cirkinim:( mutsuzum:(

aslında başta aklıma gelmişti ama herkesi kendim gibi bildiğim için iyi niyetinize inandım.. (( kendimi de övdüm bak burda .. ))

bir kere gerçekten çirkin olduğunuzu düşünseniz, tutup da spikerlik kursuna yazılmaya çabalamazsınız.. herkes bilir o tip yerlerin seçici olduğunu, gerçekten güzel insanları seçtiklerini...
çevreniz bu kadar çirkin derken, ne cesaret tutup da öyle yerlere başvurursunuz ki.. anlamadım...
ya da yok yok anladım;
siz tamamıyla ego manyağısınız...

zaten size en güzel cevabı da seçmeyerek o insanlar vermiş
iyi ki de seçilmemişsiniz, reytingler düşerdi.. şahsen ben izlemezdim sizin sunduğunuz programı

egoist seniii

nasil isterseniz öyle düsünün özel bi foto albümü actim oradan ön profil fotomu koydum arkadaslar görebilir umarim fotografi paylasmazsiniz yalan söylemedigimi ordan anlarsiniz bana söyledikleriniz icin tesekkürler

kizlar bence artik böyle konu acan kizlarin ilk mesajda fotograf koymasini
aksi takdirde yorum yapamayacagimizi söyleyelimki,
durumun ne oldugu anlasilsin

resmine baktim, albüme koydugun resmine..
orda bakimsiz bir halini koymussun..
ve kesinlikle sana percem kestir diyen arkadaslara katiliyorum bunu yapmalisin..
kaslarinda alip sekil verdirmelisin, ve bu sac renginden cikmalisin..
ve bunlar büyük seyler degil, herkesin yaptigi her ay yaptigi seyler..
ve tabiki dis görüntüdende cok nasil durdugun güldügün baktigin önemli..
durusunda ve gülüsünde degisik bir hava var bence,
yani belli ediyorsun sen kendini, ben güzel degilim beni kimse begenmez seklinde duruyorsun..
bunuda asmalisin..
ayni seyleri yazip durdum sanirim fakat sana burda bir sürü tavsiyede nasihatta bulunan cogu
kimselere katiliyorum, onlari dinlemelisin kesinlikle..

vede bence sükretki cok büyük degisikliklere ihtiyacin yok,
biraz bakim ve makyajla daha iyi olabilirsin..

canım biraz makyaj biraz bakım bol özgüven ihtiyacın bunlar
ilk fotonla bu foto arasında dağlar kadar fark var kendinde
farketmişsindir arasındaki uçurumu ama istersen halledilemeyecek boyutta
değil bence en azından estetik ameliyat gerektiren yerin yok şükret

kahkül fikrine katılıyorum ama bence oraya en bakımsız fotolarından koymuşsun.. gözlerde ela ise sana koyu siyah göz kalemi çok yakışır.. bihter makyajı çok yakışır.. saçlarıda bakıma al kahkül kestir ve en önemlisi kendine güvenn:13: ha bide saç rengini değiştirebilirsin kendine güvenini arttırır. önce sen kendini beğen

fondoten kulaniyorum kaslarimi fazla sekilendirmiyorum cok az diye kendime bakiyorum kiyafetimede önem veriyorum ama iste olmuyo...

Sana bir kardesim olarak yorum yapiyorum. Sirf Adriana Lima gibi gorunmuyorsun diye kendine kulp taktigini dusunuyorum. Herkes Adriana Lima gibi gorunmek zorunda degil. Burdaki kimse de onun kadar guzel degildir zaten. O yuzden medyanin dayatmalarini kafandan at. Onun kadar guzeller ya manken oluyor ya aktris.

Simdi gelelim sana. Oncelikle cirkin degilsin. Daha guzel gorunmek icin yapacagin seyler var. Yuzun biraz toplu, o yuzden kilo ver. Estetik gerektiren bir yanin yok. Alnin genis oldugu icin kahkul kullanabilirsin ama o zaman kivircik saclarina fon cekmelisin. Kaslarini kuaforde duzelttir. Dua et yuzunde sivilce yok tertemiz. Dudaklarinda ince degil. Sacina bal tonlarinda golge yaptir. Bunlardan sonra cok daha guzel olacaksin. Garanti ederim.

Merak ettim seni canım. Her bayan güzeldir, bazı bayanlar güzeliğini bakımla, doğru makyaj ve giyimle önplana çıkarabilir. Belki sen bunlardan birini eksik yapıyorsundur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…