cirkinim:( mutsuzum:(

yazdiklariniza cok kirildim sizin ne farkiniz var simdi bana cirkinsin diyen insanlardan kalp kirmak cok kolay evet beni anliyamazsiniz

öyle ama cnm böyle konuları acan çok oldu burda yok ben çirkinim foto koyuyo dersinki fotomodel güzel diyor herkes ayy güzel demeyin ben öyle bulmuyorum falan kendilerini tatmin etmeye çalışıyorlar yazık

bencede canım hemde çok yazık sitede çok yorum alan konıulara ödül faln mı verilior acaba??* varda bizim mi haberimiz yok
herkesin güzelliği kendinedir ayrıca bu kadar dert edilcek konu değil belkide bizler böle olmasına sebep veriyoruz yorum yazarak falan ilgi toplıyorlar ya o bakımdan
kendini kendinden başka kimse bilemezz bence ben güzel bluorsam güzelimdir bulmuorsam kendi problemimdir tanımadığın onca insan güzel deyince güzel olmamki kendime bakmadıktan kendi fikrim oluşmadıktan sonraa

yazdiklariniza cok kirildim sizin ne farkiniz var simdi bana cirkinsin diyen insanlardan kalp kirmak cok kolay evet beni anliyamazsiniz

canım kalbini kırmak dğil burda amacımız sana üzülüyoruz biz aşlında keşke aynaya tarafsız baksan sadece kendini bulsan aynada tüm insanları aynada sana bakarken görüyosun bence abdest al dua et tövbe gerçekten isyana girer sen kimn ne dediğine değil kendi fikrini yerleşticeksn kendine bnde 23 yaşndaym senın gibi zayf olmak içn çabalıom ama çirknm die takıntı yapmıorm bana ne laflar gelıor bii bilsen ama çabam var kruntu yapmıom

canım bak bız senı yargılıyoruz evet ama neden dıye bır sor kendınee...

aşırı abarrtıgını dusunuyoruzz

cıdden çırkın degılsın ...

.........
su ankı foton varmı merak edıyorum şahsım adınaa

seni tanımıyorum, görmedim ama eminim güzelsindir. moral vermek için söylemiyorum. o tvde gördüğün ya da güzel dediğin kızlarda eminim makyaj vardır. ünlüler dahil birçok insanın makyajsız hallerine bak, suratları maymun gibi. en basitinden söylüyorum. demet akalın güzel bir kadın ama birkaç defa makyajsız ve gerçek halini gördüm gerçekten erkek olsam dönüp bakmazdım kendisine. biraz argo kaçabilir ama yanlış anlaşılmasın. sadece kendini pazarlamayı bileceksin. püf nokta bu işte. ben kadınların çirkin olduğuna inanmıyorum. ve şu da var ki benim çok güzel dediğim bi kıza erkek arkadaşlarım çok çirkin diyor. onların güzel dediklerine ben beğenmiyorum. böyle bir çelişki de vardır. eminim sende birilerinin dünya güzelisindir.

Ortada kırılacak bir durum yok.
Geçmiş sayfalara bak bakalım sana neler demişiz, güzelsin dedik çirkinsin demedik.
Sadece başkalarının düşüncelerini bu kadar önemsemeni yanlış bulduk.
Boşver başkaları seni çirkin bulsun, sen kendini beğenmelisin önce ki başkaları da seni beğenebilsin.

konu sahıbı gelmıs hayret ettım canm benım sen nerenı cırkın buluyorsun gercekten merak edıyorum?????????amac ne yani

konu sahibi konusundan çıkmş umarm anlar ne demk istediğimizi acaip bi psiklojıde

asıl kırılan bizleriz! neye kırıldın acaba "sana çok çok güzelsin" demediğimiz için mi!! bak güzelim öncelikle allah sana akıl fıkır versin sonracığımada anlattıkların o kadar abartılı ki, sen bile kendini çirkin bulmuyorsundur işte...neyse yine de sana üzülüyorum biliyor musun, niye biliyor musun, dünyada o kadar bedensel özürlüler var ki ama hallerini şükredip senin gibi saçma sapan düşüncelere varmıyorlar. Allahın gücüne gider tövbe et ayrıca !

sen yalan soyluyosun. bı ınsana her önune gelen amanın bu ne cırkınmıs demez bu mumkun mu yahu? okula basladıgından berı nasıl olur bu ? kendı attıgın yalana kendın e ınandın mı bari? bı de foto koydun ozguvenım yok dedgın halde? amacın ne senın

Ben çok daraldım kızlar çıkıyorum vallaa
Buharlaşmama ramak kaldıı resmen
Yarın girerim kaçırdığım yerlere bir göz atarım artııkk
Aydiii kızçelerimm hayırlı sahurlar ve iyi geceler

evet kardeş bencede tövbe et yada dua et iyi bişi deil böle davranmam yada psikloga faln git jkendn çözemeıceksen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…