- 25 Nisan 2009
- 34.368
- 39.848
- 1.123
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
kız gülşen dimek kocişe kızdın nazar değcek diye korkıuyo belkide ay bu babalar böle benmkid eçok pimpiriklenıyoo boşver takma senn benim nere kaçtığımı soruyosan ben yen bi topik keşfettimm ölüyom gülmketyen ordayken sende gir moralin düzelsinn Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ? adı bu topigin gir bak deli gibi gülüyom eymende bakıyo bana bön bönnn annem delrdi diye
du link attım ordan bak elif sende bak kız
teşekkür ederim canım bakalım artık şimdi bide hamileliğin verdiği psikoojik sıkıntıları var
hepsı cok normal..her hamıle bayan o sıkıntılardan gecıoyor
hersey guzel oluyor
annelık zor..cennet annelerın ayakları aldtındadır derlerdı..dogruymuşşş
kızlar ben çok fena grıp oldum..dunden berı burun fişş fişş akıyor
hapsuruk
gece burun akıntısından uyuyamadım
emırı kontrol ettım..onunda burnu aktı duru sabaha kadar
sabah carsafları yastıkları yıkadım
maskelı yatıyorum yıne...bebek odada bulaşmasın dıye
emzırırkende maskelıyım
maske çok terletıyor
2 gun bugun ama azalmadı grıp
şiddetle devam edıyor
bana yaklasmayın bulasırrrrr
dilekçiğimm geçmişş olsun cnmm ay çocuk olunca hasta olmak çok kötü onlara bulaşmasın diye uğraşması ayrı dert ilaç içeememekk ayrı derttt allhyardımcın olsun bol bol ıhlamun iç cnmm demek okudunnn o topiğii sormaya bende müptele oldumm oku oku bitmıyooo amaaa altıma edıcem bazı hıkayelerde bende düşünuyom düşünüyom aklıma gelmıyo benimm sende yaz kız aklında varsaa
ayy birsen çatladım gerçekten 4 sayfa okuyabildim henüz neler neler var yaa çok komik gerçekten benimde aklıma gelmiyo hiç gelse yazarım bende dilekte macera çok sanırsam
baktım valla migrosu bilmemnesi her yer heryer kalmadı bakmadığım yer bende peteklerin suluklarına kaynatılmış sıcak su koydum içlerinede viks attım bütün eve yayıldı kokusu sanırım işe yarıycak büyük ihtimal çünkü baya koku yaydı
amannnn bu insanların anlayışsızlıgı yokmuu......allaha havale et cnm lohusa dönemı gerçekden çok alıngan oluyo ınsan ...taviz verme çocugun konusunda kimseye sen annesın ve her zaman çocugun için en iyisini ister ve düşünürsün...sağol canım Allah razı olsun. amin İnşallaaaah. canım ağrı var ama doktor ilk başta korse taktırdı 15 gün kalacak dedi banyo yaparken çıkar tekrar tak dedi. ve çok faydasını gördüm canım. dikiş yerleri biraz zorluyor ama çokta değil çok şükür.
canım onu en baştan beri yapıyorum ama fayda etmedi bende krem aldırdım dün eşime. onun faydası oldu biraz çok şükür. sağol canım
hoşbulduk birsenciğimmm. çoook sağol
sağol canımmm aminnn. Allah razı olsun.
beğendik teyzesiii. görür görmez hemencecik beğendik. Maşallah ikra suyumda prensessssss.
