- Konu Sahibi NohutluPilav
-
teşekkürler canım... öğrendiğim iyi oldu
k.valide 1 aylığına gidiyor. ama bu sayede annemlerede alışsın kızım iyi olur.
bu arada kan damlasına başladınız mı. drumuz aşıya gittiğinizden sağlık ocağı verir demişti ama vermediler ondan sordum
d-vıt 3 dıyom bende..piştt kızlar siz hangi damladan bahsedıyonuzz kan damlasıdan bahsetmıyom ben monovit d varyaa onu dıyom
4. ayda kan damlasıda verdı onu düzenlı vermıyorum ben haftada 2.3 defa valla kendımden yola çıkarsam dogumdan sonra kullandıgım kan ilaçları diş sararması yaptı dogrudur yanı..tadı güzel ama gynoferon bızım kan ılacı ama ferrum falan kötu tadı evet.ceylan sen kan damlasına başladınmı 9 damla dediğine göre başladın galibaa banada verdı dr ama başlıyamadım daha o zaman eymen rahatsızdıya kusuyodu kendi doktoru başlama dedi midesini bulandırır diye dahada cesaret edemıyom bide çok kötüymüş tadı ve dişlerini sarartıyomuş galiba bilginiz varmı
ahhh istanbulllllllllllllllllbenim kız bugün uyumak bilmiyo biara daldı 15dkya uyandı mıkırdanıp duruyo hala uykusunu alamayınca pek bi huysuz oluyoruz
yok kız zaten kalamam ailemden ayrı istemem
timam ben haber veririm sana benimde aklımda olsun ozaman kırklareliye de götürtürüm bi haftasonu kendimi. herkese alıştığı büyüdüğü yer güzel işte bende istanbulsuz olamıyorum gezilecek okadar çok yeri varki insan karar veremiyo nereye gitsem diye
yaz bi gelse zati bol bol gezeriz ooh
teşekkürler canım... öğrendiğim iyi oldu
k.valide 1 aylığına gidiyor. ama bu sayede annemlerede alışsın kızım iyi olur.
bu arada kan damlasına başladınız mı. drumuz aşıya gittiğinizden sağlık ocağı verir demişti ama vermediler ondan sordum
bana verdi doktorda başlıyamadım daha cesaret edemıyom bebekler hiç beğenerek içmiyomuşş lekesi çıkmıyomuşş ayrıca sağlık ocağında yokmuş yazdı eczaneden aldık biz
tabi gidin gezin ama kırklarelinin öle gezilcek bi yerı yok sadece istasyon dediğim yer var parklar ve kafetaryalar var orda insanlar çift yonlü yürüyüş yapıyor mayısta festival o zaman gidin elif iğneadaya götürsün seni eşinn ordanda dupnisa mağarasına gdin
nası gidiliyo oraya? bide bi haftasonu tam yaz gelip fiyatlar artmadan avşaya gitme planımız var bakalım aklımızda çok yer var ama maddiyat el verirse tabi
evet unuttular kesin..bide kendin söle onların aklına gelip vermıyolar ben söledim ondan sonra verdılerr çok alakalılar sağolsunlar
bize de 4. ayda demişti sağlık ocağında da bişey demediler.gidip sorayımda alayım bari.d-vıt 3 dıyom bende..
4. ayda kan damlasıda verdı onu düzenlı vermıyorum ben haftada 2.3 defa valla kendımden yola çıkarsam dogumdan sonra kullandıgım kan ilaçları diş sararması yaptı dogrudur yanı..tadı güzel ama gynoferon bızım kan ılacı ama ferrum falan kötu tadı evet.
ahhh istanbulllllllllllllllll
hmm baya kalcakmış evet ananeyede alılsın kuzu..başladık cnm 4. ayda saglık ocagı verdı ama dedıgım gıbı düzenlı kullanmıyoum
gyneferon tamam bende ondan alayım o zamangyneferon öle degıl ondan al cnm
evet unuttular kesin..
bize de 4. ayda demişti sağlık ocağında da bişey demediler.gidip sorayımda alayım bari.
