cirkinim:( mutsuzum:(

Güzel,hatta zarif görünüşlü bir kızsın.
Güven eksikliği var evet,kameraya bakmamışsın,azıcık da eğik duruyorsun.

Resimde hoşsun yalnız saçların ve ojelerin,çevrendekilere acaba tarzın mı farklı geliyor sorusu uyandırdı.
Üzgünüm ama ben saçlarını sana hiç yakıştıramadım.Siyah oje de oldum olası sevmem.

Daha natürel,daha yaşına uygun bir tarzın olsa,çok çok daha güzel olabilirsin bence.

anlatımından öyle bişey bekliyodum ki ya o kadar kötü anlatmışsın.. her şey kendine güvenle başlar. benim bi arkadaşım var boyu 167 kilosu 45 çıta gibi burnu allahın gücüne gitmesin ama çok kötü kocaman ve yamuk kendisi esmerden ddaha da esmer dişleri çok kötüydü hepsi birbirinii üstündeydi ama onu tel taktırmakla haletti çevredekilerin baskısna dayanamayıp..ama varya ona sorsanızz ondan güzeli yok kız yakın arkadaşım onun kusurlarını söylerim o da bana söyler ama ondaki ego kız her fotosuna bakıp allahım harikayım mükelmellim herkes bna benzemeye çalışıyo ben süperim vs vs diyerek kendisini ceveresindeki herkese bunu empoze etti önceden çrkin oldugunu söyleyenler tam tersini idda ediyo oysaki kız daki tek değişiklik dişlerindel tel oldu ki hala tel var dişlerinde tel olduğu sürece güzel bi görüntğ değil ama çıkınca güzel olacak. yani herşeyn başı özgüven ve bu kızın özgüveni sonradan ona geldii...şu an fiziği haka sarıın mavli gözlü bi kız var herkes hasta kıza ama o kızdan daha güzel oldğnu düşünüyo

Koyduğun resme baktım hiçte anlattığın gibi değilsn çenen yanakların gayet normal... Bence senin estetisyene değil psikoloğa ihtiyacın var...

Ay inanmıyorum ben de gerçekten çirkinsin sanıp üzülmüştüm. Ya ne var ben de 23yaşındayım sevgilim olmadı.şimdi ben de mi çirkinim bence değilim:) o bana laf söyleyenlere rağmen değilim bence,híç aldırış etme tatlım bazıları konuşmayı bilmiyor sadece lönk lönk ağzına ne gelirse söylüyor öyle

arkadaşlar bu arkadaşın bence tek derdi pohpohlanmak şımartılmak tek derdi bu bence güzel olduğunu duymaya ihtiyacı var başka bişeyide yok

Konunu, yorumlarını okudum, resmine baktım.
Arkadasım ben sana bırsey soylıyım mi
Senin ya aşırı derecede özgüven sorunun var,
Ya ego tatmın sorunun var, burda bizle kafa yapıyorsun,
Ya da sende insanları iten birşeyler var ki böyle böyle kaçıyorlar senden. Artık huyun mu kötü, muhabbetin, kültürün mü yok, zekanı mı beğenmiyorlar bilemem.

Sen, seni iyi tanıyan, açık sözlü birine bir sor bakalım, esas sorun neymiş.

arkadaşlar bu arkadaşın bence tek derdi pohpohlanmak şımartılmak tek derdi bu bence güzel olduğunu duymaya ihtiyacı var başka bişeyide yok

alakasi yok evet belki inanmaya bilirsiniz peki o fotoda öyle fondoten sürdüm yoksa cildim hep akne sacim suanda omuzlarima kadar ve permali dalgali yani yillardir insanlardan böyle duydum burda bazilari bana inanmaya bilir ama ben bilirim neler yasadigimi neler cektigimi belki kulaga sacma gelebilir yasamadiniz belki ama ben hergün yasadim arkadaslar erkeklerle tanisdirmaya calisdi bile onlar bile ben konusmaya calisirken yüzüme bakmadilar hadi olmuyo dedim interneten yada önce numaradan yazisdik herkes olumlu dedi konusmama tabi beni gördügünde bidaha aramadilar bu mubarek günde yalan söylemiyorum sadece beni anlamayana ve uydurdugumu sananlara kiriliyorm

Canım onun başka bir sebebi vardır güzellikten değildir o emin olabilirsin.. Ama nedenini bildiğimi söyleyemem onu arkadaşlara bırakıyorum

sizin sorununuzu ben anlayamıyorum ya ne ınsanlar var sırf konu acmıs olmak ıcın mı acıyorsunuz derdınız nedır yahu? ya bu resım senın degıl ya da ınsanlarla alay edıyorsun ya da tatmin olmaya calısıyorsun ınsanlar guzelsın desınler dıye pessss

Arada ki 7 farkı bulmaya çalışıyorum şuan, bulursam söyliycem

canım fotoğrafa baktım. kesinlikle moral vermek amacıyla demiyorum ama senin çirkinlikle uzaktan yakından alakan yok.... sana kim çirkin demişse, kim yüzüne garip bakmışsa sorun o insanlarda. sende değil ki... ben yüüznde göze batan hiçbir şey göremedim. gayet düzgün bir yüzün var bence. insanların sana bakış şeklinden ve sözlerinden dolayı sen kendini çirkin olarak kabullenmişsin. önce bu kabullendiğin şeyi yıkman lazım.

oo millet ne hastalıklarla uğraşıyor hastanede yüzü yananlar var 100 den fazla ameliyat olan genç kızlar var .Hele yüz nakli olan hastalar napsın onlar bile böyle şeyler konuşmuyorlar yaşadıkları için şükrediyorlar.burda kızımız nelerle uğraşıyo pes doğrusu ..Bende yüzünden yanıklar lekeler olan biri sandım.hiçbir kusuru yok gayet hoş bir hanım..bizde içimizi döktük burda çok üzüldüm şimdi pişman oldum.

ustelık gercekten özguvensiz olsan fotonu buraya koymazsın.

Yaa yuhhh beee... Sen kendine çirkin mi diyorsun yaa ...
Gerçekten psikoloğa gitmelisin sen.

Bir de erkeklerin illa sana bakmaları gerekmiyor. Ona da takmışsın kafayı.
Şaka gibisin. :s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…