- 25 Nisan 2009
- 34.368
- 39.848
- 1.123
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
yarın mısafır var
ne yapayım
mısafırlere severek yaptıgınız tarıfler varsa yazarmısınız...
yok canım yaa gaz falan değil genizler tıkalıya iştah yok bide bugün doktorun verdiği bi ilacı inernette araştırım dedim 2 yaş altı çocuklarda tehlikeli olabiliyomuş ventolin diye bir şurup ve astım hastaları için kullanılıyomuş doktorumuzdan çok ama çok soğudum ilaç mümessilini memnun etmek için yazıyor ilaçlarını herhalde çok sinirlerim bozuldu sabah sabah bende vermedim bu sabah ilacı iki gündür veriyodum zaten ama bundan önceki rahatsızlığındada 5 gün vermiştim nasıl ihmalkarlık yapabildim anlamıyorum kendime ne kadar çok kızıyorum ilaç vermiycem bol bol tonimer sıkıyorum burnuna onu sık sık sıkınca rahatlıyo ne hapşırık kalıyo nede öksürük bide ıhlamur içiriyim diyorum ama ne kadar vermeliyim ıhlamur bilmiyorumhay allah ....tabı sende uyumADINşimdi uyursa sende hemen uyu bence cnm insan uyumayınca sersem gibi oluyo kendımden biliyorum
sıkıntısı ne acaba gaz olayınız bıraz dındımı cnm yoksa tam gaz devammı
bızım velet 4:30 da kalktı..emır de 6 da.. vallahı işe gıdecekler sankı..ne bu erken erken... dıloşşşş...erkek bebekler daha bır huysuz oluyor sanırım..kız bebekler sabahın bır vaktı uyanöıyor..benım oglan gecede 7 kere kalkıyor vallahı..diş mi çıkarıyor anlamadım...hahahahahah... emır 4 aylık cıkardı.. ben ıse bebekken 3 aylık çıkarmısım...bakalım edız bızım kaç ayllık çıkarır dişş.... gulşennn..bızım oglan ara ara kakasını yapar oldu...senın oglan ne .!.:valla ondanda huysuz olabilir dilekçim çünkü aşırı derecede ağzının suyu akıyor benimkinin ve yüzüme yaklaşmasın yüzü neremi gelirse yüzümü parçalıyo damaklarıyla nasıl ısırıyo anlatamam çenem yanaklarım moraracak nerdeyse bide hastalığı üstüne tuz biber oldu
yok canım yaa gaz falan değil genizler tıkalıya iştah yok bide bugün doktorun verdiği bi ilacı inernette araştırım dedim 2 yaş altı çocuklarda tehlikeli olabiliyomuş ventolin diye bir şurup ve astım hastaları için kullanılıyomuş doktorumuzdan çok ama çok soğudum ilaç mümessilini memnun etmek için yazıyor ilaçlarını herhalde çok sinirlerim bozuldu sabah sabah bende vermedim bu sabah ilacı iki gündür veriyodum zaten ama bundan önceki rahatsızlığındada 5 gün vermiştim nasıl ihmalkarlık yapabildim anlamıyorum kendime ne kadar çok kızıyorum ilaç vermiycem bol bol tonimer sıkıyorum burnuna onu sık sık sıkınca rahatlıyo ne hapşırık kalıyo nede öksürük bide ıhlamur içiriyim diyorum ama ne kadar vermeliyim ıhlamur bilmiyorum
valla ondanda huysuz olabilir dilekçim çünkü aşırı derecede ağzının suyu akıyor benimkinin ve yüzüme yaklaşmasın yüzü neremi gelirse yüzümü parçalıyo damaklarıyla nasıl ısırıyo anlatamam çenem yanaklarım moraracak nerdeyse bide hastalığı üstüne tuz biber oldu
ventolinin yanında petidusta veriyorum bi çay kaşığı sen eczanede çalışmışsın ya daha öce onun için sana sorıyım dedim ıhlamur 90 cc veriyim bi zararı olmaz herhalde sonuçta bitki demi valla kafanızı şişiriyorum ama korkuyorumda daha kötü olcak diye allaha çok şükür ateş falan yok en az ka gün veriyim ventolini doktora sormayı unuttum
he bide bu arada papatya çayını ne kadar atıyım ıhlamurun içine
tamam canım doktoru aradım bende 5 gün diyo ama geçen seferkide antibiyotik kullanmadan geçmemişti bu sefer geçer inşallah durmadan atibiyotik vermek istemiyorum bebeğime bide salı günü aşımız var umarım iyileşir o güne kadar paşam ıhlamurda veriyim serum fiz. yapıyorum geçer herhalde ya 5 gün sonra kesim ilaçları demi sen ikraya petidusu kaç gün verdin canım propektüste yazmıyo ventolinin 2-6 yaş araası yazıyo
kızlar bu topıc de çok güzel ve pratık paylşımlar oluyo tavsiye ederim.....
dilekkk sende buraya bak bı kuzumm
http://www.kadinlarkulubu.com/mutfa...rifleri-puf-noktalari-paylasalim-resimli.html
aşk olsun cnm...rica ederimtamam ceylancım çok saol
heh aynen öleegünaydın kızlar hayırlı cumalar ayva çekirdğeinii bende biliyorum hamileykenn çok şddetli öksürüyodummm dr önermişti jöle gibi oluyo kaşık kaşık yıyosun sonaa
ben bu konuyu biliyorumm bütün tarıfleri ekledim pc mee sonlarda bi arkdşşş dosyalamış bunlarıııı çok ii oluyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?