çıtır annelerin bebişleri büyüyor.....

kocama gelsinnnn

hayırdır gülşen naaptı kocan? ne bu sinir

takabilmen çok iyi de benim doktor yarı kırkından önce izin vermiyorum korseye demişti ki zaten benim iç dikişlerim öksürükten çok ağrıyodu korse takmayı bırak kilodumu zor giyiyodum. 33 günlükken taktım ilk kez mevlit için onda bile ağrı yapmıştı

canım Allah sabır versin bi düğün zamanı bide doğum zamanı zor oluyo aile durumları. bizim hiç sorunumuz yokken neler oldu doğum öncesi ve sonrasında ki zaten senin daha önce anlattıklarını hatırlıyorum neler yapıyolardı eşinin ailesi. hamilesin diye belki durulmuşlardır ama doğumdan sonra aynı demekki. Allah yardımcın olsun biz o günleri atlattık şükür ki sabrettim sütüm de kesilmedi geçti gitti. bide sezeryanda süt daha geç gelebiliyo gelse de geç artabiliyo sık dişini biraz sabırlı olmaya çalış ama bence kesinlikle mamaya alıştırmalarına izin verme. o senin çocuğun onların değil. bide sütünü arttıracak şeyler yeyip içebilirsin.
mesela boza ben hala sürekli içiyorum, humana still tea günde 2-3 bardak içebilirsin. bide malt içeceği çok süt yapıyo, ülkerin var maltana diye migroslarda satılıyo, pahalı da değil. sütlü tatlılar, tahin-pekmez de yiyebilirsin. bence hemen pes etme, sütünü arttırmaya çalış ki diyecek lafları olmasın kocanı da gaza getiremesinler. bu günler de geçiyo

iyi yapmışsın canım ewet çok pahalı değil bazı markalar bende arzum almıştım rahatladık şimdi biraz. king de var onunki de uygundu

onlar anlıyolar yaa ne zaman uslu durmalaı gerekse canavarlaşıyolar çok cin bunlar yaa ewet enerjisine bende hayranım sütlerimiz fazla mı dopinglidir nedir koca gün uyumuyo uyusa da 15dk yı geçmiyo tam kundaklayarak uyumaya alıştırmıştım öyle uzun uyuyodu derken şimdi onu da yemiyo .
yaa bide rüya 2gündür çok huysuz büyüme atağımıdır yoksa dişlerimi kaşınıyo anlamıyorum. çeneme, yanaklarıma, omzuma öyle bi saldırıyoki ısırmaya çalışıyo sağa sola hızla çeviriyo kafasını kaşımaya çalışır gibi olmayınca da deliriyo titreye titreye kararıp ağlıyo. parmağımla damaklarını kaşıyorum çok hoşuna gidiyo ellerime saldırıyo. zaten kendi eli de sürekli ağzında. salı doktora gitçes bakalım ne diycek korkuyorum inşallah diş değildir yaa çok erken daha

bulamadım gezmediğim yer kalmadı valla buhar makinesi var başka markalar falan ama çok pahalı yaa hepsi aynı işi görmüyomu sonuçta

sultiş allh yardımcın olsunn cnmmmm ayy çok kötü günlerdii amaa sabrediceksinn geçiyooo ben unuttum bilee mevlütünü çabuk yapta gitsn herkes evinee

ayrıca sultan bişi anlatım saanaa bizmkide emmıyodu ilk günler alıştırana kadr baya zorlandık meme ucunu tuttmuyodu eymenn arada fincana çok az yapıyoduk devam sütlerinden hastanelerde veriyolarya tanıtım numusi mama onları bitiremedik bile sonra sağlık ocağına gittikk ebe dediki kesinliklee vermeyın mama alışıırrr bidaha emmez aç kalsın birazcık bizde vermedikkk zar zor hep emzirdimmm snraa tutmaya başladı eymennn

elifcim dişleri için çok erken dediğin gibi ama bellide olmaz rüya hızlı büyüyen bi bebek bi baktın çıkarıvermiş dr söyler şimdi gidince..bencede bu sütler dopingli geçen tv de bi dr anne sütünde 1600 kalori var dedi şaşırdım bebiklerin bu kadar enejiye uyumamaları normal sanırım..

