- Konu Sahibi NohutluPilav
-
kocama gelsinnnn
sağol canım Allah razı olsun. amin İnşallaaaah. canım ağrı var ama doktor ilk başta korse taktırdı 15 gün kalacak dedi banyo yaparken çıkar tekrar tak dedi. ve çok faydasını gördüm canım. dikiş yerleri biraz zorluyor ama çokta değil çok şükür.
kızlar bizde durumlar vahim sizleri okuyordum ama ben daha kötüsünü yaşadım. bu kaynanamlarla başım dertte. herşeye karışıyorlar. görümcem desen sürekli senin sütün yok mama yesin çocuk senin sütün yok pompa al sağ çoğalır. abi karının sütü yok şnu yapın oda onların ağzına bakıyor. delirecem artık yaa. ne biçin insanlarmış. bide dün demezmi halammmm ben ikiz büyüttüm çeşme gibiydim şimdi olsaydı işte senide beslerdi sütümmm ananın sütü yok kuzummmm dayanamıyorum halammm dedi durdu. en son sen git mama yap biberonada koymuş abisinin eline tutuşturmuş getirmiş. doktor zorlayın vermeyin dedi diyorum dinleyen kim. aldım biberonu fırlattım o halde. ve utanmamışlar ben çıktıktan sonra vermişler kızıma. ve kızım mememi almadı. sinir krizi geçirdim. dün geceboyu uğraştım zorla alıştırdım tekrar. alıştı hazıra ağzını açıp bekliyordu nasıl zoruma gidiyordu. kendi ikizlerinden biri göğsünü almadı kendi başkalarına emzirtti ama bırakmasn diye
günaydın kızlar bebeğim nemsizlikten ve terden oluyor böyle bugün gidip buhar makinesi alıcam çaydanlık falan hak getire olmuyo gece yavrum nefessizlikten tıkanarak öksürüklere boğularak uyanıyo kıyamam ona ben simbonun buhar makinesini alıcam 40 liraymış 40 lira için hasta edemiycem yavrumu
slm kızllaarr ay 1 gün geşmedim neler kaynatmışsınız
dün akşam yemekli yataklı misafirim vardı maraştan öğl. sonra haberleri geldi düştüm işlere evim tozluydu biraz toz al yemek yap sil süpür bi yandanda kerem deli etti beni hergün kuzu gibi olan oğlum dün canımı çıkardı ağla ağla bi hal oldu illa yanında olacam onunla konuşacam ayy daha önce yapmazdı böyle huysuzluk yemeklerin bı kısmını o kucağımdayken yaptımm.. yarım saat uyudu gün boyunca sadece..
sonra akşam misafirlerim geldi çocuklarda gelmek istemiş onlarıda almışlar bugün okul var diye kalamadılar ben bütün hazırlığımı yapmıştım oysaki..akşam paşamın keyfi gıcır tabi kucaktan kucağaa gıkı bilem çıkmadı sanki gündüz okadar yaramazlığı yapan bendim..bu arada uyumamaya devam etti misafirler gitmeden öncede uyumadı bıdığım saat 1 çoktaan geçmişti artık uyudugunda bu enerjiyi nerden buluyo anlamıyorum
patikkk kızzzz nere kaçıverdinnnn
kız gülşen dimek kocişe kızdın nazar değcek diye korkıuyo belkide ay bu babalar böle benmkid eçok pimpiriklenıyoo boşver takma senn benim nere kaçtığımı soruyosan ben yen bi topik keşfettimm ölüyom gülmketyen ordayken sende gir moralin düzelsinn Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ? adı bu topigin gir bak deli gibi gülüyom eymende bakıyo bana bön bönnn annem delrdi diye
elifcim dişleri için çok erken dediğin gibi ama bellide olmaz rüya hızlı büyüyen bi bebek bi baktın çıkarıvermiş dr söyler şimdi gidince..bencede bu sütler dopingli geçen tv de bi dr anne sütünde 1600 kalori var dedi şaşırdım bebiklerin bu kadar enejiye uyumamaları normal sanırım..
kocike gelince kızdım kırıldım bebikimin resimlerini kaldırmış faceden sonrada aradı beni kaldırdım bak haberin olsun 1 tane bıraktım diyo üzüldüm bende hesabımıda silseydin dedim ne alakası var dedi işte olay bu yani büyütmek istemiyorum bugüne kadar tek bi kavgamız,tartışmamız olmadı maşallah..bunuda sorun haline getirmek işime gelmiyo çok önemli değil tamam ama nebileyim kırıldım yanii..akşam demiştim sana diyo bende bende sana kaldırma demiştim dedim bu kadar sakınmaya gerek yok bu çocuğu yok ben diyorum ben işitiyorum işte öyle kırgınım yani bunada kırılır mı insan diyebilirsiniz ama çok dokundu ben annesiyim bu çocuğun sanki onun kadar ben düşünmüyorum onu gibi bi hissiyat verdi bana sanırım o yüzden bu kadar dokundu..bakalım akşama neler olacak sonra bidaha aradı anladı sanırım ama pek güzel konuşmadım bekleyip görecez..
kız sen dedikten sonra ben bi yer buldum acaba orasımı mizah bölümünde sevgiliniz yada eşinizle diyodu galiba dur bidaha bakam..
sabah okudum bikaç tane epey güldüm
oo iyi kalori varmış ondan demek bu halleri rüya dünden beri çok huysuz doğru düzgün emmiyoda uyumuyo da deli etti beni büyüme atağımıdır artık diş derdimidir biliyorum zaman çabuk geçse de gitsek şu doktora çok merak ediyorum dediğin gibi çok hızlı büyüyo maşallah ama erken diş çıkarmak iyi değil diye biliyorum ben umarım bana öyle gelmiştir
sanırım eşin pek hassas bu konuda bide resimlere bakıp altına yorum fln yapıyoruz ya ondan da nazar değicek diye düşünmüş olabilir. ilk zaman benimkide izin vermiyodu kırkı çıktıktan sonra yeter artık dedim koymaya başladım. belki sadece netten konuşuyoruz ama artık uzun zaman oldu birbirimizin huyunu suyunu iyi kötü öğrendik kırılmış olmanı tahmin edebiliyorum lohusalığımız geçse de bebeklerimizle ilgili konularda hassasız bence normal.
du link attım ordan bak elif sende bak kız
kızlar ne güzel bebişleri almışsınız kucaklarınıza bende hamileyim ama mutluyum aynı zamanda korkuyorum bütün arkadaşlarım senin bu günler iyi günlerin doğsunda gör diyorlar buda beni tedirgin ediyo bebeğe bakmak zormu? nasıl bir duygu şuanda ben hiç bişey hissedemiyorum
kolay diyemiycem canım ama herşeyi severek yapıyosun onun büyümesini izliyosun harika bişiy daha çok yeni hamileliğin bunları düşünmemeye çalış hamileliğinin tadını çıkar, kendine dikkat et ki bebişin de iyi olsun. netten bebek ihtiyaçlarına fln bakıp hayal kurabilirsin iyi şeyler düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?