çıtır annelerin bebişleri büyüyor.....

bide kendin söle onların aklına gelip vermıyolar ben söledim ondan sonra verdılerr çok alakalılar sağolsunlar

piştt kızlar siz hangi damladan bahsedıyonuzz kan damlasıdan bahsetmıyom ben monovit d varyaa onu dıyom
d-vıt 3 dıyom bende..
4. ayda kan damlasıda verdı onu düzenlı vermıyorum ben haftada 2.3 defa valla kendımden yola çıkarsam dogumdan sonra kullandıgım kan ilaçları diş sararması yaptı dogrudur yanı..tadı güzel ama gynoferon bızım kan ılacı ama ferrum falan kötu tadı evet.
ahhh istanbulllllllllllllllll

hmm baya kalcakmış evet ananeyede alılsın kuzu..başladık cnm 4. ayda saglık ocagı verdı ama dedıgım gıbı düzenlı kullanmıyoum

nası gidiliyo oraya? bide bi haftasonu tam yaz gelip fiyatlar artmadan avşaya gitme planımız var bakalım aklımızda çok yer var ama maddiyat el verirse tabi

bide kendin söle onların aklına gelip vermıyolar ben söledim ondan sonra verdılerr çok alakalılar sağolsunlar
evet unuttular kesin..
bize de 4. ayda demişti sağlık ocağında da bişey demediler.gidip sorayımda alayım bari.
gyneferon öle degıl ondan al cnm
gyneferon tamam bende ondan alayım o zaman

nası gidiliyo oraya? bide bi haftasonu tam yaz gelip fiyatlar artmadan avşaya gitme planımız var bakalım aklımızda çok yer var ama maddiyat el verirse tabi

kırklareliye lüleburgaz üzerınden gidebilirsiniz adayaa bizim köyden gidersenin daha yakınnn avşaya tdağdan ferıbota bınıyosunnn bizimddee listemizde var orasııı ama eymn küçük onla tatıl nasıl olur bilemıyorumm eşim bu yaz akçay izmir düşünüyo ama kısmet tabii

birsen görümcemlerin gelip gelmeyeceği belli değilmiş ctesi belli olacakmış bana zor olucak böyle ctesi de eşim ewde durmayız gezeriz gelirlerse de hazır bişiyler alırız ewi de bi toparlarız olur biter uğraşma diyo içime sinmez öyle bakalım inşallah gelmezler
yarın da eşim arabayla gitçekmiş işe geç çıkacağı için dolayısıyla gelemem cuma da nolur nolmaz bişiyler yapıp buzluğa atarım evi bi temizlerim sana gelmeyi haftaya bigün yaparız kısmetse

tamam cnm başka zaman ayarlarızzz günler torbaya girmedıyaa kolay gelsin sana sen işleriini yapta ne olur ne olmaz

sağol canım Allah razı olsun. amin İnşallaaaah. canım ağrı var ama doktor ilk başta korse taktırdı 15 gün kalacak dedi banyo yaparken çıkar tekrar tak dedi. ve çok faydasını gördüm canım. dikiş yerleri biraz zorluyor ama çokta değil çok şükür.

sultan gögsüne en iyi ilaç kendı sütün canım sürekli sütünü sık ve sür krem falan hıkaye benımkı böle geçmişti...
canım onu en baştan beri yapıyorum ama fayda etmedi bende krem aldırdım dün eşime. onun faydası oldu biraz çok şükür. sağol canım

hoşbulduk birsenciğimmm. çoook sağol

sağol canımmm aminnn. Allah razı olsun.

beğendik teyzesiii. görür görmez hemencecik beğendik. Maşallah ikra suyumda prensessssss.

kızlar bizde durumlar vahim sizleri okuyordum ama ben daha kötüsünü yaşadım. bu kaynanamlarla başım dertte. herşeye karışıyorlar. görümcem desen sürekli senin sütün yok mama yesin çocuk senin sütün yok pompa al sağ çoğalır. abi karının sütü yok şnu yapın oda onların ağzına bakıyor. delirecem artık yaa. ne biçin insanlarmış. bide dün demezmi halammmm ben ikiz büyüttüm çeşme gibiydim şimdi olsaydı işte senide beslerdi sütümmm ananın sütü yok kuzummmm dayanamıyorum halammm dedi durdu. en son sen git mama yap biberonada koymuş abisinin eline tutuşturmuş getirmiş. doktor zorlayın vermeyin dedi diyorum dinleyen kim. aldım biberonu fırlattım o halde. ve utanmamışlar ben çıktıktan sonra vermişler kızıma. ve kızım mememi almadı. sinir krizi geçirdim. dün geceboyu uğraştım zorla alıştırdım tekrar. alıştı hazıra ağzını açıp bekliyordu nasıl zoruma gidiyordu. kendi ikizlerinden biri göğsünü almadı kendi başkalarına emzirtti ama bırakmasn diye

günaydın kızlar bebeğim nemsizlikten ve terden oluyor böyle bugün gidip buhar makinesi alıcam çaydanlık falan hak getire olmuyo gece yavrum nefessizlikten tıkanarak öksürüklere boğularak uyanıyo kıyamam ona ben simbonun buhar makinesini alıcam 40 liraymış 40 lira için hasta edemiycem yavrumu

sultancım gelmişsin gözün aydın allah hayırlı uzun ömür versin evladına
hemen başladımı seninkilerde allahım yaa bu kaynanatörleri ve görümceleri napmak lazım bilmem kuduruyolar torun oldukca,ben çok şükür sorun yaşamadım ama ocak annelerinde neler yapanlar varr allah sabır versin sana takmamaya çalış sütün kaçmasın canım

slm kızllaarr ay 1 gün geşmedim neler kaynatmışsınız

dün akşam yemekli yataklı misafirim vardı maraştan öğl. sonra haberleri geldi düştüm işlere evim tozluydu biraz toz al yemek yap sil süpür bi yandanda kerem deli etti beni hergün kuzu gibi olan oğlum dün canımı çıkardı ağla ağla bi hal oldu illa yanında olacam onunla konuşacam ayy daha önce yapmazdı böyle huysuzluk yemeklerin bı kısmını o kucağımdayken yaptımm.. yarım saat uyudu gün boyunca sadece..
sonra akşam misafirlerim geldi çocuklarda gelmek istemiş onlarıda almışlar bugün okul var diye kalamadılar ben bütün hazırlığımı yapmıştım oysaki..akşam paşamın keyfi gıcır tabi kucaktan kucağaa gıkı bilem çıkmadı sanki gündüz okadar yaramazlığı yapan bendim..bu arada uyumamaya devam etti misafirler gitmeden öncede uyumadı bıdığım saat 1 çoktaan geçmişti artık uyudugunda bu enerjiyi nerden buluyo anlamıyorum

dilaycım ben daha bebik doğmadan almıştım buhar makinesi klimayla ısınacaz diye chicco nunkini çok memnunum iyonizerli havayıda temizliyo sende al rahat edersin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…