- Konu Sahibi NohutluPilav
-
kızlar merhaba uzun zamandır giremiyorum bilgisayarım hata veriyordu. topic hayırlı olsun....
evet güneşin çok faydası var ben bugun parka götürücektım çocuklar delırıyo ıkra sırf kalabalık ortamda dursun dıye ama k. peder ümreden geldi kaldı yarın artık hava güzel olursa..eymennnn çABUK UYANN Anne sana topıtop alcakmışş...ay dışarı çıkıcammm eymeni gezdirmeye hem markere benim sıpaa uaynmıyoo işim olsaa uyumazdı uyusada kuş uykusu yaparrdııı güneş geçiyooo gidiyo kızlar çocuklara kemikleri için damla verıyozya dr dediki onu ver sonra dışarı çıkar çocuğu güneş görünce işe yarıyomuş haberiniz olsun bilenler için demıyom bilmıyenlerriniz için
selam cnm nasıl iyice alıtınmı hem iş hem bebi işine...behiye su nasıl...kızlar merhaba uzun zamandır giremiyorum bilgisayarım hata veriyordu. topic hayırlı olsun....
yegenınınde d gunu kutlu olsun..hamış yegenın nasıl...dilay benim yiğenimnde doğum günü bgnn
kredi çektık yedı topıc aldıkhoşgeldinn cnm sağol mekan değiştirdikk
seninn misafirlerin geleceği ne zaman belli olck kız bana ona göre haber verr ohh bide izmir gezisi çıkmış ne kadan şanslısınız yahuuu
elif sen darılma senide beğendimm
ay dışarı çıkıcammm eymeni gezdirmeye hem markere benim sıpaa uaynmıyoo işim olsaa uyumazdı uyusada kuş uykusu yaparrdııı güneş geçiyooo gidiyo kızlar çocuklara kemikleri için damla verıyozya dr dediki onu ver sonra dışarı çıkar çocuğu güneş görünce işe yarıyomuş haberiniz olsun bilenler için demıyom bilmıyenlerriniz için
çıkarabılırsın bence yaa oksıjen alır çocuk hava güzel biraz da kalın gıydır çıkar artık cnm bnece...bu arada sizin belediye başkanı ıyı çalışmıyo heral çokkk eksıgınız varbu akşam belli olur canım akşama konuşur haber veririm sana da daha olmadı gelmeyeceklerse müsaitsen cumaya da erteleyebiliriz yaa alışveriş merkezini fln da geçtim şöyle yürüyüş yapılabilecek sakin biyer olsa ona da razıyım çarşı pek gezilecek gibi değil hem kalabalık hemde çok toz duman oluyo yazın trafiğe kapalı bi caddemiz olsaydı keşkem
benide biğen bende kusur kalmayayi tabe
ewet iş olunca uyumazlar uyanmaları gerekirken de uyanmazlar veletler ben daha cesaret edemiyorum markete fln çıkarmaya bakalım nisan bi gelsin de belki bizde yürüyüşe çıkmaya başlarız rüya hanımla
NohutluPilav oaydiner22 Elfella+ pembe_patik+ diillaayy+
bu tablo artık bebişlerin yavaş yavaş büyüdügünü gösteriyooo
hayırlı olsun mekanımız.hoşgeldinn cnm sağol mekan değiştirdikk
behiye su iyi çok özlesekte birbirimizi alıştık ayrı durmaya. babaanneye çok alışmıştı ama o da umreye gidecek anneme bırakıcam ama nedense annemlerde hiç durmuyor. alıştırmam lazım... ben devit damladan sonra güneşe çıkılacağını bilmiyordum. biz önce 3 damla vriyorduk sonra 5 damlaya çıkardı doktor. galiba güneşe çıkmamız gerekli. neyseki havalar ısınıyor. çıkarız artık.evet güneşin çok faydası var ben bugun parka götürücektım çocuklar delırıyo ıkra sırf kalabalık ortamda dursun dıye ama k. peder ümreden geldi kaldı yarın artık hava güzel olursa..eymennnn çABUK UYANN Anne sana topıtop alcakmışş...