kızlar bizde durumlar vahim sizleri okuyordum ama ben daha kötüsünü yaşadım. bu kaynanamlarla başım dertte. herşeye karışıyorlar. görümcem desen sürekli senin sütün yok mama yesin çocuk senin sütün yok pompa al sağ çoğalır. abi karının sütü yok şnu yapın oda onların ağzına bakıyor. delirecem artık yaa. ne biçin insanlarmış. bide dün demezmi halammmm ben ikiz büyüttüm çeşme gibiydim şimdi olsaydı işte senide beslerdi sütümmm ananın sütü yok kuzummmm dayanamıyorum halammm dedi durdu. en son sen git mama yap biberonada koymuş abisinin eline tutuşturmuş getirmiş. doktor zorlayın vermeyin dedi diyorum dinleyen kim. aldım biberonu fırlattım o halde. ve utanmamışlar ben çıktıktan sonra vermişler kızıma. ve kızım mememi almadı. sinir krizi geçirdim. dün geceboyu uğraştım zorla alıştırdım tekrar. alıştı hazıra ağzını açıp bekliyordu nasıl zoruma gidiyordu. kendi ikizlerinden biri göğsünü almadı kendi başkalarına emzirtti ama bırakmasn diye
hmm bizim kuzen aldı ama hiç kullanmadılar bnde o öyle söyledi diye almadım gerek de yok şuanda...günaydın kızlar bebeğim nemsizlikten ve terden oluyor böyle bugün gidip buhar makinesi alıcam çaydanlık falan hak getire olmuyo gece yavrum nefessizlikten tıkanarak öksürüklere boğularak uyanıyo kıyamam ona ben simbonun buhar makinesini alıcam 40 liraymış 40 lira için hasta edemiycem yavrumu
çocuklar gerçekden en yogun anlarda daha bi hırcın oluyolar onları boşlayıp işe daldıgımızda hatıratma yapıyolar bence...slm kızllaarr ay 1 gün geşmedim neler kaynatmışsınız
dün akşam yemekli yataklı misafirim vardı maraştan öğl. sonra haberleri geldi düştüm işlere evim tozluydu biraz toz al yemek yap sil süpür bi yandanda kerem deli etti beni hergün kuzu gibi olan oğlum dün canımı çıkardı ağla ağla bi hal oldu illa yanında olacam onunla konuşacam ayy daha önce yapmazdı böyle huysuzluk yemeklerin bı kısmını o kucağımdayken yaptımm.. yarım saat uyudu gün boyunca sadece..
sonra akşam misafirlerim geldi çocuklarda gelmek istemiş onlarıda almışlar bugün okul var diye kalamadılar ben bütün hazırlığımı yapmıştım oysaki..akşam paşamın keyfi gıcır tabi kucaktan kucağaa gıkı bilem çıkmadı sanki gündüz okadar yaramazlığı yapan bendim..bu arada uyumamaya devam etti misafirler gitmeden öncede uyumadı bıdığım saat 1 çoktaan geçmişti artık uyudugunda bu enerjiyi nerden buluyo anlamıyorum
hehe yazıkk kızzzkocama gelsinnnn
içine alma dua oku hiççç bişey olmaz allahın izninle bebişine cnm valla olsa ikraya olur her anının resmı var resım arşivi gibi yanielifcim dişleri için çok erken dediğin gibi ama bellide olmaz rüya hızlı büyüyen bi bebek bi baktın çıkarıvermiş dr söyler şimdi gidince..bencede bu sütler dopingli geçen tv de bi dr anne sütünde 1600 kalori var dedi şaşırdım bebiklerin bu kadar enejiye uyumamaları normal sanırım..
kocike gelince kızdım kırıldım bebikimin resimlerini kaldırmış faceden sonrada aradı beni kaldırdım bak haberin olsun 1 tane bıraktım diyo üzüldüm bende hesabımıda silseydin dedim ne alakası var dedi işte olay bu yani büyütmek istemiyorum bugüne kadar tek bi kavgamız,tartışmamız olmadı maşallah..bunuda sorun haline getirmek işime gelmiyo çok önemli değil tamam ama nebileyim kırıldım yanii..akşam demiştim sana diyo bende bende sana kaldırma demiştim dedim bu kadar sakınmaya gerek yok bu çocuğu yok ben diyorum ben işitiyorum işte öyle kırgınım yani bunada kırılır mı insan diyebilirsiniz ama çok dokundu ben annesiyim bu çocuğun sanki onun kadar ben düşünmüyorum onu gibi bi hissiyat verdi bana sanırım o yüzden bu kadar dokundu..bakalım akşama neler olacak sonra bidaha aradı anladı sanırım ama pek güzel konuşmadım bekleyip görecez..
