cirkinim:( mutsuzum:(

oyle anlatmissiniz ki ben de cok cirkin bir sey bekledim. yok erkekler bile kafalarini egiyomus falan..kuzum sen yanlis foto koymus olmayasin bu ifadelerden sonra? ben bu fotoda cirkin bi kiz goremedim de

Fotodaki arkadaş konu sahibi ise arkadaşın var bir problemi ama fiziksel değil ruhsal(Tabi "şımarıklık" yapmıyorsa.)
Bu sitede de var öyle bir kız.Benim doktoruma ame. olmuştu kendisi.Harbi güzel kızdı önceleri Allah için.Ama sürekli kendini beğenmiyordu.İnsanlar güzelsin,muhteşemsin,dünyanın en güzelisin,bu güzellikle daha önce hiç karşılaşmadık,sen birtanesin,olağanüstüsün dedikçe(ki abartmıyorum) bu kız ühü ühü ben çok çirkinim diyordu.Doktorumuz bile kızın güzelliğini vurgulamaktan helak olmuştu.(bize bile) Ama bir kere bile kıza yorum atmadım fotolarına falan.Ama ben çirkinim dedikçe ve fotolarını inceledikçe,inceledikçe,inceledikçe ben de onda kusur bulmaya başladım.Bana itici gelmeye başladı.Evet Jennifer Aniston'a benzetmeye başladım.Çenesi,burnu,gözleri(ki o kadını hiç beğenmem,zevk meselesi.)Yani anlayacağınız o ben çirkinim diye çığrındıkça ben de onu çirkin görmeye başladım.Konu sahibi arkadaş ta aynı şeyi yapıyor olmasın.Ama tabi normal bir şey değil bu,ruhsal bir durum.Ciddi yani.Fikrim fotoya göre çok hoş bir kız.Ama aksini iddia etmeye başladıkça,ben de onda kusur bulmaya başlayacağım.İnsan ne yapıyorsa kendine yapıyor..

Son düzenleme:

Bak bunların hepsi aynı kişi. Amy Winehouse. Daha kötü fotoğrafları vardı fakat sebepleri farklı olduğundan eklemeye gerek duymadım. Amy Winehouse'un güzelliği hakkında herkesin fikri hep farklıydı. Ben çok güzel bulanlardanım. Tamam yüz hatları ve vücudu güzel olmayabilir yeterince ama onu benim gözümde çok güzel yapan bunlar değildi zaten. Kendine has duruşu, tarzı, bakışları... Kadın kendine yakışanı bulup yapmıştı, ne eksik ne de fazla. Bu yüzden çok güzeldi. Çünkü farklıydı. Bunu sen de yapmalısın. 22 yaşındaymışsın küçük değilsin. Sen de ortaya çıkması gereken ama sanırım biraz bastırılmış bir dişilik var. Sana kadınsı tavırlar, çok ağır olmayan ama hafif de sayılmayan makyaj, bahsettiğime uygun kadınsı takılar, kıyafetler ve tavırlar çok iyi gidecektir. Rüküş ya da kokuş ol demiyorum bak. Leoparlar giy tüyler tak da demiyorum. Kadınsı ol, dişiliğini ortaya çıkar. Şu teenage halinden kurtul. Bence çok faydasını görürsün.

Son düzenleme:
Güzelsiniz,bunda bir dorun yok bence.
Erkekler bi yanında ayna taşısın olur mu?
Güzelsniz,arkdaşların dediklerine katılıyorum.
Eğer bizi kandırmıyorsan.

konuyu ilk okuduğumda resmini görmeden yorum yapmak istememiştim çünkü acaba dezarj olup motive olmak için açılmış bir konumu diye düşünüyordum resmi gördüm ve yanılmadığımı anladım ... ahhh yok mu o egolar ... bence sağlıgınız sihhatiniz yerinde mi siz ona dua edin çirkinde değilsiniz bence böyle yaparak isyan ederek negatif enerjiyi çekerek kötü olayların yaşanmasına sebep olabilirsiniz..isyankar olmayın...ve artık kendim çok çirkinim diyede nitelendirmeyin

Cnm kimse bir megan fox olamaz olanda estetik kş bak tırnaklarına oje sürüyorsun demekki kendine azda olsa önem gösteriyorsun tıpta çare tükenmez sen oku sonrada estetik ol madem kendini beğenmiyorsun ayrıca erkekleri boşver hepsi kıvanç tatlıtuğ sanki öyle bi havada geziyorlar ki -_-

Bu zihniyetle dünya güzeli olsan ne yazar ?

' Güzelsin ' dedirtmek içinse üzgünüm diyemeyeceğim ama ' Çirkinsin ' de diyemem ben kimseye.. Ama şu bi gerçek ki ' Komplekslisin '.. Ve bu şekilde ne edersen kendine edersin..

Allah akıl fikir versin herşeyden önce.. Sahip olduklarının şuuruna varanlardan eylesin.. Her yeni gün nefes alabildiğin için şükretmen gerektiğinin idrakine vardırsın.. Ne diyeyim..

evet ozamanki sacimi bende begenmiyordum :) omuzlarima kadar simdi ve permali dalgali sac rengimde düsünmem lazim

2 seferdir saçların eleştirilince,saçlarım şimdi öyle değil,perma yaptırdım diyorsun.
Yani saçlarının beğenilmemesini kabul etmiyorsun.
Saçlarım zaten çirkin demiyorsun.Şimdi daha güzel diyorsun.

