- 20 Şubat 2010
- 33.247
- 6.496
- 773
Yaa yuhhh beee... Sen kendine çirkin mi diyorsun yaa ...
Gerçekten psikoloğa gitmelisin sen.
Bir de erkeklerin illa sana bakmaları gerekmiyor. Ona da takmışsın kafayı.
Şaka gibisin. :s
Çirkinsin diye kızlar kaçtı mı senden ?Bak bu olmadı işte. Bu komik. Böyle saçma sapan şeyler yazılınca insanın inanası gelmiyor.
Kızlar aksine güzel insanlarla arkadaş olmaktan korkar. Çirkinlerden değil.
Bence senin problemin aşırı özgüvensiz olman. Bu yüzden çok düşük bir enerji yayıyorsun etrafına ve insanların da senden kaçtığını düşünüyorsun. Ki zaten güven duymazsan kendine kaçırırsın çevrendekileri.
Halbuki güzel olmayıp da arkadaş çevresi çok geniş olan, kendine aşık mükemmel bir sevgilisi olan, çok başarı olan bir sürü örnek insan var. Dıştan çıkıp içine doğru bir yolculuk yap sen bence. Mesela şişman olan biri kendisiyle dalga geçebiliyorsa etrafındakiler onunla dalga geçmezler. Zaten bu kız ne olduğunun farkında derler. Sen de biraz olduğun gibi kabul etmeye çalış kendini.
Bence erkek konusunda en iyi örnek bu. Işın Karaca ve kocası.
Adamın coolluğuna bak bir de kadının çirkinliğine. Ne yüzü güzel ne de vücudu. Komple tipsiz.
Demek ki her şey dış görünüş değil.
kızlar haydı bız de fotolarımızı koyalım da bırbırımızı pohpohlayalım azcık.
ben sevgilimle rsmimi koycam o yakışıklı hemde çok ben yanında çirkin miyim acabaaaa
Komple mi tipsiz :44: Ben Işın Karaca'nın yüz hatlarını çok beğenirim, değişik keskin cool bir yüzü var ayrıca çokta özgüvenlidir. Eşide ıııı-ıhhhh almayayım, hiç beğenmem
koy tatlım resım senden pohpoh bızden
Zevk işte.
Ama porsiyon açısından bakarsak Işın Karaca kocasının yanında bir hiç.
Şoka giriyorum bu çifte baktığımda ben.
ben böyle 1.75 boylarında sarışın yeşil gözlü zayıf bir bayanım :))))
ama mutsuzum çirkinim göz rengimi değiştirmek istiyorum lens falan
ama paramda yok
çirkinim konu sahibinin acısını paylaşıyorum
ben böyle 1.75 boylarında sarışın yeşil gözlü zayıf bir bayanım :))))
ama mutsuzum çirkinim göz rengimi değiştirmek istiyorum lens falan
ama paramda yok
çirkinim konu sahibinin acısını paylaşıyorum
Kim der bunlara karı-koca diye allasen ?Çirkinsin diye kızlar kaçtı mı senden ?Bak bu olmadı işte. Bu komik. Böyle saçma sapan şeyler yazılınca insanın inanası gelmiyor.
Kızlar aksine güzel insanlarla arkadaş olmaktan korkar. Çirkinlerden değil.
Bence senin problemin aşırı özgüvensiz olman. Bu yüzden çok düşük bir enerji yayıyorsun etrafına ve insanların da senden kaçtığını düşünüyorsun. Ki zaten güven duymazsan kendine kaçırırsın çevrendekileri.
Halbuki güzel olmayıp da arkadaş çevresi çok geniş olan, kendine aşık mükemmel bir sevgilisi olan, çok başarı olan bir sürü örnek insan var. Dıştan çıkıp içine doğru bir yolculuk yap sen bence. Mesela şişman olan biri kendisiyle dalga geçebiliyorsa etrafındakiler onunla dalga geçmezler. Zaten bu kız ne olduğunun farkında derler. Sen de biraz olduğun gibi kabul etmeye çalış kendini.
Bence erkek konusunda en iyi örnek bu. Işın Karaca ve kocası.
Adamın coolluğuna bak bir de kadının çirkinliğine. Ne yüzü güzel ne de vücudu. Komple tipsiz.
Demek ki her şey dış görünüş değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?