çıtır annelerin bebişleri büyüyor.....

yarın mısafır var
ne yapayım
mısafırlere severek yaptıgınız tarıfler varsa yazarmısınız...

yarın mısafır var
ne yapayım
mısafırlere severek yaptıgınız tarıfler varsa yazarmısınız...

benım de yarın misafirim var...ben yemek yapmayı düşünüyorum sen yemek mı yapıcan hamur işimi ona göre bi kaç pretik tarif verebilirim hoşlanırsan yaparsın cnm..
nasıl oldun bu arada

hay allah ....tabı sende uyumADIN şimdi uyursa sende hemen uyu bence cnm insan uyumayınca sersem gibi oluyo kendımden biliyorum
sıkıntısı ne acaba gaz olayınız bıraz dındımı cnm yoksa tam gaz devammı
yok canım yaa gaz falan değil genizler tıkalıya iştah yok bide bugün doktorun verdiği bi ilacı inernette araştırım dedim 2 yaş altı çocuklarda tehlikeli olabiliyomuş ventolin diye bir şurup ve astım hastaları için kullanılıyomuş doktorumuzdan çok ama çok soğudum ilaç mümessilini memnun etmek için yazıyor ilaçlarını herhalde çok sinirlerim bozuldu sabah sabah bende vermedim bu sabah ilacı iki gündür veriyodum zaten ama bundan önceki rahatsızlığındada 5 gün vermiştim nasıl ihmalkarlık yapabildim anlamıyorum kendime ne kadar çok kızıyorum ilaç vermiycem bol bol tonimer sıkıyorum burnuna onu sık sık sıkınca rahatlıyo ne hapşırık kalıyo nede öksürük bide ıhlamur içiriyim diyorum ama ne kadar vermeliyim ıhlamur bilmiyorum

dilayyyyyyyyyy ventolın sadece astımda kullanılmıyo cnm bronşit başlangıcı olbılecek bebeklere de verıyo dr lar ve çok etkılı bı ılaç sakın bırakma dr bı belırtı görmuş ki vermiştir cnm...burnuna süreklı serum fızyo. sık ama ılacıda bırakma en etkılı öksürük kesiici hatta o ilaç ...ıhlamur verebılırsın tabı cnm hatta papatya çatı al onuda ekle içine 90 cc verebılırsın günde bence

ventolinin yanında petidusta veriyorum bi çay kaşığı sen eczanede çalışmışsın ya daha öce onun için sana sorıyım dedim ıhlamur 90 cc veriyim bi zararı olmaz herhalde sonuçta bitki demi valla kafanızı şişiriyorum ama korkuyorumda daha kötü olcak diye allaha çok şükür ateş falan yok en az ka gün veriyim ventolini doktora sormayı unuttum

he bide bu arada papatya çayını ne kadar atıyım ıhlamurun içine

cnm düzenli 1 hafta kullanman yeteri diye bılıyorum ama sen d a bı sor yıne...6 ayın altındakı bebekler için dr lar mutlaka su kadar kullan dıye uyarırlar bişey demedimi dr...prospektusunude oku yıne...bıtkının zararı olmaz cnm bır avuç ıhlamur bır avuç papatya koyuyorum ben cnm...baska bıtkılerde var ama bunlar senın işini görür...

bu arada aktar bana ne demıştı bılıyomusun...ayvanın çekırdegını yarım çay bardagına koy 1 gun beklet o jel kıvamına gelır beklettıkçe o jelı ver çocuga mukemmel bi ilaçtır bu ddi...ayva bulamadığım için denmemiştim ben...

tamam canım doktoru aradım bende 5 gün diyo ama geçen seferkide antibiyotik kullanmadan geçmemişti bu sefer geçer inşallah durmadan atibiyotik vermek istemiyorum bebeğime bide salı günü aşımız var umarım iyileşir o güne kadar paşam ıhlamurda veriyim serum fiz. yapıyorum geçer herhalde ya 5 gün sonra kesim ilaçları demi sen ikraya petidusu kaç gün verdin canım propektüste yazmıyo ventolinin 2-6 yaş araası yazıyo

cnm evet ilaçların genelı ne 12c aydan sonra başlanıyo ama dr ölçegını düşürerek verıyolar..ventolın de çeyrek ver demiştir heralde1/4 yani...
antıbıyotıge ben zaten karşıyım cnm buyukler içiin bıle..bazı hastalıklrda sart ama dr artık her efe püfe antıbıotık dayıyolar...iyileşir cnm terının falanda kontrol et sureklı atlatır asıya kadar kuzu ınşallah..ben pedıtusu 1 hafta verdım cnm...çeyrek yıne ama...

günaydın kızlar hayırlı cumalar ayva çekirdğeinii bende biliyorum hamileykenn çok şddetli öksürüyodummm dr önermişti jöle gibi oluyo kaşık kaşık yıyosun sonaa

tamam ceylancım çok saol
aşk olsun cnm...rica ederim
günaydın kızlar hayırlı cumalar ayva çekirdğeinii bende biliyorum hamileykenn çok şddetli öksürüyodummm dr önermişti jöle gibi oluyo kaşık kaşık yıyosun sonaa
heh aynen ölee
ben bu konuyu biliyorumm bütün tarıfleri ekledim pc mee sonlarda bi arkdşşş dosyalamış bunlarıııı çok ii oluyoo

yesss.....

evi temızledım kuranımı okudum ikranın resımlerını face yukledım ve geldımmmmmmmmm

bakıyorum şimdi ikranın fotolarına canım ayva çekirdeğini nasıl yapıcam günde ne kadar veriyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…