cirkinim:( mutsuzum:(

çirkinsin ama olsun estetik olursun makyaj yaparsın kilo verirsn saçlarını güzl bir şekle sokarsın lens takarsın takma kirpikte güzel bir etki yaratıyor, giyim tarzını ve parfümünü de değiştir... evet gerçkten çok çirkinsn ama üzülme ya herkes güzl olcak diye bir kaidemi var....

konu sahibine verilecek en güzel cevap heralde...

uzaylı gıbı alnı varmıs yuzu coookk uzunmuss. yanakalrı seklsız gozlerıde şişmiş. nerede yaa bana bunu goster konu sahıbı cevap verrr yemınle oyle yazdı kı gozumde ayı profılı canlanmıstı yahu

Son düzenleyen: Moderatör:
hepimiz cevabı verdik kızlar çıkıorm ben konudan bunaldım kendi psikolojimide bozucak rabbm şifa versn düşncelrini değiştirsinn inşl.. konu sahibiii

bencedeeee

bana cevap verır mısın? eger mantıklı acıklaman yoksa sana hakımı helal etmıcem harcadıgım zamanımaa

konu sahıbı foto paylastı mı
evet al canım buymuş. (resmin üstüne tıklarsan büyür.

ayrıca az öncede söyledim güzelsin, her kadın güzeldir. ama sen kendinde ayrıcalık arıyorsun gibime geldi. beklenti meselesi yani. çirkin değilsin ama adriana lima gibi falan olmak istiyorsan git ameliyat yaptır o zaman. -ki nerene yaptırcan orası da tartışılır ama. anlattıklarından sonra bende böyle birşeysin sanmıştım. ayrıca bak böyle de olabilirdin;
Eki Görüntüle 475860

yani dediğim gibi ya beklentilerin büyük yada pohpohlanmak istiyorsun belki de gerçekten böyle düşünüyorsun. ama abartmışsın yani. hem bi kere erkekler bir kız görünce kafasını yere eğmez burdan kaybettin bir kere. sokakta laf atan erkeklerin mantığı; "kız olsun da nefes alsın yeter"

ayrıca şu 2 resme bakarmısın? çok ufak değişikliklerle ne kadar büyük sonuca varılmış. saç boyanmış, şekillenmiş. tarz değişmiş. makyaj doğru yapılmış. ve sanırım burun estetiği yapılmış sadece. ama aradaki fark dağlar kadar.

Son düzenleme:

iste inanmiyorsunuz yemin ederim mübarek gün yalan söylemiyorum öyle ama ben yasadim

asıl ben senı anlamadım sımdı o fotoda alnın uzaylı gozun sıs yuzun sekılsız dıyosunda hanı bana gosterır mısın

bence aslında sen çirkin olduğunu düşünmüyorsun...

sadece aa neren çirkin,güzelsin gibi kelimeleri duymak için bu topiği açmışsın.....

ya da 0-3 yaş zekasına sahip bi arkadaş gurubun var....

asıl ben senı anlamadım sımdı o fotoda alnın uzaylı gozun sıs yuzun sekılsız dıyosunda hanı bana gosterır mısın

evet orda yandan cekildigi icin gözükmeye bilir ama ön taraftan ve gülerken belli oluyor iki yanak farkli cenem kücük ve iceri dogru burunla ayni izada degil öyle söyliym dahada geride gözlerim uyumamis gibi hep sis anlim gercekten uzun

tamam ben daha yorum yapmıyorum

sanırım forum kurallarını okumadn mesajlr konular resimler silinmıyorrr

Pikopatmisin sen git yardim al uzayli gibi yuzum var diyorsun
Resimde normal bir kizsin

Hicte insnmiyorum herkesin senle dalga gectigine
Eger resimdeki kizsan tabiki!

Sen o kizsan ozmn piskolojik sorunun var acil
Bi uzmana danis tabi kimse seni istemez bu kafayla

madem su mubarek gunde yalan soylemıyorum dıyorsun ispat ett.. önden de bır foto koyy kımsede alıntı yapmasın gerı sılersın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…