cirkinim:( mutsuzum:(

bende seninle aynı fikirdeyim canım tamamen katılıyorummm

bi kaç gün kimse bişi yazmaısn bu sefer başka bi konuyla ilgi çekmeye çalışıcak kesinlikleeee böle düşünuyorum ben kızlar hanıı mesela ben güzelmişim psikolojım bozukmş falan die konu açablr bu kadar tepkiye bunu beklerim yada başka bi konu açar

bende seninle aynı fikirdeyim canım tamamen katılıyorummm

bırde söylee

daima her konuda kendınden aşağılara bakacaksın ıbret alacaksın...

Daima gözun yukseklerde olursaa..öyle bır dusersınkı yere imanın şaşarr...

Ama her daimm senden zayıflara ..senden aaşagı kademedekılere bakarsann zaten yukardakılere bakmaya gerek duymazsın

cunku zaten yukarda sen varsındır.... (o anda )

Son düzenleme:
güzellik duası buldum : "Efleha`llahü vechi Allahümme barik li fi sa`rihi ve beserihi” kendisini çirkin bulan bayanlarımız okusun..

bence konu sahibi gerçek hayatta gerçekten çirkin başkasının fotoğrafını koymuş olabilir güzel desinler hoşuna gitsin diye yada gerçekten pohpohlanmak istiyo ama bencede çok güzel değilsin vasat saçların hiç güzel değil mesala

ne kadr güzel bi söz yazmışsın yaa valla bunada katıldım yürektenn

Anladım canım evet aynen öylee
Şindi ki nesil böyle güzelliğimde güzelliğim onaya ihtiyaç duyuyorlar. ( görende yaşlıyım sanacak )
Konu sahibi evet bence de çok abartmış
Ya da normalde hepimizin başına gelir birisine 2 sn. bakarız kafamızı çeviririz sonra
heh bizim kız da ben çirkinim diye çeviriyorlar sanıyor belli ki
Ben de çok çirkin sanmıştım gerçi allahın yarattığı her kul güzeldir tabi ama orta güzellikte biz kızcağız işte.
Bu aralar da çok popüler oluyor bu güzelim-çirkinim konusu

güzellik duası buldum : "Efleha`llahü vechi Allahümme barik li fi sa`rihi ve beserihi” kendisini çirkin bulan bayanlarımız okusun..

valla rabbim ruh ve kalp güzelliği versin öncelikleee o arkadaşa basşkasının resmini koyduuysada dürüst olsaymış bu kadar tepki almazdı yol gösterrdik en azndan

o yüzden açılıor demekki herkes yarın çirkinmiyim adlı bi konu açsın benceee

bu arada saçların perma gibi durmuyo tost yapmısın fotografla oynamışsın göz kısmı ile neyse ben seni beğenmedim biyerlerini kaldıramıycam üzgünüm

valla rabbim ruh ve kalp güzelliği versin öncelikleee o arkadaşa basşkasının resmini koyduuysada dürüst olsaymış bu kadar tepki almazdı yol gösterrdik en azndan

yeni üyelik ..yeni konuu rumuzda zaten çirkin ördek manalıııı...

hayatını kendı ellerıyle cırkınlestırmıss..negatıf enerjı yüklü resmen...

ben bıle burdan ısınmadım konu sahıbınee..
yorumları cok boğdu benii...

hiçmi bir yerini begenmez ınsan canımm

...........
mesela benim vucudumda allahın gucune gıtmesın töbe haşa bın kere ama sadece burnum hosuma gıtmıyor..yoksa normal bır vatandasım her insan gıbı

Son düzenleme:

Malesef canım, ama gerçekten üzülüyorum ve sinirleniyorum ya! hem kendine hem bize yazık günah ama resmini görmeden o kadar üzülmüştüm ki kızın durumuna, içim gerçekten parçalandı ama tatmin olmak için açtığını anlayınca tepem attı valla neyse şunu anlıyorum ben bu konudan güzellikten önce rabbim akıl fikir ihsan etsin ..

valla amaç saçma dediğin gibi planlayıp gelmiş önceden gezmiş en çok ilgi alan ve yorum alanlara bakmş ama gerçkten iyi becerememiş arkadaş bencee

Konu sahibinin kendine güveni yok ki
Ciddi bir özgüven eksikliği mevcut bence kendisinde

Kız o değil cokmasum'un dediği gibi başka birinin fotoğrafı olmasın oo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…