- 4 Mayıs 2012
- 2.967
- 2.001
- 133
Arkadaşımız önce beynine estetik yaptırmalı ..Allahına şükretsin öncelikle ne diyim artık birşey diyemiyorum .Allah a da isyan etmiş oluyor böyle konuşarak
Butun sayfaları okuyamadım malesef ama konu sahıbının fotosuna baktım
eger o çirkinse ebn neyim acaba merak ettım :26:
Ama ne olursa olsun allahım bana el kol yüz ayak vermıs en önemlısı göruyorum duyuyorum konusuyorum yruuroyeum kosuyorum ..
En en en önemlısı nefes alıyorum ...
Rabbıme bınlerce kez sukurler olsunn
nıce nıce ınsanlar var alı kolu yok yıllardır yatalakk..dogustan kör...
Allahım esırgesın ...bence konu sahıbı ılgımı ıstıyokı bızden
aaaa cok guzelsın falan fılan dmemeısımı beklıyo ego tatmın amacıylaaa
bende seninle aynı fikirdeyim canım tamamen katılıyorummm
bırde söylee
daima her konuda kendınden aşağılara bakacaksın ıbret alacaksın...
Daima gözun yukseklerde olursaa..öyle bır dusersınkı yere imanın şaşarr...
Ama her daimm senden zayıflara ..senden aaşagı kademedekılere bakarsann zaten yukardakılere bakmaya gerek duymazsın
cunku zaten yukarda sen varsındır.... (o anda )
bazıları doyumsuz olur canım, açlığını gidermek ister, ne kadar güzelsin deseler de o tatmin olmaz hep ben hep ben isterler (genel olarak söylüyorum). konu sahibi abartarak kendisini anlatmış.. yok metroda yanımdaki adam kafasını eğiyormuşta yok yoldan geçerken şöyle oluyormuşta falan da fılan da.. ya allah aşkına elinizi vicdanınıza koyun bu kız yanınızdan geçse ve ya yanınıza otursa başınızı mı eğersiniz..abartmışta abartmış..ben gerçekten çirkin falan sandım anlattıklarından yola çıkarak ama fotoğraını görünce olayın hiçte öyle olmadğını gördüm..arekadaşın onaya ihtiyacı var, eminim kendisini güzel buluyordur da işte hani anlarsın ya ..
güzellik duası buldum : "Efleha`llahü vechi Allahümme barik li fi sa`rihi ve beserihi kendisini çirkin bulan bayanlarımız okusun..
Anladım canım evet aynen öylee
Şindi ki nesil böyle güzelliğimde güzelliğimonaya ihtiyaç duyuyorlar. ( görende yaşlıyım sanacak )
Konu sahibi evet bence de çok abartmış
Ya da normalde hepimizin başına gelir birisine 2 sn. bakarız kafamızı çeviririz sonra
heh bizim kız da ben çirkinim diye çeviriyorlar sanıyor belli ki
Ben de çok çirkin sanmıştım gerçi allahın yarattığı her kul güzeldir tabi ama orta güzellikte biz kızcağız işte.
Bu aralar da çok popüler oluyor bu güzelim-çirkinim konusu
valla rabbim ruh ve kalp güzelliği versin öncelikleeeo arkadaşa basşkasının resmini koyduuysada dürüst olsaymış bu kadar tepki almazdı yol gösterrdik en azndan
bu arada saçların perma gibi durmuyo tost yapmısın fotografla oynamışsın göz kısmı ile neyse ben seni beğenmedim biyerlerini kaldıramıycam üzgünüm
Anladım canım evet aynen öylee
Şindi ki nesil böyle güzelliğimde güzelliğimonaya ihtiyaç duyuyorlar. ( görende yaşlıyım sanacak )
Konu sahibi evet bence de çok abartmış
Ya da normalde hepimizin başına gelir birisine 2 sn. bakarız kafamızı çeviririz sonra
heh bizim kız da ben çirkinim diye çeviriyorlar sanıyor belli ki
Ben de çok çirkin sanmıştım gerçi allahın yarattığı her kul güzeldir tabi ama orta güzellikte biz kızcağız işte.
Bu aralar da çok popüler oluyor bu güzelim-çirkinim konusu
yeni üyelik ..yeni konuu rumuzda zaten çirkin ördek manalıııı...
hayatını kendı ellerıyle cırkınlestırmıss..negatıf enerjı yüklü resmen...
ben bıle burdan ısınmadım konu sahıbınee..
yorumları cok boğdu benii...
hiçmi bir yerini begenmez ınsan canımm
...........
mesela benim vucudumda allahın gucune gıtmesın töbe haşa bın kere ama sadece burnum hosuma gıtmıyor..yoksa normal bır vatandasım her zamankı gıbı
yeni üyelik ..yeni konuu rumuzda zaten çirkin ördek manalıııı...
hayatını kendı ellerıyle cırkınlestırmıss..negatıf enerjı yüklü resmen...
ben bıle burdan ısınmadım konu sahıbınee..
yorumları cok boğdu benii...
hiçmi bir yerini begenmez ınsan canımm
...........
mesela benim vucudumda allahın gucune gıtmesın töbe haşa bın kere ama sadece burnum hosuma gıtmıyor..yoksa normal bır vatandasım her insan gıbı
vayyyy harbıden süper laf olduuu
Malesef canım, ama gerçekten üzülüyorum ve sinirleniyorum ya! hem kendine hem bize yazık günah amaresmini görmeden o kadar üzülmüştüm ki kızın durumuna, içim gerçekten parçalandı ama tatmin olmak için açtığını anlayınca tepem attı valla neyse şunu anlıyorum ben bu konudan güzellikten önce rabbim akıl fikir ihsan etsin ..
bu arada saçların perma gibi durmuyo tost yapmısın fotografla oynamışsın göz kısmı ile neyse ben seni beğenmedim biyerlerini kaldıramıycam üzgünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?