çıtır annelerin bebişleri büyüyor.....

du link attım ordan bak elif sende bak kız

ayyy bırsen bugun baktım sabah oraya..gulmekten altıma yapacaktım heee
ama az okuyabıldım
bundan sonra boş vakıtlerımde okuycam o topıkı...
belkı bende tyazarımm..hahahahahahahah....

teşekkür ederim canım bakalım artık şimdi bide hamileliğin verdiği psikoojik sıkıntıları var

hepsı cok normal..her hamıle bayan o sıkıntılardan gecıoyor
hersey guzel oluyor
annelık zor..cennet annelerın ayakları aldtındadır derlerdı..dogruymuşşş

kızlar ben çok fena grıp oldum..dunden berı burun fişş fişş akıyor
hapsuruk
gece burun akıntısından uyuyamadım
emırı kontrol ettım..onunda burnu aktı duru sabaha kadar
sabah carsafları yastıkları yıkadım
maskelı yatıyorum yıne...bebek odada bulaşmasın dıye
emzırırkende maskelıyım
maske çok terletıyor
2 gun bugun ama azalmadı grıp
şiddetle devam edıyor
bana yaklasmayın bulasırrrrr

dilekçiğimm geçmişş olsun cnmm ay çocuk olunca hasta olmak çok kötü onlara bulaşmasın diye uğraşması ayrı dert ilaç içeememekk ayrı derttt allhyardımcın olsun bol bol ıhlamun iç cnmm demek okudunnn o topiğii sormaya bende müptele oldumm oku oku bitmıyooo amaaa altıma edıcem bazı hıkayelerde bende düşünuyom düşünüyom aklıma gelmıyo benimm sende yaz kız aklında varsaa

dilekcim çoook geçmiş olsun canımm
benimde boğazım şişti 2 gün ama ıhlamur kuşburnu derken yakalanmadan atlattım şükür

ayy birsen çatladım gerçekten 4 sayfa okuyabildim henüz neler neler var yaa çok komik gerçekten benimde aklıma gelmiyo hiç gelse yazarım bende dilekte macera çok sanırsam

baktım valla migrosu bilmemnesi her yer heryer kalmadı bakmadığım yer bende peteklerin suluklarına kaynatılmış sıcak su koydum içlerinede viks attım bütün eve yayıldı kokusu sanırım işe yarıycak büyük ihtimal çünkü baya koku yaydı

iyi olmuş dilay fayda eder tabii sana bile iyi gelir genizlerini açıyo insanın

o sayfaya yazacağımıza buraya yazalım oraya da kopyalayabiliriz de çook sayfa var orda sona gelene kadar ay geçecek pek vakit olmuyo ki

amannnn bu insanların anlayışsızlıgı yokmuu......allaha havale et cnm lohusa dönemı gerçekden çok alıngan oluyo ınsan ...taviz verme çocugun konusunda kimseye sen annesın ve her zaman çocugun için en iyisini ister ve düşünürsün...
hmm bizim kuzen aldı ama hiç kullanmadılar bnde o öyle söyledi diye almadım gerek de yok şuanda...
çocuklar gerçekden en yogun anlarda daha bi hırcın oluyolar onları boşlayıp işe daldıgımızda hatıratma yapıyolar bence...
kocama gelsinnnn
hehe yazıkk kızzz
içine alma dua oku hiççç bişey olmaz allahın izninle bebişine cnm valla olsa ikraya olur her anının resmı var resım arşivi gibi yani kocan da içine almasın söle yaaa

ikra nın tam 3 ayında gösterdıgı belirtiler bunlarrr..telaşlanma canım buyume süreci ondan bence..dişler erken çıkmaz umarım iyi degilmiş erken çıkması ama senın kız erkencı yaabelli olmaz işi
rabbim saglıkla kucagına almayı nasıp etsın tatlım....bebek bakmak zor ama ama dunyanın en keyıflı işi...iş mi dedim pardon yaa ....huzur buluyo ınsan bebegiyle ilgilenınce....tadına doyulmuyo....
yorum yazsam mı yazmasam mı alıntı yapsam mı yapmasam mı dedım inşallah bulaşmaz alıntı yapmakla hastalıgın
geçmiş olsun çok canımm

eheheh demii tam stress atmalıkk konu sahibi kıtap çıkarıyomuşş bu konuları yazıcakmışş
süper yaa beleş fikir tAM
işe yarar tabi cnm yaramaz mı...

ÇOK ALINTI YAPTIM YORULDUMMMMMMMMMMMMMMM

ceylan gerçektendeede amma yorum yapmışsın cnm yaaa koca bi sayfayı sen doldurmuşsun nerdeysee sen nerdeydin bakim bgn uğramadın burlaraaa havada kapalıydıı

o sayfaya yazacağımıza buraya yazalım oraya da kopyalayabiliriz de çook sayfa var orda sona gelene kadar ay geçecek pek vakit olmuyo ki

valla benim aklıma bişi gelmıyokii aslında bir sürü pot kırdığım olmuştur amaaa aklıma gelmıyo gelse yazacam sizin gelıyosa yazın

canım çook sağol Alah razı olsun. başlamazlarmı. çok rahat bi 8 ay geçirdim. hiç gelmediler. son bebek olacağı zaman gelmeye başladılar canım. ha bu arada bişey alan falanda yok. sadece laf. ve lafta çok seviyorlar.

