cirkinim:( mutsuzum:(

yok artık sen mi çirkinsin bende boşuna moral vermeye çalışıyorum asıl sen beni gör ay şoook oldum ya..acilen psikolojik destek al! sen çirkinsen ben öleyim ! bende salak gibi moral vermeye çalışıyorum! bence senin güzel olduğuna duymaya ihtiyacın var ve böyle bir konu açtın yuh bee

bizzat bilirim..sen çok güzelsin de onu güzel bakan görür cnm...............

Başkasına moral vermeye çalışırken kendini niye eziyorsun ki ?

hani bildiğimiz güzellik kraterleri vardır ya
sarı saç, renkli göz, uzun boy
bunlara sahip olmadığı için dert yanıyor herhalde

foto kaçıncı sayfada kızlar yaa çok sayfa olmş şu çirkin kzımızı göreyimmm

bende resim koyucam şimdi..zaten kocam çok geç geliyo yalnızlıktan özgüvenim sarsıldı bende çirkiniiiiiim ühüüüü

hakli olabilirsin :/ artik bu konuyu bazen bile düsünmiyorum düsünmek istemiyorm
ne yapicagimi gercekten bilmiyorm:/

benim senin gibi bir arkadaşım vardı ortalama güzellikte bir kız olmakla birlikte kendine güveni sıfırdı..kendine güvenin yoksa aslında hiçbişeyin yoktur çünkü hiçbir işe girişemezsin, başarabileceğine inanmazsın, toplum içinde konuşmaktan çekinirsin, alay edilirim diye hiçbişey yapamazsın, elini kolunu nereye koyacağını bilemezsin vs.

sanıyorum sen de böylesin..bu yukarıda anlattıklarını betimleyince kafamda gerçekten çirkin bir kız belirmişti..o yüzden herkes senden resim istedi..arkadaşlar madem kendine güvenin yok neden resim koydun diyosunuzda biz istedik zaten o da koyayım dedi belki ve koydu..(zaten resim isterler diyerekten de yapmış olabilir kimsenin asıl niyetini bilemeyiz o yüzden salt onun tarafını da tutamam.ama dediğim şekildede olmuş olabilir)

insanların/erkeklerin ilk etapta senden kaçmasının sebebi senin tarzın..kendine yakışmayacak şeyleri giyiyosun,saçların çok kabarık fln..şimdi perma yaptırdım diyosun kıvırcık saç sana yakışmaz bence, ben de düz kullan diyecektim..kaşlarına şekil ver olmadı dövme yaptır..kavram karmaşası gibisin..azcık sade ol bence..siyah oje yerine frech ya da doğal renkler kullan..ilk etapta tarzın sonraki etapta da özgüven sorunun yüzünden erkek arkadaşın olmayabilir..

böyle bi msj da atmamalıydım belki bilmiyorum çünkü konunun, o koyduğun resmin sahte olması ihtimali de var ama ben anlattıklarının gerçek oldugunu düşünerek yorum yapıyorum..

herşeyden önce özgüven sahibi olman gerekir hayat bunu gerektirir..

bir de arkadaşlar ışın karacaya çok laf etmişsiniz..doğum yaptı zaten de kiloluydu, ama kendisiyle barışık..bu arkadaştaki gibi özgüven sorunu yokki kadının tamam tabiki begenmek zorunda değilsiniz ama kalp kırıcı yorumlar da yapmayın bence..çoğu yorumunuza bende güldüm yalan söylemeyeyim ama bu sonradan konulan resimlerle asıl amaç aşılıyor bence..

hani bildiğimiz güzellik kraterleri vardır ya
sarı saç, renkli göz, uzun boy
bunlara sahip olmadığı için dert yanıyor herhalde

Güzelliği belli bir ölçü ve kalıba sokmak ne derece doğru tarşıtılır .
Bana sarı saç ,hiçbir zaman çekici ve güzel gelmemiştir.

Neyse konu sahibinin başka bir derdi yok anlaşılan kafaya taktığı şeye bakar mısınız :/

kızım sen çirkinsen ben kendimi köprüden atıyım o zaman bu ne yaa harbiden pofpoflanma arıor herhlde o resmn neresi çirkn şükür yok gerçekten yazıkkk bence fazla buna takmadan haline şükret
allah sana çirkin şansı versin ben de yazsaydm keşke çirkinim die yaa nasl iş bu ben senın gibi olsam yatar kalkar şükredrim
şimdide şükrediorum çok şükür rabbim başka dert vermesin bence tövbe et isyan gibi bişi bu yaaa

herkesin kendine göre bir güzelliği vardır.hem güzellik bakan gözle de alakalıdır.sen kendi kendini doldurma böyle şeylerle.hayatını yaşa.

kızım sen çirkinsen ben kendimi köprüden atıyım o zaman bu ne yaa harbiden pofpoflanma arıor herhlde o resmn neresi çirkn şükür yok gerçekten yazıkkk bence fazla buna takmadan haline şükret
allah sana çirkin şansı versin ben de yazsaydm keşke çirkinim die yaa nasl iş bu ben senın gibi olsam yatar kalkar şükredrim
şimdide şükrediorum çok şükür rabbim başka dert vermesin bence tövbe et isyan gibi bişi bu yaaa

Dünyaaaaaa güzelisin sen anam ( bülent ersoy dünyaaaası o )
Zaten bu akşam bir sürü insan konu açmaya meyil etti fotoğraflı falan

ayol fevkaladenin de fevkinde olması lazim güzelliğimin yoksa bende böyle saçma sapan bunalımlara girerim!! ben artık insanları anlayamiyorum güzel olupta güzelsin gibi ego tatmini yaşamak isteyenleri!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…