selam cnm nasıl iyice alıtınmı hem iş hem bebi işine...behiye su nasıl...
yegenınınde d gunu kutlu olsun..hamış yegenın nasıl...
kredi çektık yedı topıc aldık
çıkarabılırsın bence yaa oksıjen alır çocuk hava güzel biraz da kalın gıydır çıkar artık cnm bnece...bu arada sizin belediye başkanı ıyı çalışmıyo heral çokkk eksıgınız varavm (ler) kapalı yürüyüş yolu falan
evet güneşin çok faydası var ben bugun parka götürücektım çocuklar delırıyo ıkra sırf kalabalık ortamda dursun dıye ama k. peder ümreden geldi kaldı yarın artık hava güzel olursa..eymennnn çABUK UYANN Anne sana topıtop alcakmışş...
allh kabul etsinn cnmm yarın hava yağmurluuu yarından sona yağmur geliyomuş bende ondan bgn çıakrmak istiyodum
selam cnm nasıl iyice alıtınmı hem iş hem bebi işine...behiye su nasıl...
yegenınınde d gunu kutlu olsun..hamış yegenın nasıl...
sağol cnmm şimdilik iyi doktor araştıryolardı en son bulmuşlar galiba ablam öle dedi bgn
kredi çektık yedı topıc aldık
hayırlı olsun mekanımız.
behiye su iyi çok özlesekte birbirimizi alıştık ayrı durmaya. babaanneye çok alışmıştı ama o da umreye gidecek anneme bırakıcam ama nedense annemlerde hiç durmuyor. alıştırmam lazım... ben devit damladan sonra güneşe çıkılacağını bilmiyordum. biz önce 3 damla vriyorduk sonra 5 damlaya çıkardı doktor. galiba güneşe çıkmamız gerekli. neyseki havalar ısınıyor. çıkarız artık.
valla ıkrada hop oturtup hop kaldırıyodu yenı sızdı....ewet canım düşün bugün rüyanın huysuz günü ona rağmen girip yazabiliyorum
maşallah presesee...aaaa kaç gunlugune gidiyo k valıde...çocuk tam babaanneye alıştı şimdi bidaha el degiştiricek ama olsun herkeze alışır bu sayede belki..evet havalar sıcak çıkın sokaklarahayırlı olsun mekanımız.
behiye su iyi çok özlesekte birbirimizi alıştık ayrı durmaya. babaanneye çok alışmıştı ama o da umreye gidecek anneme bırakıcam ama nedense annemlerde hiç durmuyor. alıştırmam lazım... ben devit damladan sonra güneşe çıkılacağını bilmiyordum. biz önce 3 damla vriyorduk sonra 5 damlaya çıkardı doktor. galiba güneşe çıkmamız gerekli. neyseki havalar ısınıyor. çıkarız artık.
ayy sakınnn ailem uzkda olacak hiç düşünemıyorumm..en buyuk destekçimiz onlar çünkü...sahil taraflara gitme kız ben korktum tsunamı falan allah korusunnewet başkan konusunda pek memnun değilim yol bile yapmaktan acizler 3 sene olucak burdayız halen aynı yaptıkları bi yol bi hizmet görmedim henüz
aslında ben sadece sahil şehirlerinde yaşamak isterdim egede mesela. eşim bazen diyo başka şehre tayinimi isteyebilirim ailevi sorunlardan uzaklaşırız yalnız kafamızı dinleriz diye ama cesaret edemiyorum böyle bile annemlere uzakken zor oluyo ki 1,5 saat yol sadece bide daha da uzağa gidersem çok zorlanırım hayal işte
heheceylan becerememişimm kutunun içindekileride oku cvplarım rda saklı kaldı ehehehhehe marifetsizzzim çok
ohhh yaz için planlar yapılıyo ne guzel bende görüncenin dügününden sonra ankaraya gtmeyı düşünüyorum.bakalım..tamam elif senin işin bi belli olsundaa ya yarın ya cuma anlaşırız yok be doğru dürüst bi yer çarşıya çıkıp gelıyoz işteee kırklareli çok güzel o konuda istasyonu varr araba giremıyoo çift yönlü yazın güzel oluyo havalar ısınsın bıraz dahada gidicem ablamlara kalmaya arrabayıda alırıkk kalcm 1 hafta gezicez bol bol oğlumla yiğenlerimle
eee hepımız birbirimizin tecrübelerinden yararlancz kuzumbak iyi oldu sölediğimiz böle paylaşım yapmak güzel oluyoo onu verip öle çıakrt dışarı cnmm
valla ıkrada hop oturtup hop kaldırıyodu yenı sızdı....
