- Konu Sahibi NohutluPilav
-
kızzz ev bunaltıyomuuu yenı geldın zatennn
ahh ahh dıyom başka bışı demıyom mesafenın gozü çıksın..
ayy valla ben düşünmıyom yan yana bızım kk dan ekım anaları buluştu taaaaaaam 12 çocuk resım koydular face ayyy bi görsen video çekmışler kimi aglıyo kimi bagırıyoo çok komıklerdı bunlarda öl olur..
abo 12 çocukmuu ay ben almimm ben kalabalıktan yana değilimm deliririrdik heralde benim eymen çok kalabalık sevmıyo ortalığı kaldırırdı kesinnn en fazla 5 kişi toplaanalım yeter bizew
benim içinde fark etmez cnmm yarn uygunsan gel sen enreye gitmeyı düşünuyonki nere gidebilirz başka bi orıonaabaşka yer yukk
ay çok güzel bbekler var hele duru muydu neydı bi bebek vardı masmavi gözlerr bembeyaz harka bişiydi maşallh kuzuzlara
akşama ne yemek var kopya çekım...benım dunden bulgur pilavım var yanına bişi yapım dıyom ama nee
akşama ne yemek var kopya çekım...benım dunden bulgur pilavım var yanına bişi yapım dıyom ama nee
yeni geldim de büsürü işe geldim napiim bunladım 3gündeyok yaa bide kociş izmir gezisi yumurtladı iş için gitmesi gerekiyo 3günlüğüne uçakla gidiyodu normalde şirketle bi konuşayım mazot parasını versinler arabayla gidelim sende gel dedi zaten 2kişilik oda tutuyolarmış senin masrafını da biz karşılarız hsonuyla da birleştirir gezeriz ben işteyken de siz gezersiniz orda havalar da güzeldir dedi şimdi onun haberini bekliyorum ama pek de ümitlenmek istemiyorum arabayla gitmesine caz yapabilir müdürü. o olmasa bile bu yaz bi tatil sözü verdi ailecek
ay ne güzel keşke bizde buluşabilsek ama herkes farklı yerlerde aynı yer de olsa hayat telaşından bitürlü uymuyo
millet beceriyo da biz o kadarın bile beceremeyiz kız
ewet yaa bi orionyeni yer yapsınlar şu çorluya aa yeter yada ben artık civar yolları öğreneyim bakalım hsonu misafir gelme ihtmalim war bu akşam bi öğreneyim geleceklermi gelcekse çünküm temizliğimi bitirmem lazım bugün tembelliğim üzerimde rüya yeterince yordu kollarım koptu.
ama gelirsem de bi ricam var senden kesinlikle mama fln yapmanı istemiyorum içim rahat gelemem ozaman ben hazır bişiyler alıp getiririm
ev işi bıtmıyokı zaten çok nankörrr....
ewet6 yaa bikaç tanesine bende bayıldım nazar değmesin yavrulara kartpostal gibiler
ceylan 95 beğen almış bi kız var işin zor gibi gerçi o kızı da ne biliim o kadar abartı bişiyi yok ama çewresi geniş heralde
ceylanım belli olmaz havalar iyice güzelleşsin bi bakmışsın patikle biz atlayıp gelmişiz oralara
olabilerrrönüne bi çorba yap bide cacık tamam
ayy ivet sülüman var dün de arkadşım bende kaldı öyle bir geçer zamankıyı ızleyemedım yaabenim ewde yemeklik pek bişiyim kalmadı bi kabağım var onunla da kabaklı pirinçli yimek yapçam yanına da yayla çorbası yaparım oluuur biter bu gece de alışiverişe gidiim diyorum ama sülüman var önceki bölümü de izleyememiştim zati özetine bakarım bare
benım dolapta hazır yoğurt var onu biitrmem lazım gününe az kalıyo makarna salaatası yapıcam eşimde bayılır zaten
ceylan biğenmişsin beni
teşekkür edrimm
elif hanım biz sana geldiğimizde ne çıkaracağnızı şaşırıyosun önümüzee sıra bize gelince bişi istemıyorum olmuyo böle
ay eliff bu son sölediğin pek hoşuma gıttııı süper olurr ve hayal de kalmaz inşallah...
hehe valla o kız nasıl 95 almış bende şaşkınım..ya kızım gönlümün birincisi zaten dayısıyla iddamız var o yuzden diretiyom
mesela benım kızım hahaha...şaka bi yana melissa adında bi kız var bıttım ya maşallah...ozaman kaynanamla annem vardı yaptılar ben uğraşmadım kisana zahmet vermek istemiyorum canım maksadımız görüşmek sunuçta o bakımdan didim
bakalım yapabiliriz diye düşünüyorum hele bi yaz gelsin iyicene bebikler de daha bi büyümüş olar yaparız inşallah
tabiiki herkesin bebeği kendi birincisi de çok daha şeker bebekler vardı o kıza ondan şaşırdım ben
elif sen darılma senide beğendimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?