gyneferon tamam bende ondan alayım o zaman
gyneferon damla şeklinde değil mi? size dr mu vermişti
nası gidiliyo oraya? bide bi haftasonu tam yaz gelip fiyatlar artmadan avşaya gitme planımız var bakalım aklımızda çok yer var ama maddiyat el verirse tabi
tabi gidin gezin ama kırklarelinin öle gezilcek bi yerı yok sadece istasyon dediğim yer var parklar ve kafetaryalar var orda insanlar çift yonlü yürüyüş yapıyor mayısta festival o zaman gidin elif iğneadaya götürsün seni eşinn ordanda dupnisa mağarasına gdin
birsen görümcemlerin gelip gelmeyeceği belli değilmiş ctesi belli olacakmış bana zor olucak böyle ctesi de eşim ewde durmayız gezeriz gelirlerse de hazır bişiyler alırız ewi de bi toparlarız olur biter uğraşma diyo içime sinmez öyle bakalım inşallah gelmezler
yarın da eşim arabayla gitçekmiş işe geç çıkacağı için dolayısıyla gelemem cuma da nolur nolmaz bişiyler yapıp buzluğa atarım evi bi temizlerim sana gelmeyi haftaya bigün yaparız kısmetse
kızlar biz oğlumla dışarı çıktık yenı geldikk bi çarşı turu yaptıkkk ohh iyi geldiiiihava çok sakinn
sağol canım Allah razı olsun. amin İnşallaaaah. canım ağrı var ama doktor ilk başta korse taktırdı 15 gün kalacak dedi banyo yaparken çıkar tekrar tak dedi. ve çok faydasını gördüm canım. dikiş yerleri biraz zorluyor ama çokta değil çok şükür.evett MAŞALLAH kuzuyaa
cnm allah analı bbalı saglıkla büyütmenizi nasıp etsin..ohhh senınde stres bitti şükürler olsun kavuştun o cennet kokuluyaarabbim isteyen dileyen herkeze nasip etsin ....
cnm peteklerın üstüne nemli bez koy veya bı bardak su ikranın da peteklerden kaynaklı oluyodu dr böle yap dedi şimdi daha iyi...
maşallahhhhh topıgın bütün bebişleri tosuncukkk anacımm maşallahh...vay cadı senıı demek çok agladıı....sultış grı varmı sende cnm sen nasılsın...
canım onu en baştan beri yapıyorum ama fayda etmedi bende krem aldırdım dün eşime. onun faydası oldu biraz çok şükür. sağol canımsultan gögsüne en iyi ilaç kendı sütün canım sürekli sütünü sık ve sür krem falan hıkaye benımkı böle geçmişti...
hoşbulduk birsenciğimmm. çoook sağolsultan hoşgeldinn taze annneeee iyi olmanıza sevndim dilay doğum günün kutlu olsunnn dilycığım biz ufo yakıyodukkk yatak odasında eymnde öleydı burnu çok takanıyodu hırıltı oluyodu buhar yap dedi dr çerde sonra sobalı odaya geçince duzeldii ama azcık boğazında burnunda sorun olsa su kaynatıyorum içine bi çay kaşığı vicks koyuyorum o içerde soba üstünde duruyoo çok ii gelıyoo kızlar sizde yapın doktorumuz söledi bizede
sağol canımmm aminnn. Allah razı olsun.geçmiş olsun sultan Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin sağlıklı ömürler versin inşallah.
ewet canım rüyada da oluyo arada burnu tıkanıyo açıyoruz rahatlıyo buhar makinesi çalıştırınca daha nadir oluyo ama çalıştırmassam hergün açmam gerekiyo burnunu bizim yatakodası sıcak oluyo çok bide kuru bizim bile genzimiz kuruyo burnumuz tıkanıyo çocuk naapsın
kaynattım canım annem bi dene bozulduysa anlarsın zaten şöyle olur fln dedi baktım bişeyi yok sütlaç yaptım daha yemedik gerçi
bizim de çok kısıkta yanıyo artık ben atletle geziyorum ewde çok sıcak ama akşama doğru oturma odası serinliyo onun için şimdilik yanıyo bide ben elleyemiyorum doğalgaz kombisini eşim ayarlıyo o nedenle kapattırmıyorum
En Sevimli Bebek Yarışması'nın Fotoğrafları - YARIŞAN SEVİMLİ KIZ BEBEKLER | Facebook
YA KIZIMI BEGENINN...ORTALIK KIZIŞTII
günaydın kızlar bebeğim nemsizlikten ve terden oluyor böyle bugün gidip buhar makinesi alıcam çaydanlık falan hak getire olmuyo gece yavrum nefessizlikten tıkanarak öksürüklere boğularak uyanıyo kıyamam ona ben simbonun buhar makinesini alıcam 40 liraymış 40 lira için hasta edemiycem yavrumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?