çıtır annelerin bebişleri büyüyor.....

cnmmm ben külotlu çorap giydiriyorum eymene unutmuşum onun üzerıne bi pijama o kadarrr bi battanyeyle kundak gibi sarıp uyutuyomm eymenı kollarını çıkarıyo bizimkii üzerınede kadıfe battanıyesı var onla örtuyom ama odanın sıcklığına bağlıı çok açılıyo bişzmkiii

çıktımı ceylannn bizim eymnde yok daha ama o kaşıntı uzun zamandır var yanağımı burnumu yakalamasınnn yandımm
çıkmadıı kasıntı var cnm...aynennn

az gıydır alışsın cnm....ben bı battanıye bıde ıncecık yorgan çok soguk oldugunu hıssedersemde bı kat daha battanıye örtuyorum cnm..

havalar kötüyken ben ince bi battaniye üzerine kalın battaniye örtüyodum terlemiyodu ama artık açtı havalar çıtçıtlı badinin altına pijama giydirip ince battaniyeyle kundaklıyorum

gizliden takılıyon kızım yakalayamıyom seniiii
kız kımse olmayında derın mevzular okuyom ondan:)
biraz yoluna girdi de kafamdakiler bitmedi bugün de bitmeyecek gibi rüya hanım kaç gündür sakindi acısını çıkarıyo izin vermeyecek gibi
yavaş yavaş yap annesııı...ruyadan önemlımı...kızz yıcem ben bunuuuu koca kız gıbı duruyoo mlh yavyumm
o zaten dünyalar güzeli kız maşallahhh kuzuya
mersıı tıyzesüüü
elif onlar anlıyo valla eymen bize misafir gelceği zaman yada çok işim olduğu zaman kuduryuo yanlız kalmıyo hiçç
çok beter bunlar içerde lısans yapıpçıkıyolar
eee büyüdük artıkın Birsen teyzesi yaa bi ara görüşelim kızım havalar da açtı araba da bende
kıskandırmayalım nütfennnn

valla maşallh baya seçilmişş görüşelimm cnmm gelinn bize

sen nerde daha rahat olucaksan bana uyar rüyanın dışarda da derdi yok ew yadırgaması da yok henüz. gezmeye yer arıyorum ew çok bunaltıyo artık

ne güzel olurdu dimi toplanıp görüşebilsek

sanada gelrik cnmmm sende gelll eymenle ikraa ruyayı mafff ederr
çığlıklarıylaa

3ünü yanyana görmek ne komik olurdu tepkilerini merak ettim şimdi

kızzz ev bunaltıyomuuu yenı geldın zatennn
ahh ahh dıyom başka bışı demıyom mesafenın gozü çıksın..
ayy valla ben düşünmıyom yan yana bızım kk dan ekım anaları buluştu taaaaaaam 12 çocuk resım koydular face ayyy bi görsen video çekmışler kimi aglıyo kimi bagırıyoo çok komıklerdı bunlarda öl olur..

benim içinde fark etmez cnmm yarn uygunsan gel sen enreye gitmeyı düşünuyonki nere gidebilirz başka bi orıonaa başka yer yukk

abo 12 çocukmuu ay ben almimm ben kalabalıktan yana değilimm deliririrdik heralde benim eymen çok kalabalık sevmıyo ortalığı kaldırırdı kesinnn en fazla 5 kişi toplaanalım yeter bizew

benim içinde fark etmez cnmm yarn uygunsan gel sen enreye gitmeyı düşünuyonki nere gidebilirz başka bi orıonaa başka yer yukk
gelin ist ışteeeee
abo 12 çocukmuu ay ben almimm ben kalabalıktan yana değilimm deliririrdik heralde benim eymen çok kalabalık sevmıyo ortalığı kaldırırdı kesinnn en fazla 5 kişi toplaanalım yeter bizew
hehe valla çocuklar delırmış gibi davranıyodu zatenvideo da
ay çok güzel bbekler var hele duru muydu neydı bi bebek vardı masmavi gözlerr bembeyaz harka bişiydi maşallh kuzuzlara

sorma yaa rkıbım olmasa bi kızı çok begendım oy vercem ama rakibimnasılız ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…