kız gülşen dimek kocişe kızdın nazar değcek diye korkıuyo belkide ay bu babalar böle benmkid eçok pimpiriklenıyoo boşver takma senn benim nere kaçtığımı soruyosan ben yen bi topik keşfettimm ölüyom gülmketyen ordayken sende gir moralin düzelsinn Eşinize ilk ne zaman rezil oldunuz ? adı bu topigin gir bak deli gibi gülüyom eymende bakıyo bana bön bönnn annem delrdi diye
ikra nın tam 3 ayında gösterdıgı belirtiler bunlarrr..telaşlanma canım buyume süreci ondan bence..dişler erken çıkmaz umarım iyi degilmiş erken çıkması ama senın kız erkencı yaaoo iyi kalori varmış ondan demek bu halleri rüya dünden beri çok huysuz doğru düzgün emmiyoda uyumuyo da deli etti beni büyüme atağımıdır artık diş derdimidir biliyorum zaman çabuk geçse de gitsek şu doktora çok merak ediyorum dediğin gibi çok hızlı büyüyo maşallah ama erken diş çıkarmak iyi değil diye biliyorum ben umarım bana öyle gelmiştir
sanırım eşin pek hassas bu konuda bide resimlere bakıp altına yorum fln yapıyoruz ya ondan da nazar değicek diye düşünmüş olabilir. ilk zaman benimkide izin vermiyodu kırkı çıktıktan sonra yeter artık dedim koymaya başladım. belki sadece netten konuşuyoruz ama artık uzun zaman oldu birbirimizin huyunu suyunu iyi kötü öğrendik kırılmış olmanı tahmin edebiliyorum lohusalığımız geçse de bebeklerimizle ilgili konularda hassasız bence normal.
rabbim saglıkla kucagına almayı nasıp etsın tatlım....bebek bakmak zor ama ama dunyanın en keyıflı işi...iş mi dedim pardon yaa ....huzur buluyo ınsan bebegiyle ilgilenınce....tadına doyulmuyo....kızlar ne güzel bebişleri almışsınız kucaklarınıza bende hamileyim ama mutluyum aynı zamanda korkuyorum bütün arkadaşlarım senin bu günler iyi günlerin doğsunda gör diyorlar buda beni tedirgin ediyo bebeğe bakmak zormu? nasıl bir duygu şuanda ben hiç bişey hissedemiyorum
yorum yazsam mı yazmasam mı alıntı yapsam mı yapmasam mı dedım inşallah bulaşmaz alıntı yapmakla hastalıgınhepsı cok normal..her hamıle bayan o sıkıntılardan gecıoyor
hersey guzel oluyor
annelık zor..cennet annelerın ayakları aldtındadır derlerdı..dogruymuşşş
kızlar ben çok fena grıp oldum..dunden berı burun fişş fişş akıyor
hapsuruk
gece burun akıntısından uyuyamadım
emırı kontrol ettım..onunda burnu aktı duru sabaha kadar
sabah carsafları yastıkları yıkadım
maskelı yatıyorum yıne...bebek odada bulaşmasın dıye
emzırırkende maskelıyım
maske çok terletıyor
2 gun bugun ama azalmadı grıp
şiddetle devam edıyor
bana yaklasmayın bulasırrrrr
süper yaa beleş fikir tAMeheheh demii tam stress atmalıkk konu sahibi kıtap çıkarıyomuşş bu konuları yazıcakmışş
işe yarar tabi cnm yaramaz mı...baktım valla migrosu bilmemnesi her yer heryer kalmadı bakmadığım yer bende peteklerin suluklarına kaynatılmış sıcak su koydum içlerinede viks attım bütün eve yayıldı kokusu sanırım işe yarıycak büyük ihtimal çünkü baya koku yaydı
o sayfaya yazacağımıza buraya yazalım oraya da kopyalayabiliriz de çook sayfa var orda sona gelene kadar ay geçecek pek vakit olmuyo ki
canım çook sağol Alah razı olsun. başlamazlarmı. çok rahat bi 8 ay geçirdim. hiç gelmediler. son bebek olacağı zaman gelmeye başladılar canım. ha bu arada bişey alan falanda yok. sadece laf. ve lafta çok seviyorlar.sultancım gelmişsin gözün aydın allah hayırlı uzun ömür versin evladına
