cirkinim:( mutsuzum:(

hayir rahatsiz oluyorum alay ediyorsunuz cünki ben hayatimda hicbikere güzelsin lafini duymadim duymak icinde bu sayfayi acmadim

ee baya duydun benden de duydun:)
artık bu güzelsin lafları sana bir ömür boyu yeter
bende öle güzel flan biri değilim ayrıca seninn kadar
duymamışımdır bile güzelsin diyeni:)
bende açsam beni de beğenir misininz :):):):)

Neyse ben kaçarr

sahur hazırlıcam daha sonrada yatıcam vallahı öcü gibiyim suan

Herkese hayırlıı sahurlarr hayırlı ıftarlarr,güzel uykularr,süperr rüyalarrr....

Horultusuz geceler.....

Deliksiz uykularr.....

Vs vs

Hala yok öyle değil böyle değil aslında çirkinim diye diretiyorsun ya
tamam çok güzel değilsin kabul, ama çirkinde değilsin
abarttığın kadar yok herkes çirkin diyormuş
bir erkek seni görünce yüzünü eğiyormuş bu kadarı çok abartı
çoğu arkadaşında dediği gibi sen egonu şişirsinler istiyorsun bence..

Ya tamam arkadaşın üstüne gitmeyelim.
Ama konu sahibinide şuna demeliyimki, bence çirkin değilsin .. Burnun mu çok büyük, gözün mü şaşı, kaşların normal.. Bnde gözümde çok kötü hayal etmiştim. Bu kadar kendını yıpratcak bi durum goremıyorum ortada.
Saçmalamışsın iyice..

cok yoruldum ve kirildim yorumlari okurken dalga geciyorsunuz abartigimi saniyorsunuz yalan söyledigimi düsüniyorsunuz ama yasamadiniz görmediniz normal
kimse beni anlayamaz gercegi bana bunu yapanlar ve görenler ve tabiki allah biliyor lütfen yardim edin bana paylastigim fotorafi hatta konuyu bi sekilde silinsin pisman
oldum icimdekileri paylastigima 2 kat moralim daha cok bozuldu

uglyduck cığım, bak bana güven, güzel bi kızsın sen çirkin falan değilsin.

hatta buradaki herkes öyle düşündü, sen o derece abarttığın için ağzını yüzünü kırmak istediler bi an

düşünsene çikin olsan herkes o kadar çemkirir mi?

ayrıca nasıl öyle kötü anlattın ben de acuze gibi bişey bekliyodum. çok alemsin.

dip not: ışın karacanın kocasının vücut taşş ama sadece kafasına baktığımızda ilk insana benzemiyo mu

Son düzenleme:

Bence sen burdakilere kırılacağına sana çirkinsin diyenlere kırıl
Çünkü burdakiler seni çirkin bulmadı..

fotografimin silinmesini istiyorum ne yapmaliyim nasil olacak???

hayir rahatsiz oluyorum alay ediyorsunuz cünki ben hayatimda hicbikere güzelsin lafini duymadim duymak icinde bu sayfayi acmadim

bencede arkadaşlar çok üstüne gidildi..belkide psikolojik bir sorunu vardır..şükretmiyor doğru,çirkin yüzüne bakılmıcak cinsten biride değil doğru,ama kendini öyle görüyor galiba..ama dediği şey doğru alnı geniş ve uzun dıkkat ederseniz..saçını tamamen toplarsa alnı geniş duracak ama çözümü kahkül kestirmek ayrıca yakışacaktır da bence..kahkül kestirmişsin kullanamamışsın sanırım ama spreylerle hallolabilir..bunun dışında bir sorunu yok bence..kaşlarına şekil verip, saçının rengini de bal köpüğü gibi sıcak ama açık bir renk yapmalı..küllü renkler yakışmaz bence..giyimine de özen gösterirse oldu bitti..alt yapı var sonuçta..

Son düzenleme:
ay bu cirkinlik ne yaaaaaaaaaaaa ay gülsemmi aglasammi bilemedim ozaman bende cirkinim birazcik solaryum ve sac rengini degistir ne güzel
gözlerim ela demissin acik kahve rengi cok yakisir saca bi fön gözlerin rengini cikaracak sekilde makyaj oh mis

onlarada kirildim tabiki ama burdakilerede tek bana inanmadiklari abartigimi yada egomu sirimek icin yaptigimi düsündükleri icin kirildim

Kulaklarıyla duymadıkları şeye inanmamakta haklılar
Kusura bakma canım ama bende inanmadım
Çünkü resime bakınca abarttığın düşünülüyor ki bende öle düşündüm
Bence şu andan itibaren ona buna kırılacağına çirkin olmadığını bil
Ve boşuna üzülmeee..

onlarada kirildim tabiki ama burdakilerede tek bana inanmadiklari abartigimi yada egomu sirimek icin yaptigimi düsündükleri icin kirildim

Sen biraz kırılmaya meyillisin galiba.
Sana çirkin değilsin diyoruz. Hatta arkadaşlar seni o kadar güzel bulmuşlarki dalga geçtiğini sanmışlar.
Eee yani sevinmelisin.

çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır :)
kendine biraz özen göstermen yeterli olcaktır bence :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…