- Konu Sahibi NohutluPilav
-
elif onlar anlıyo valla eymen bize misafir gelceği zaman yada çok işim olduğu zaman kuduryuo yanlız kalmıyo hiçç
evet kızlar ben biraz fazla giydiriyorum sanırım ikş kat alt giydiriyorum ellediğimde bacakları sanki soğuk gibi geliyo yanlış yapıyorum sanırım bide geceleri ve gündüzleri ne örtüyorsunuz üstlerine uyurken kızlar
ewet yaa nalıyo sanki cadı ne zaman odadan çıksam çığlığı basıyo minik canavar
çıkmadıı kasıntı var cnm...aynennnçıktımı ceylannn bizim eymnde yok daha ama o kaşıntı uzun zamandır var yanağımı burnumu yakalamasınnn yandımm
evet kızlar ben biraz fazla giydiriyorum sanırım ikş kat alt giydiriyorum ellediğimde bacakları sanki soğuk gibi geliyo yanlış yapıyorum sanırım bide geceleri ve gündüzleri ne örtüyorsunuz üstlerine uyurken kızlar
şununnn resmineee bakk yerımmm onu bennnn
kız kımse olmayında derın mevzular okuyom ondan:)
gizliden takılıyon kızım yakalayamıyom seniiii
yavaş yavaş yap annesııı...ruyadan önemlımı...kızz yıcem ben bunuuuu koca kız gıbı duruyoo mlh yavyummbiraz yoluna girdi de kafamdakiler bitmedi bugün de bitmeyecek gibi rüya hanım kaç gündür sakindi acısını çıkarıyo izin vermeyecek gibi
mersıı tıyzesüüüo zaten dünyalar güzeli kız maşallahhh kuzuya
çok beter bunlar içerde lısans yapıpçıkıyolarelif onlar anlıyo valla eymen bize misafir gelceği zaman yada çok işim olduğu zaman kuduryuo yanlız kalmıyo hiçç
kıskandırmayalım nütfennnneee büyüdük artıkın Birsen teyzesi yaa bi ara görüşelim kızım havalar da açtı araba da bende
eee büyüdük artıkın Birsen teyzesi yaa bi ara görüşelim kızım havalar da açtı araba da bende
sanada gelrik cnmmm sende gelll eymenle ikraa ruyayı mafff ederrbizede gelinnnn
sanada gelrik cnmmm sende gelll eymenle ikraa ruyayı mafff ederr
çığlıklarıylaa
valla maşallh baya seçilmişş görüşelimm cnmm gelinn bize
bizede gelinnnn
sanada gelrik cnmmm sende gelll eymenle ikraa ruyayı mafff ederr
çığlıklarıylaa
kız elıff kızımı face de deel o yarışma sayfasından begenseneee
sen nerde daha rahat olucaksan bana uyar rüyanın dışarda da derdi yok ew yadırgaması da yok henüz. gezmeye yer arıyorum ew çok bunaltıyo artık
ne güzel olurdu dimi toplanıp görüşebilsek
3ünü yanyana görmek ne komik olurdu tepkilerini merak ettim şimdi
orda bulamadım yaa rüya kucağımdaydı dikkat edemedim dur uyudu şimdi bidaha bakiim
kızzz ev bunaltıyomuuu yenı geldın zatennn
ahh ahh dıyom başka bışı demıyom mesafenın gozü çıksın..
ayy valla ben düşünmıyom yan yana bızım kk dan ekım anaları buluştu taaaaaaam 12 çocuk resım koydular face ayyy bi görsen video çekmışler kimi aglıyo kimi bagırıyoo çok komıklerdı bunlarda öl olur..
ay çok güzel bbekler var hele duru muydu neydı bi bebek vardı masmavi gözlerr bembeyaz harka bişiydi maşallh kuzuzlaraverdıgım lınk ın ana sayfasına gıdıp sayfayı begen sonrada resımı begen cnm..karışık sistemi biraz
gelin ist ışteeeeebenim içinde fark etmez cnmm yarn uygunsan gel sen enreye gitmeyı düşünuyonki nere gidebilirz başka bi orıonaabaşka yer yukk
hehe valla çocuklar delırmış gibi davranıyodu zatenabo 12 çocukmuu ay ben almimm ben kalabalıktan yana değilimm deliririrdik heralde benim eymen çok kalabalık sevmıyo ortalığı kaldırırdı kesinnn en fazla 5 kişi toplaanalım yeter bizew
ay çok güzel bbekler var hele duru muydu neydı bi bebek vardı masmavi gözlerr bembeyaz harka bişiydi maşallh kuzuzlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?