hemen başladımı seninkilerde allahım yaa bu kaynanatörleri ve görümceleri napmak lazım bilmem kuduruyolar torun oldukca,ben çok şükür sorun yaşamadım ama ocak annelerinde neler yapanlar varr allah sabır versin sana takmamaya çalış sütün kaçmasın canım
canım doktor bana rahat yürürsün rahat hareket edersin ve karnında toparlanır dedi. ve gerçekten maşallah hareket sorunum çok olmadı. onuda banyoda anladım. ilk banyo günü korseyi bi çıkardım yürüyemedim. takınca anladım canım. canım sorun sütümün olmaması değil. ben doğumdan çıktım resimlerimde var facede sütüm hemen geldi çok şükür. ve hemşire geldi baktı çok güzel dedi. sürekli emzir daha çok artsın dedi. ve sütte geliyor ama kızım çok gazlı emerken birden kendini kasıp çığlık atmaya başlıyor. ben huyunu öğrendim o ara bırakıyordum emzirmeyi sırtını ovalıyordum sonra gazı çıkınca tekrar emzirmeye devam ediyordum. ama görümcem işte kendini bişey sanacak ya. ya sıkıyordum süt hemen çıkıyordu. bide madem süt yok pompayla sağ diyip duruyor süt yoksa neyi sağacam öyle değilmi ama. dün diğer görümcem aradı bende artık çok yorulmuştum eşime açtırdım telefonu. şunu yapsın bunu yapsın dedi durdu eşim en son kızım yeter artık karımın sütü var kendiliğinden akıyor çok şükür dedi. hemde dedi doğumdan sonra hemen geldi dedi. oda demezmi benimki 2 gün sonra gelmişti oda azdı ben şunları yapıp arttırdım. sonra kapattı telefonu artık millet ne derse desin biz bildiğimizi yapalım dedi. bişey desem haklıyken haksız olacaktım kendi anladı neysekihayırdır gülşen naaptı kocan? ne bu sinir
takabilmen çok iyi de benim doktor yarı kırkından önce izin vermiyorum korseye demişti ki zaten benim iç dikişlerim öksürükten çok ağrıyodu korse takmayı bırak kilodumu zor giyiyodum. 33 günlükken taktım ilk kez mevlit için onda bile ağrı yapmıştı
canım Allah sabır versin bi düğün zamanı bide doğum zamanı zor oluyo aile durumları. bizim hiç sorunumuz yokken neler oldu doğum öncesi ve sonrasında ki zaten senin daha önce anlattıklarını hatırlıyorum neler yapıyolardı eşinin ailesi. hamilesin diye belki durulmuşlardır ama doğumdan sonra aynı demekki. Allah yardımcın olsun biz o günleri atlattık şükür ki sabrettim sütüm de kesilmedi geçti gitti. bide sezeryanda süt daha geç gelebiliyo gelse de geç artabiliyo sık dişini biraz sabırlı olmaya çalış ama bence kesinlikle mamaya alıştırmalarına izin verme. o senin çocuğun onların değil. bide sütünü arttıracak şeyler yeyip içebilirsin.
mesela boza ben hala sürekli içiyorum, humana still tea günde 2-3 bardak içebilirsin. bide malt içeceği çok süt yapıyo, ülkerin var maltana diye migroslarda satılıyo, pahalı da değil. sütlü tatlılar, tahin-pekmez de yiyebilirsin. bence hemen pes etme, sütünü arttırmaya çalış ki diyecek lafları olmasın kocanı da gaza getiremesinler. bu günler de geçiyo
iyi yapmışsın canım ewet çok pahalı değil bazı markalar bende arzum almıştım rahatladık şimdi biraz. king de var onunki de uygundu
onlar anlıyolar yaa ne zaman uslu durmalaı gerekse canavarlaşıyolar çok cin bunlar yaaewet enerjisine bende hayranım sütlerimiz fazla mı dopinglidir nedir koca gün uyumuyo uyusa da 15dk yı geçmiyo tam kundaklayarak uyumaya alıştırmıştım öyle uzun uyuyodu derken şimdi onu da yemiyo .
