cirkinim:( mutsuzum:(

ya ben ciddiyim ama gercekten bende kendimi cikrin hissediyorum bazen
ben onun yaptigi gibi dolayli degilde acik acik söylüyorum ne istedigimi

yaa bu saatte ne değişik konular açılıyor,bir formdada kadın hamile değilmiş göğsünden süt gelsin istiyormuş:S:S:SS: ne garip insanlar var,acaba diyorum bu kızla o kız akrabag olabilir mi?

yaa bu saatte ne değişik konular açılıyor,bir formdada kadın hamile değilmiş göğsünden süt gelsin istiyormuş:S:S:SS: ne garip insanlar var,acaba diyorum bu kızla o kız akrabag olabilir mi?

aynen anlayamadım kadını ne alaka hamile değil süt gelsin falan yeni bi fantezi midir nedir

ya ben ciddiyim ama gercekten bende kendimi cikrin hissediyorum bazen
ben onun yaptigi gibi dolayli degilde acik acik söylüyorum ne istedigimi

ben kendimi çirkin hissetiğim zaman hemencik kendimi bakıma alıyorum.bir banyo ,yüz maskesiyidi masajdı bakımdı iyi geliyor.kuaföre gidiyorum bir fön bir makyaj oldu bitti.

Bence saclarını omuzlarına kadar kestir ya da biraz daha fazla sonra simsiyah yap cok guzel olursun zaten cırkın degılsn ama oyle cok daha guzl olursun bır de her gun gozlerıne kalem cek goz rengını ortaya cıkart olsun bıtsın... Eger ten renginden memnun degılsen gıt denıze yan

hahahhahahahahhaahahahhahahahaha DD

İnsanlar benimle arkadaşlık kuracakları vakit ve ya beni işe alacakları vakit kriter olarak güzelliğime bakacaklarsa hiç arkadaş olmasınlar, işe almasınlar daha iyi..Sende bu düşünceleri aklından sil! Hatta bak yanlış anlamazsan konunla ilgili bir söz vardır : her topal atın bir kör alıcısı vardır diye..Sakın bu yüzden hayata küsme..Şunu da hiç bir zaman unutma güzellerin şansı hiç bir zaman olmamıştır, gözlemlerime dayanarak söylüyorum, boşuna dememişler allah çirkin şansı versin diye..Hoş eminim Çirkin değilsin ama öyle olsan bile bu yüzden hayata küsmeni, kendini salmanı gerektirmiyor. güzellik dediğin en fazla 30lu yaşlara kadar sonrası mağlum Rabbim şu dünyada sağlık versin vallahi bak sağlığın olmadı sürece güzel olsan ne olmasan ne.. hadi silkelen ve etrafın ne dediğine kulak tıka, ha sakın ola ki zayıf noktanı belli etme yoksa üzerine hep bu olumsuz noktanla yüklenirler..Ayrıca seni burada kimse tanımıyor, gördüğün gibi kimse sana güzel veya çirkin olduğun için yardım etmiyor demem o ki güzellik o kadar da önemli değil..:):) facebook'un kurucusunun eşini görmeni çok isterim adı ayrıca.. Bu işler öyle güzelliğe alan bakmıyor baksa da sonra gına geliyor. hem ne demişler :Yüz güzelligine 40 günde doyulur ama ruh güzelligine 40 yıl doyulmaz..Bu yüzden geçen vaktini bu gibi şeylere takıpta zindana çevirme, sonra arkana bir bakmışsın vay efendim ben bunlara mı üzülmüşüm diye üzülürsün

resmini bi koyar mısın ben seni ekledim abarttıgın kadar mısın anlamadım ama üzülme herşeyin bir çözümü var artık..yani eger burnun çok büyükse falan dudaklrından memnun degilsen ben sana bişeyler önerebilirm ama seni görmem lazım..senin yerind eolmayan seni anlyaamz o yüzden sana ahkam kesmicem çünkü kendni güzel bulmuyorsa bi insan gerçekten çok mutsz oluyr..ki senin yaşadılkarn çok agır görnyyor..sana sadece saglıgna şükret diyebilirm ve Allahın adaleti büyüktür inanıyor musun bilemme ama öbür tarafta belki de en güzellerden olacaksın ...dedgim gibi seni görmek istiyorum belki bişeyler söleyebilirm..ama şu kadarnı söylemek istiyorum eger estetk oldgunda kendni iyi hissedeceksen parayı düşünme mutlaka bi plastik cerraha git toplu estetik yapıldgında ücrette indrim oluyor ..kredi çek bişey yap ama kendni iyi hissetmek için güzel hissetmek için uğraş tatlım ..

Ben gerçekten anlayamadım, sen kesinlikle çirkin değilsin.
Yani bakıyorum fotoğrafa bir problem de göremiyorum.
"Hani şurana şöyle yap burana böyle yap" falan da diyemiyorum.
Bulamıyorum kusur.
Başka fotoğraflar da koyar mısın?
Yani dümdüz objektife baktığın bir fotoğraf mesela.
Çünkü üzgünüm ben senin bu fotoğrafında hiç bir kusur bulamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…