cirkinim:( mutsuzum:(

yaa arkadaşlar neden bu kadar yükleniyorsunuz...demek o öyle hissediyor kendini...

yaa arkadaşlar neden bu kadar yükleniyorsunuz...demek o öyle hissediyor kendini...

O öyle hissedebilir resmini ama koydu
bizde çirkin olmadığını söyleyerek boşuna üzülmemesi gerektiğini söylüyoruz
ama arkadaş anlamakta ısrar ediyor

Son düzenleme:
O öyle hissedebilir resmini ama koydu
bizde çirkin olmadığını söyleyerek boşuna üzülmemesi gerektiğini söylüyoruz
ama arkadaş anlamakta ısrar ediyor

dedigim gibi üzüldügüm seyler suanda bazi yorumlarda benimle alay edilmesi yalan söyledigimi düsünülmesi falan

tesekkürler :/ zaten moralim -123456 oldu bile

arkadaşım güzel bi kızsın ya... neden morln bozuluyo ki... gerçkten anlamaya çalışıyorum. hatta o kadar güzlsnki tüm kadınalr toplanmış dalga geçiyor kesn diyorz. çünkü güzlsin! o etrafındaki insanlar kendilerine baksnlar bi zahmet.

benimde elim yüzüm düzgün...çevremde insanlarda güzel oldugum söylerler...ama ben aynanın karsısına geçtigimde hoş bir bayan olarak görmüyorum kendimi ...mesela fys bile resmi koymuyorum..o yüzden insanları tııı ye almayınnn ..demek o da çirkin olark hissdiyor kendini...tamemen psikolojk bence..

valla canım ilk özgüvenini geliştir sen çünki çirkin falan değilsin. en güzel güzelliközgüven duruşunu değiştir güvenli dik yürü azda bakım yap kendine... sana yakışan saç rengiyle başla bakım bi yandan özgüveni getirir zaten biyerde okumuştum iç çamaşırı seçimi bile kadına güven gelmesine yol açarmış iç çamaşırı bunu yapıyosa bakım kıyafet neler yapar düşünn kendine güven

Ben bır tek sac rengını begenmedım acıkcası... Sacını kestir simsiyah yap Ve özgüvennnnn

neren çirkin arkadaşım ? Allah gunah yazar bak şükret. ya kör olsaydın ? ya sakat olsaydın ..

madem alnım uzun dıosun kestır kahkul ne alın kalır ne bısey . gözlerın şiş mi her sabah buz yap bunun ıcın maskeler var arastır.
makyajda yap goz yapına uygun bıttı

En başta yapman gereken şey klişe olacak ama şükretmek...
Bugün bu dünyada senin sahip olduğun şeylerie onca imkanı olup da asla sahip olamayacak o kadar çok kişi var ki...
En başta 'çirkin'liğini gören gözlere sahipsin...Bu sözleri sana söyleyenleri duyan kulaklarına...Bunları irdeleyen, anlamanı sağlayan aklına...Ve bunu kendine dert edecek kadar başka bir sağlık problemimin olmayışına...Diğerlerinden bahsetmiyorum bile.
Elbette her kadın güzel olmak ister o ayrı konu ama güzellik denilen kavramın tek bir ölçütü şuyun şöyleyse güzelsindir gibi bir tabiri yok.Nereden mi biliyorum...
Çevremdekiler güzel olduğumu söyler fakat bana göre çok şükür elim ayağım gözüm kulağım olduktan sonra gerisi mühim değil.
Ama insanlar sevgilimi(eski) yanımda görünce 'yok artık, sen gibi kızla o çocuk hiç yanına yakışıoyor mu...Çirkinlik abidesi resmen, prensens kurbağayı öptü ama kurbağa hala kurbağa'...vb cümleler kullanıyorlar ve çok kızıyorum.Hatta kendi bile defalarca söylemiştir senin gibi bir kız bana neden baksın hala anlamıyorum diye...
Bana sorsalar dünyanın en yakışıklı adamıydı o aslında...Kimsenin görmediğini ben gördüm...Kimsenin de beni onun gibi gördüğüne inanmıyorum.
Özellikle bunları sana anlatıyorum, Bir de karşı tarafın bakış açısını farketmen adına.
Her şey insanın kendinde başlar ve orada biter.Sen nasıl hissediyorsan emin ol öylesindir...Madem öyle bunca insanın söylediklerine kulak as ve şükrederek, güzel olduğunu düşünerek hayatına devam et.Çevrendekilerin değişimini hayretler içinde izleyeceksin.

İlk sayfadan 32. sayfaya dek oku oku gözlerim şaşı kalacaktı :122: Daha fazla devam edemedim yorumları okumaya..

Fakat verdiğiniz linkteki fotoğrafınız açılmıyor,rica etsem tekrar ekleyebilir misiniz fotoğrafınızı ?

Çok merak ettim ,yoksa ben de çirkin olduğunuzu düşünmüyorum asla

Son düzenleme:
Evet bende resmi açamadim, biri bana yollasin yada tekrar paylassin harbi merak ettim ha!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…