maşallah presesee...aaaa kaç gunlugune gidiyo k valıde...çocuk tam babaanneye alıştı şimdi bidaha el degiştiricek ama olsun herkeze alışır bu sayede belki..evet havalar sıcak çıkın sokaklarabiz 9 damla verıyoz damla 4. aydan beri hemşire öle dedi..
ayy sakınnn ailem uzkda olacak hiç düşünemıyorumm..en buyuk destekçimiz onlar çünkü...sahil taraflara gitme kız ben korktum tsunamı falan allah korusunn
tamam elif senin işin bi belli olsundaa ya yarın ya cuma anlaşırız yok be doğru dürüst bi yer çarşıya çıkıp gelıyoz işteee kırklareli çok güzel o konuda istasyonu varr araba giremıyoo çift yönlü yazın güzel oluyo havalar ısınsın bıraz dahada gidicem ablamlara kalmaya arrabayıda alırıkk kalcm 1 hafta gezicez bol bol oğlumla yiğenlerimle
teşekkürler canım... öğrendiğim iyi oldubak iyi oldu sölediğimiz böle paylaşım yapmak güzel oluyoo onu verip öle çıakrt dışarı cnmm
k.valide 1 aylığına gidiyor. ama bu sayede annemlerede alışsın kızım iyi olur.valla ıkrada hop oturtup hop kaldırıyodu yenı sızdı....
maşallah presesee...aaaa kaç gunlugune gidiyo k valıde...çocuk tam babaanneye alıştı şimdi bidaha el degiştiricek ama olsun herkeze alışır bu sayede belki..evet havalar sıcak çıkın sokaklarabiz 9 damla verıyoz damla 4. aydan beri hemşire öle dedi..
ayy sakınnn ailem uzkda olacak hiç düşünemıyorumm..en buyuk destekçimiz onlar çünkü...sahil taraflara gitme kız ben korktum tsunamı falan allah korusunn
tabi gidin gezin ama kırklarelinin öle gezilcek bi yerı yok sadece istasyon dediğim yer var parklar ve kafetaryalar var orda insanlar çift yonlü yürüyüş yapıyor mayısta festival o zaman gidin elif iğneadaya götürsün seni eşinn ordanda dupnisa mağarasına gdinbenim kız bugün uyumak bilmiyo biara daldı 15dkya uyandı mıkırdanıp duruyo hala uykusunu alamayınca pek bi huysuz oluyoruz
yok kız zaten kalamam ailemden ayrı istemem
günü gününü tutmuyo bu çocuklarınnn benmkide gece canavar kesılıyooo
timam ben haber veririm sana benimde aklımda olsun ozaman kırklareliye de götürtürüm bi haftasonu kendimi. herkese alıştığı büyüdüğü yer güzel işte bende istanbulsuz olamıyorum gezilecek okadar çok yeri varki insan karar veremiyo nereye gitsem diye
yaz bi gelse zati bol bol gezeriz ooh
teşekkürler canım... öğrendiğim iyi oldu
k.valide 1 aylığına gidiyor. ama bu sayede annemlerede alışsın kızım iyi olur.
bu arada kan damlasına başladınız mı. drumuz aşıya gittiğinizden sağlık ocağı verir demişti ama vermediler ondan sordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?