hayir rahatsiz oluyorum alay ediyorsunuz cünki ben hayatimda hicbikere güzelsin lafini duymadim duymak icinde bu sayfayi acmadim
fotografimin silinmesini istiyorum ne yapmaliyim nasil olacak???
konu sahibi foto paylastimi ?
cok yoruldum ve kirildim yorumlari okurken dalga geciyorsunuz abartigimi saniyorsunuz yalan söyledigimi düsüniyorsunuz ama yasamadiniz görmediniz normal
kimse beni anlayamaz gercegi bana bunu yapanlar ve görenler ve tabiki allah biliyor lütfen yardim edin bana paylastigim fotorafi hatta konuyu bi sekilde silinsin pisman
oldum icimdekileri paylastigima 2 kat moralim daha cok bozuldu
Bence sen burdakilere kırılacağına sana çirkinsin diyenlere kırıl
Çünkü burdakiler seni çirkin bulmadı..
evet orda yandan cekildigi icin gözükmeye bilir ama ön taraftan ve gülerken belli oluyor iki yanak farkli cenem kücük ve iceri dogru burunla ayni izada degil öyle söyliym dahada geride gözlerim uyumamis gibi hep sis anlim gercekten uzun
fotografimin silinmesini istiyorum ne yapmaliyim nasil olacak???
hayir rahatsiz oluyorum alay ediyorsunuz cünki ben hayatimda hicbikere güzelsin lafini duymadim duymak icinde bu sayfayi acmadim
Ya tamam arkadaşın üstüne gitmeyelim.
Ama konu sahibinide şuna demeliyimki, bence çirkin değilsin .. Burnun mu çok büyük, gözün mü şaşı, kaşların normal.. Bnde gözümde çok kötü hayal etmiştim. Bu kadar kendını yıpratcak bi durum goremıyorum ortada.
Saçmalamışsın iyice..
onlarada kirildim tabiki ama burdakilerede tek bana inanmadiklari abartigimi yada egomu sirimek icin yaptigimi düsündükleri icin kirildim
onlarada kirildim tabiki ama burdakilerede tek bana inanmadiklari abartigimi yada egomu sirimek icin yaptigimi düsündükleri icin kirildim
umarim birgün bir forum bulusmasi olurda görüsürüz
Madem öyle
Çok çirkinsin tamam mı. Çok çok çok çirkinsin.
Rahatladın mı şimdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?