Bence kendini beğenmiyor değilsin.Kişi kendini beğenmezse çatlarmış derler.
En çirkin denen kızın bile,kendini diğerlerinden üstün gördüğü bir tarafı vardır.
Dişleri,bacakları,saçları vs...Mutlaka içinden,bana böyle diyorlar ama onların da dişleri çarpık filan der.

Ve saç rengini ben de beğenmediğimi söylemiştim.
Hiç doğal değil ve sana yakışmamış.Açık tatlı bir kumral olabilir veya kestane olabilir.Kızıl ve mat renk çok kötü duruyor.

ben seni yüzüsivilce dolu telli gözlüklü bişey sandım fotoyu grünce bizleri kafaya aldığını anladım ilgi de çektin tebrikler kendine çirkin diyorsan sana dencek tek şey ... yediğinden başın ağrıyor k.bakma canım ama sen bn çirkinim diye diye de insanlardan kendini bıktırmışşın ondan kmse sana bakmyor pohpohlanmayı beklerken tepetaklak oluvermişsin ​allahım akıl fikir versin ne diyeyim

Hergun Erkekler basini egiyormus, herkes gulyormus. Her karsilastigin insan cirkinsin diyormus, kizim mumkun degil bu tip olaylara hergun heryerde karsilasman. Nerde yasiyirsun sen benim okulda dunya cirkini bi kiz vardi o bile hergun cirkin lafini duymuyordu. Haaaaa arada bazen patavatsizlar derdi ama kesinlikle herhun herkes degil!

Sen cirkin olduguna insndirmissin kendini. Ve biri disarda gulusuyorsa kendi piskopatligin yuzunden uzerine aliyorsun.
Biri yuzunu egiyirsa senle ne alaka sana bakinca midesimi bulaniyorda hepsi basini egiyor.
Sen ruhen iyi degilsin cnm ve dalga gecmiyorum ciddi soyluyorum

sana katılıyorum canım hem kendini inandırmış hemde abartıyor bn arkadaşımızın samimiyetinede inanmıyorum

Cok dogru yazmissin kiz milleti bu tavirlarindan biktirmis resmen
Tabi kimse onunla gezmek istemez yada arkadas olmak istemez
,
yani tatlım şahsen benim arkadaşım olsa idi asla tahammülüm olmazdı kompleksli insanlardan hoşlanmam pek böyle devam ederse yalnız kalır hep kndisine sadece üzülüyorum 22 yaşında imiş kndine çeki düzen verebilir geç te değil yani

Saçlarına kalın ve dağınık dalga yakışır bence ve kahve tonlarında naturel bi renge boyamalısın kesinlikle. far olarak ten rengi hafif ışıltılı bi far kullan göz altlarınada kapatıcı sür sonrda kalın fırçalı bi rimelle kirpiklerini belirginleştir bu sana masum doğal bi hava verir. beyaz bi tenin var açık renkler giy açık pembe mavi yeşil yada kahve tonlarını kullan. kısa saç sana yakışmaz sağ sol omzuna attığında göğsünün altına kadar insin saçların. onun dışında seçtiğin parfümde önemli ağır itici olmamalı hafif pudralı bişeyler kullanabilirsin ellerine sürüğün kremler bile önemli erkekler yumuşacık ciltten çok hoşlanır gece yatmadan ellerini kremle.yanaklarınada pembeli şeftalili hafif pırıltılı bişeyler sür. sende masum sevgiye muhtaç bir hava seziyorum o yüzden doğal olmandan yanayım :)

Son düzenleme:
resmi gormedim fakat yazdiklariniz hicte inandirici degil,
ve burda bize kendinizi gostermek istedinizki hayir guzelsin
lafini duymak icin yaptiginiza inaniyorum,
habirde lohusaysaniz olur boyle duygular,

allahim insanlari ozene bozene yaratmis,
bizlerin ne haddine begenmemek,

ayrica kendini cirkin sananlara sesleniyorum
bu beden topraktan geldi topraga gidecek
dis güzelligin olmus ne yazar onemli olan
amel defterin cirkin olmasin;-)

Bu arkadaşın tek derdii.. şu.. Kız senin neren çirkin benden güzelsin.. Iyi valla diğer kızlar ölsün o zmn sende çirkinsen.. Dedirtmek .. Yaa git yaa bende salak gibi okuyorum kaç sayfa şeyi gözüme yazık.. Insanın huyu güzel olsun yeminle... Bnm böle sürekli kendinden bahsedip kendini küçük gören bi arkadaşım olsa onunla ne gezer ne dolaşırım.. Vardı bu şekilde bir arkadaşım.. Sürekli kendini düzeltmemizi isterdi hayır sen çirkin değilsin aaa bu çok yakıştıı.. Saçın çok güzel dememiz için bizim yanımızda bulunurdu..

Psikoloğa git..
,dalga geçeiyoo okumayınnngözünüze yazık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…