kocike gelince kızdım kırıldım bebikimin resimlerini kaldırmış faceden sonrada aradı beni kaldırdım bak haberin olsun 1 tane bıraktım diyo üzüldüm bende hesabımıda silseydin dedim ne alakası var dedi işte olay bu yani büyütmek istemiyorum bugüne kadar tek bi kavgamız,tartışmamız olmadı maşallah..bunuda sorun haline getirmek işime gelmiyo çok önemli değil tamam ama nebileyim kırıldım yanii..akşam demiştim sana diyo bende bende sana kaldırma demiştim dedim bu kadar sakınmaya gerek yok bu çocuğu yok ben diyorum ben işitiyorum işte öyle kırgınım yani bunada kırılır mı insan diyebilirsiniz ama çok dokundu ben annesiyim bu çocuğun sanki onun kadar ben düşünmüyorum onu gibi bi hissiyat verdi bana sanırım o yüzden bu kadar dokundu..bakalım akşama neler olacak sonra bidaha aradı anladı sanırım ama pek güzel konuşmadım bekleyip görecez..

Son düzenleme:
patikkk kızzzz nere kaçıverdinnnn

kız gülşen dimek kocişe kızdın nazar değcek diye korkıuyo belkide ay bu babalar böle benmkid eçok pimpiriklenıyoo boşver takma senn benim nere kaçtığımı soruyosan ben yen bi topik keşfettimm ölüyom gülmketyen ordayken sende gir moralin düzelsinn Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ? adı bu topigin gir bak deli gibi gülüyom eymende bakıyo bana bön bönnn annem delrdi diye

kız sen dedikten sonra ben bi yer buldum acaba orasımı mizah bölümünde sevgiliniz yada eşinizle diyodu galiba dur bidaha bakam..
sabah okudum bikaç tane epey güldüm

oo iyi kalori varmış ondan demek bu halleri rüya dünden beri çok huysuz doğru düzgün emmiyoda uyumuyo da deli etti beni büyüme atağımıdır artık diş derdimidir biliyorum zaman çabuk geçse de gitsek şu doktora çok merak ediyorum dediğin gibi çok hızlı büyüyo maşallah ama erken diş çıkarmak iyi değil diye biliyorum ben umarım bana öyle gelmiştir
sanırım eşin pek hassas bu konuda bide resimlere bakıp altına yorum fln yapıyoruz ya ondan da nazar değicek diye düşünmüş olabilir. ilk zaman benimkide izin vermiyodu kırkı çıktıktan sonra yeter artık dedim koymaya başladım. belki sadece netten konuşuyoruz ama artık uzun zaman oldu birbirimizin huyunu suyunu iyi kötü öğrendik kırılmış olmanı tahmin edebiliyorum lohusalığımız geçse de bebeklerimizle ilgili konularda hassasız bence normal.

patiğim buldum kzı dediğin yerii googleden yazdımda buldum sonunda orası ilişkiler bölümündeymiş bide oraya bakayım du keyfim gelsin biraz

ay canım heryazanda maşallah diyo zatenn ama anlat anlatabilirsenn..akşam ki misafirlerde koymayın resimleri nazar alır falan diyince hepten gaza geldi bizimkii anladım ben onuuu

kızlar ne güzel bebişleri almışsınız kucaklarınıza bende hamileyim ama mutluyum aynı zamanda korkuyorum bütün arkadaşlarım senin bu günler iyi günlerin doğsunda gör diyorlar buda beni tedirgin ediyo bebeğe bakmak zormu? nasıl bir duygu şuanda ben hiç bişey hissedemiyorum

kolay diyemiycem canım ama herşeyi severek yapıyosun onun büyümesini izliyosun harika bişiy daha çok yeni hamileliğin bunları düşünmemeye çalış hamileliğinin tadını çıkar, kendine dikkat et ki bebişin de iyi olsun. netten bebek ihtiyaçlarına fln bakıp hayal kurabilirsin iyi şeyler düşün

teşekkür ederim canım bakalım artık şimdi bide hamileliğin verdiği psikoojik sıkıntıları var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…