- 20 Ekim 2009
- 4.521
- 5.208
- 723
çirkinsin ama olsun estetik olursun makyaj yaparsın kilo verirsn saçlarını güzl bir şekle sokarsın lens takarsın takma kirpikte güzel bir etki yaratıyor, giyim tarzını ve parfümünü de değiştir... evet gerçkten çok çirkinsn ama üzülme ya herkes güzl olcak diye bir kaidemi var....
konu sahibine verilecek en güzel cevap heralde...
evet al canım buymuş. (resmin üstüne tıklarsan büyür.konu sahıbı foto paylastı mı
sen yalan soyluyosun. bı ınsana her önune gelen amanın bu ne cırkınmıs demez bu mumkun mu yahu? okula basladıgından berı nasıl olur bu ? kendı attıgın yalana kendın e ınandın mı bari? bı de foto koydun ozguvenım yok dedgın halde? amacın ne senın
iste inanmiyorsunuz yemin ederim mübarek gün yalan söylemiyorum öyle ama ben yasadim
bana cevap verır mısın? eger mantıklı acıklaman yoksa sana hakımı helal etmıcem harcadıgım zamanımaa
asıl ben senı anlamadım sımdı o fotoda alnın uzaylı gozun sıs yuzun sekılsız dıyosunda hanı bana gosterır mısın
fotografimin silinmesini istiyorum ne yapmaliyim nasil olacak???
sanırım artık egon tatmin oldu fotonu kaldırmak istiyorsun
evet orda yandan cekildigi icin gözükmeye bilir ama ön taraftan ve gülerken belli oluyor iki yanak farkli cenem kücük ve iceri dogru burunla ayni izada degil öyle söyliym dahada geride gözlerim uyumamis gibi hep sis anlim gercekten uzun
madem su mubarek gunde yalan soylemıyorum dıyorsun ispat ett.. önden de bır foto koyy kımsede alıntı yapmasın gerı sılersın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?