cirkinim:( mutsuzum:(

kızım sen çirkinsen ben kendimi köprüden atıyım o zaman bu ne yaa harbiden pofpoflanma arıor herhlde o resmn neresi çirkn şükür yok gerçekten yazıkkk bence fazla buna takmadan haline şükret
allah sana çirkin şansı versin ben de yazsaydm keşke çirkinim die yaa nasl iş bu ben senın gibi olsam yatar kalkar şükredrim
şimdide şükrediorum çok şükür rabbim başka dert vermesin bence tövbe et isyan gibi bişi bu yaaa

kızım sen çirkinsen ben kendimi köprüden atıyım o zaman bu ne yaa harbiden pofpoflanma arıor herhlde o resmn neresi çirkn şükür yok gerçekten yazıkkk bence fazla buna takmadan haline şükret
allah sana çirkin şansı versin ben de yazsaydm keşke çirkinim die yaa nasl iş bu ben senın gibi olsam yatar kalkar şükredrim
şimdide şükrediorum çok şükür rabbim başka dert vermesin bence tövbe et isyan gibi bişi bu yaaa

ben problemi buldum !

siz kendini beğenmiş ukalanın tekisiniz

yıllarca arkadaşınızın olmaması bundan..
eminim çevrenize sürekli ben çok çirkinim de mi diye sözler sarf edip aslında övülmeyi beklediniz.. egonuzu tatmin etmek istediniz...
insanlara sizden o kadar fenalık geldi ki, canınız cehenneme dedi...

evet hanımefendi, gerçekten çirkinsiniz...
belki güzel olabilirdiniz.. ama sizde her şeyden önce temiz bir kalp olmadığı için içinizin kararmışlığı yüzünüze vurmuş...
benimde çevrem de olsaydınız, bu mıy mıy hallerinizden bende çok sıkılır ve size nefretle bakar her defasında çirkin bulurdum...

sorun kişiliğinizde...

ve şu halinize şükretmeyip yıllardır hem çevrenize hem kendinize hayatı zindan etmişsiniz yaa Allahım büyüktür.. asıl çirkinlikte kapınızdadır.. hiç korkmayın..

kızlar nette sorun vardı ksuura bakmayın fazladan yazmışım ama harbiden resmi görünce çok sınirlendim açıkçası

resimde güzel duruyorsun saçların özellikle çok güzel
ama gözlerinin içini siyaha boyaman gece gece korkunc geldi

ayakta alkışlıyorum sizi, çok dğru bir yorum yapmişsiniz. Kendini çirkin bulan biri kalkıpta foto falan koyamaz kanımca :) bende kendimi güzel bulmam, kalkıp biri resim koy dese koyamam, uatnırım arkadaşın tatmine ihtiyacı var. he canım he çok güzelsin, dünya güzelisin maşallah maşallah !!

kzılar konu açtıki syfalrca iyi yada kötü yorumlar alısn diye bence bune yaa harbiden saçmalık boşa zaman harcıyoruz rabbım hıdayet nasıip etsin bu mübarek günde nsıl bişi anlamdım ben de kıloluyum yaşıma boyuma göre ama bak şimdi nişanlıım aaz kaldı düğünüme inşl. ama bu zamna kadar hiç çirkinm çıktığm olmadı die de isyan etmedim olmadı da çıktığm olmadı die bi yanım da eksilmedi benim
sende bence dua et rabbım başka dert vermesin bu kadar takıntılılık iyi değildir

Fotoğrafa baktım da çirkin değilsin
Abartıyorsun bence..

Son düzenleme:
Konu sahibinden basın açıklaması bekliyoruz .. Dün geceden beri bu konuyu takip ettim sahura kadar vakit geçti boşu boşuna bir son gelsin ama bitmicek bu konu ama takıldım kaldım bende dizi gibi oldu bırakamıyorum aaaa

İş ciddiye binince kaçıyorlar ama demin platonik de koyacaktı koy dedim sustu gitti
Sen de koyacaktın ne oldu koymadın mııı
ayol fevkaladenin de fevkinde olması lazim güzelliğimin yoksa bende böyle saçma sapan bunalımlara girerim!! ben artık insanları anlayamiyorum güzel olupta güzelsin gibi ego tatmini yaşamak isteyenleri!!

İnsan zaten kendini seviyorsa, kendiyle barışıksa kendini çok güzel görür ve başkalarının ne söylediğine, düşündüğüne bakmaz.
Burada herkes güzelsin dedi mesela konu sahibine vee ego tavan yapmıştır bayağı.

şöhret kapıyı çaldı canımm assolistler en son gelir lütfennn anlayışşşş

bazıları doyumsuz olur canım, açlığını gidermek ister, ne kadar güzelsin deseler de o tatmin olmaz hep ben hep ben isterler (genel olarak söylüyorum). konu sahibi abartarak kendisini anlatmış.. yok metroda yanımdaki adam kafasını eğiyormuşta yok yoldan geçerken şöyle oluyormuşta falan da fılan da.. ya allah aşkına elinizi vicdanınıza koyun bu kız yanınızdan geçse ve ya yanınıza otursa başınızı mı eğersiniz..abartmışta abartmış..ben gerçekten çirkin falan sandım anlattıklarından yola çıkarak ama fotoğraını görünce olayın hiçte öyle olmadğını gördüm..arekadaşın onaya ihtiyacı var, eminim kendisini güzel buluyordur da işte hani anlarsın ya ..

Arkadaşımız önce beynine estetik yaptırmalı ..Allahına şükretsin öncelikle ne diyim artık birşey diyemiyorum .Allah a da isyan etmiş oluyor böyle konuşarak

Butun sayfaları okuyamadım malesef ama konu sahıbının fotosuna baktım

eger o çirkinse ebn neyim acaba merak ettım :26:

Ama ne olursa olsun allahım bana el kol yüz ayak vermıs en önemlısı göruyorum duyuyorum konusuyorum yruuroyeum kosuyorum ..

En en en önemlısı nefes alıyorum ...

Rabbıme bınlerce kez sukurler olsunn

nıce nıce ınsanlar var alı kolu yok yıllardır yatalakk..dogustan kör...
Allahım esırgesın ...bence konu sahıbı ılgımı ıstıyokı bızden

aaaa cok guzelsın falan fılan dmemeısımı beklıyo ego tatmın amacıylaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…