- 4 Mayıs 2012
- 2.967
- 2.001
- 133
Dünyaaaaaa güzelisin sen anam ( bülent ersoy dünyaaaası o)
Zaten bu akşam bir sürü insan konu açmaya meyil etti fotoğraflı falan
ben problemi buldum !
siz kendini beğenmiş ukalanın tekisiniz
yıllarca arkadaşınızın olmaması bundan..
eminim çevrenize sürekli ben çok çirkinim de mi diye sözler sarf edip aslında övülmeyi beklediniz.. egonuzu tatmin etmek istediniz...
insanlara sizden o kadar fenalık geldi ki, canınız cehenneme dedi...
evet hanımefendi, gerçekten çirkinsiniz...
belki güzel olabilirdiniz.. ama sizde her şeyden önce temiz bir kalp olmadığı için içinizin kararmışlığı yüzünüze vurmuş...
benimde çevrem de olsaydınız, bu mıy mıy hallerinizden bende çok sıkılır ve size nefretle bakar her defasında çirkin bulurdum...
sorun kişiliğinizde...
ve şu halinize şükretmeyip yıllardır hem çevrenize hem kendinize hayatı zindan etmişsiniz yaa Allahım büyüktür.. asıl çirkinlikte kapınızdadır.. hiç korkmayın..
İş ciddiye binince kaçıyorlar ama demin platonik de koyacaktı koy dedim sustu gitti
yaa öyle deme yaa :26: resmi alip alintiliyor sayfa sayfa , istemem bunu
ayrica kizin kendi konusunda,
ben konu olmak istemem
Sen de koyacaktın ne oldu koymadın mıııİş ciddiye binince kaçıyorlar ama demin platonik de koyacaktı koy dedim sustu gitti
ayol fevkaladenin de fevkinde olması lazim güzelliğimin yoksa bende böyle saçma sapan bunalımlara girerim!!ben artık insanları anlayamiyorum güzel olupta güzelsin gibi ego tatmini yaşamak isteyenleri!!
Konu sahibinden basın açıklaması bekliyoruz ..Dün geceden beri bu konuyu takip ettim sahura kadar vakit geçti boşu boşuna bir son gelsin ama bitmicek bu konu ama takıldım kaldım bende dizi gibi oldu bırakamıyorum aaaa
şöhret kapıyı çaldı canımmassolistler en son gelir lütfennn anlayışşşş
Sen de koyacaktın ne oldu koymadın mııı
İnsan zaten kendini seviyorsa, kendiyle barışıksa kendini çok güzel görür ve başkalarının ne söylediğine, düşündüğüne bakmaz.
Burada herkes güzelsin dedi mesela konu sahibine vee ego tavan yapmıştır bayağı.
Konu nereye varcak merak ediyorum ..neyse ben şimdilik gidiyorum ..sonra merakla dönücem ...hehe:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?