaaaaa güzelisin sen anam ( bülent ersoy dünyaaaası o)
Zaten bu akşam bir sürü insan konu açmaya meyil etti fotoğraflı falan
Dünyaaaaaa güzelisin sen anam ( bülent ersoy dünyaaaası o)
Zaten bu akşam bir sürü insan konu açmaya meyil etti fotoğraflı falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?