- 4 Ekim 2007
- 3.340
- 130
- 688
ya ben ciddiyim ama gercekten bende kendimi cikrin hissediyorum bazen
ben onun yaptigi gibi dolayli degilde acik acik söylüyorum ne istedigimi
yaa bu saatte ne değişik konular açılıyor,bir formdada kadın hamile değilmiş göğsünden süt gelsin istiyormuş:S:S:SS: ne garip insanlar var,acaba diyorum bu kızla o kız akrabag olabilir mi?
sen de bı foto koy madem bakalım bı
hadi sende foto koy seni poh pohlayalım :):):)):
tavsiyeleriniz icin cok tesekkürler arkadaslar mutlu oluyorum
kahkül kesdirmisdim ama saclarim cok cabuk yaglandigi icin hemen bozuluyordu sekli ve pek sevmedim
suanda perma yaptirdim fotograf 3 ay öncesinden
http://img716.imageshack.us/img716/230/uglytw.jpg
yok vazgectim döversiniz siz beni yorumlarinizla :18:
yaa bu saatte ne değişik konular açılıyor,bir formdada kadın hamile değilmiş göğsünden süt gelsin istiyormuş:S:S:SS: ne garip insanlar var,acaba diyorum bu kızla o kız akrabag olabilir mi?
ahahahahhahhhha çok güldüm buna yaa
yok tamam yeterince moral aldim ben sagolun
merhaba arkadaslar ben 22 yasindayim ve cok cirkinimne yapicam bilmiyorum
6 yasinda okula basladim o zamandan simdiye kadar hergün ama hergün okulda cirkin oldugum icin
hep alay ettiler benimle dalga gectiler hic arkadasim olmadi ortaokul lisede bile her türk kiz güzeldir hayatimda ilk kez cirkinini gördüm dediler erkekler
hergün eve aglayarak geliyordm kizlar bile cirkinim diye yanlarinda dolandirmiyordu erkekler gelmiyormus diye yolda bile bi erkek beni görünce yere bakio hemen kafasini
ceviriyo baska kizlar görünce cok kiskaniyorum hepsi güzel özene bözene yaratilmis bense aceleye getirilmisim sanki okadar gücüme gidiyorkiailem beni anlamio
piskoloklara gittim hep hic fayda etmedi hic sevgilim bile olmadi erkekler hep kacti bendencok mutsuzum ne yapicam bilmiyorum estetik olmak istiyorum param yok
estetik olsam güzel olurmuyum oda ayri bi konuspikerlik kursuna gitmisdim kayit olmak icin türkiyede 2 ayri yerde ama kabul etmediler dis görünüsün yetersiz dediler
uygun degilsin dediler okadar zoruma gittiki aglayarak gecirdim günümü
bana akil verin lütfen
yeminle formada bu konu açılmış.dedim bu saatte.ii saatte olsunlar.kadın manyakmı ne,normal bir insan dermi böyle birşey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?