canım doktor bana rahat yürürsün rahat hareket edersin ve karnında toparlanır dedi. ve gerçekten maşallah hareket sorunum çok olmadı. onuda banyoda anladım. ilk banyo günü korseyi bi çıkardım yürüyemedim. takınca anladım canım. canım sorun sütümün olmaması değil. ben doğumdan çıktım resimlerimde var facede sütüm hemen geldi çok şükür. ve hemşire geldi baktı çok güzel dedi. sürekli emzir daha çok artsın dedi. ve sütte geliyor ama kızım çok gazlı emerken birden kendini kasıp çığlık atmaya başlıyor. ben huyunu öğrendim o ara bırakıyordum emzirmeyi sırtını ovalıyordum sonra gazı çıkınca tekrar emzirmeye devam ediyordum. ama görümcem işte kendini bişey sanacak ya. ya sıkıyordum süt hemen çıkıyordu. bide madem süt yok pompayla sağ diyip duruyor süt yoksa neyi sağacam öyle değilmi ama. dün diğer görümcem aradı bende artık çok yorulmuştum eşime açtırdım telefonu. şunu yapsın bunu yapsın dedi durdu eşim en son kızım yeter artık karımın sütü var kendiliğinden akıyor çok şükür dedi. hemde dedi doğumdan sonra hemen geldi dedi. oda demezmi benimki 2 gün sonra gelmişti oda azdı ben şunları yapıp arttırdım. sonra kapattı telefonu artık millet ne derse desin biz bildiğimizi yapalım dedi. bişey desem haklıyken haksız olacaktım kendi anladı neyseki
canım çok sağol. bende işte aynen bu dediğine uğraşıyordum işte. aç kalırsa mecbur alacak diye. ama şimdi bildiğimi yapıyorum kaynanam tek kaldı ya sesi çıkmıyor çok şükür.

gülşenciğim belki eşin nazar değer diye korkmuştur canım. benim faceme eşim ekledi kızımızın resimlerini kaynanam falan ben ekledim sanmış aaa dedi nazar değecek delimisiniz bilmem ne. eşim ekledi dedim sustu kaldı eşimde hiiiç ses edemedi oda konuştuğuyla kaldı. canım dua okuyoruz sürekli çok şükür. Allahımın izniyle bişey olmaz. ama demekki eşin korkuyor canım. koruma amaçlıdır.
dileğim çok geçmiş olsun canım. iki çocukla bide grip. Allah yardımcın olsun.
ceylanım ikra suyu beğendik facede. ama bende en güzeliii bizim kızımız ikra su yumuz

günaydın kızlar okadar uykusuzumki anlatamam paşam hiç uyumadı bütün gece oturduk sabahı sabah ettik hala dahada uyumadı nasıl başarıyo nerden buluyo bu kadar enerjiyi bilmiyorum valla

ceylan gerçektendeede amma yorum yapmışsın cnm yaaa koca bi sayfayı sen doldurmuşsun nerdeysee sen nerdeydin bakim bgn uğramadın burlaraaa havada kapalıydıı
sorma yaa sayfayı kaplamı
anneme gittim ccnm şansa hava bozukdu kuzuyu çıkaramadım dışarı bide ben gittim anneme misafir geldi....evde otursam daha iyiyidi

valla benim aklıma bişi gelmıyokii aslında bir sürü pot kırdığım olmuştur amaaa aklıma gelmıyo gelse yazacam sizin gelıyosa yazın
benimde gelmiyo valla:26:

sultannnnn boşverr sütün varsa sen kızının doydugundan emın oluyorsan herşeye kulagını tıka cnm sütün içinde bol bol beslen onlarada söyleyecek laf kalmasın dicem ama onlar için herey eleştirmeye sebeb gibi görünüyor....salla ya boşverr....her sıkıldıgında al melegını kokusunu içine çek kapa gözlerini inan başka dünyada gibi oluyo ınsan acayıp rahatlatıcı bı terapi tavsiye ederim cnm

günaydın kızlar okadar uykusuzumki anlatamam paşam hiç uyumadı bütün gece oturduk sabahı sabah ettik hala dahada uyumadı nasıl başarıyo nerden buluyo bu kadar enerjiyi bilmiyorum valla

hay allah ....tabı sende uyumADIN şimdi uyursa sende hemen uyu bence cnm insan uyumayınca sersem gibi oluyo kendımden biliyorum
sıkıntısı ne acaba gaz olayınız bıraz dındımı cnm yoksa tam gaz devammı

saol bıdenem
dilekcim çoook geçmiş olsun canımm
benimde boğazım şişti 2 gün ama ıhlamur kuşburnu derken yakalanmadan atlattım şükür
ohh gecmıs olsun..benım 3. gun ama halen devam hastalık..uykusuzluk hastalıgın agır gecmesıne neden oluyor..yorgunluktan tabıı

bızım velet 4:30 da kalktı..emır de 6 da..
vallahı işe gıdecekler sankı..ne bu erken erken...
dıloşşşş...erkek bebekler daha bır huysuz oluyor sanırım..kız bebekler sabahın bır vaktı uyanöıyor..benım oglan gecede 7 kere kalkıyor vallahı..diş mi çıkarıyor anlamadım...hahahahahah...
emır 4 aylık cıkardı..
ben ıse bebekken 3 aylık çıkarmısım...bakalım edız bızım kaç ayllık çıkarır dişş....

gulşennn..bızım oglan ara ara kakasını yapar oldu...senın oglan ne ,durumda

canımmmmm..saol...
ceylanım sende sagollll

kızlar eylemden haber yok mu..hamılelıgı nasıl gıdıyor acepppp

bırsennn facen yokmu kuzum
bır sen yoksuuunnnnn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…