öyle ama cnm böyle konuları acan çok oldu burda yok ben çirkinim foto koyuyo dersinki fotomodel güzel diyor herkes ayy güzel demeyin ben öyle bulmuyorum falan kendilerini tatmin etmeye çalışıyorlar yazık
yazmisdim bu fotoraf 3 ay önceki halim suandaki sacim perma
yazdiklariniza cok kirildim sizin ne farkiniz var simdi bana cirkinsin diyen insanlardan kalp kirmak cok kolay evet beni anliyamazsiniz
yazdiklariniza cok kirildim sizin ne farkiniz var simdi bana cirkinsin diyen insanlardan kalp kirmak cok kolay evet beni anliyamazsiniz
asıl kırılan bizleriz! neye kırıldın acaba "sana çok çok güzelsin" demediğimiz için mi!! bak güzelim öncelikle allah sana akıl fıkır versin sonracığımada anlattıkların o kadar abartılı ki, sen bile kendini çirkin bulmuyorsundur işte...neyse yine de sana üzülüyorum biliyor musun, niye biliyor musun, dünyada o kadar bedensel özürlüler var ki ama hallerini şükredip senin gibi saçma sapan düşüncelere varmıyorlar. Allahın gücüne gider tövbe et ayrıca !
konu sahıbı foto paylastı mı
konu sahıbı foto paylastı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?