yaa bide rüya 2gündür çok huysuz büyüme atağımıdır yoksa dişlerimi kaşınıyo anlamıyorum. çeneme, yanaklarıma, omzuma öyle bi saldırıyoki ısırmaya çalışıyo sağa sola hızla çeviriyo kafasını kaşımaya çalışır gibi olmayınca da deliriyo titreye titreye kararıp ağlıyo. parmağımla damaklarını kaşıyorum çok hoşuna gidiyo ellerime saldırıyo. zaten kendi eli de sürekli ağzında. salı doktora gitçes bakalım ne diycek korkuyorum inşallah diş değildir yaa çok erken daha
canım çok sağol. bende işte aynen bu dediğine uğraşıyordum işte. aç kalırsa mecbur alacak diye. ama şimdi bildiğimi yapıyorum kaynanam tek kaldı ya sesi çıkmıyor çok şükür.ayrıca sultan bişi anlatım saanaa bizmkide emmıyodu ilk günler alıştırana kadr baya zorlandık meme ucunu tuttmuyodu eymenn arada fincana çok az yapıyoduk devam sütlerinden hastanelerde veriyolarya tanıtım numusi mama onları bitiremedik bile sonra sağlık ocağına gittikk ebe dediki kesinliklee vermeyın mama alışıırrr bidaha emmez aç kalsın birazcık bizde vermedikkk zar zor hep emzirdimmm snraa tutmaya başladı eymennn
sorma yaa sayfayı kaplamıceylan gerçektendeede amma yorum yapmışsın cnm yaaa koca bi sayfayı sen doldurmuşsun nerdeysee sen nerdeydin bakim bgn uğramadın burlaraaa havada kapalıydıı
benimde gelmiyo valla:26:valla benim aklıma bişi gelmıyokii aslında bir sürü pot kırdığım olmuştur amaaa aklıma gelmıyo gelse yazacam sizin gelıyosa yazın
günaydın kızlar okadar uykusuzumki anlatamam paşam hiç uyumadı bütün gece oturduk sabahı sabah ettik hala dahada uyumadı nasıl başarıyo nerden buluyo bu kadar enerjiyi bilmiyorum valla
saol bıdenemdilekçiğimm geçmişş olsun cnmm ay çocuk olunca hasta olmak çok kötü onlara bulaşmasın diye uğraşması ayrı dert ilaç içeememekk ayrı derttt allhyardımcın olsun bol bol ıhlamun iç cnmm demek okudunnn o topiğii sormaya bende müptele oldumm oku oku bitmıyooo amaaa altıma edıcem bazı hıkayelerde bende düşünuyom düşünüyom aklıma gelmıyo benimm sende yaz kız aklında varsaa
ohh gecmıs olsun..benım 3. gun ama halen devam hastalık..uykusuzluk hastalıgın agır gecmesıne neden oluyor..yorgunluktan tabııdilekcim çoook geçmiş olsun canımm
benimde boğazım şişti 2 gün ama ıhlamur kuşburnu derken yakalanmadan atlattım şükür
günaydın kızlar okadar uykusuzumki anlatamam paşam hiç uyumadı bütün gece oturduk sabahı sabah ettik hala dahada uyumadı nasıl başarıyo nerden buluyo bu kadar enerjiyi bilmiyorum valla
gülşenciğim belki eşin nazar değer diye korkmuştur canım. benim faceme eşim ekledi kızımızın resimlerini kaynanam falan ben ekledim sanmış aaa dedi nazar değecek delimisiniz bilmem ne. eşim ekledi dedim sustu kaldı eşimde hiiiç ses edemedi oda konuştuğuyla kaldı. canım dua okuyoruz sürekli çok şükür. Allahımın izniyle bişey olmaz. ama demekki eşin korkuyor canım. koruma amaçlıdır.
dileğim çok geçmiş olsun canım. iki çocukla bide grip. Allah yardımcın olsun.
ceylanım ikra suyu beğendik facede. ama bende en güzeliii bizim kızımız ikra su yumuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?