çıtır annelerin bebişleri büyüyor.....

herkese slm kızlaarr cumamız mubarek olsun

evet kocişim nazar alacak diye korkuyo ne söylesem boş diyorum ne güzel bebeklerin resimlerini koyuyolar bak onlara bişi olmuyo yinede kandıramıyorum çok hassas babamız bu konuda konuyu mesele haline getirmedim ama içimde bekliyo zamanı gelince çıkacak elbet yerinden bu aralar çok yogun bide geç geldi akşam bende hiçbişi söylemedim öyle işte bakalım zaman ne gösterecek..

benimde pazar yine yemekli misafirim var yarın temizlik ertesi günde yemeğe bakarım zaten kociş evde olur rahat rahat yaparım bende
dilek çok pratik bi tavuk göğsü tarifi buldum yaptım geçen gelen misafirlere ayy bi güzel olduki anlatamam herkes çok begendi hiç böyle güzel olur diyede tahmin etmemiştim kıvamıda tam tuttu..malzemeside basit,1 bardak un ,1,5 bardak şeker 1 lt süt bide tereyağı ben biraz fazla koydum güzel olsun diye yağını ha bide vanilya ekledim tarifte yoktu.unu çok az kavurdum sonra süt şeker karıştır soğusun üzerine tarcınn ayy canım çekti yinee :))

kızlar tesekkur ederım
ama kaynanacıgım aradı..
ıkramlıkları ben yaparım sen ıkı cocuklu ve hastasın.yorulma dedııı
mesaj duzenlemeyı bulamıyorummmmm
vavvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv süpermiş.....
yazılan mesajı yarım saat içinde düzenleyebılıyoz dilekım...

tariff güzel bunu biliyom da vanılyasız bıde öle denerik...

bak gözlerim yaşardı şimdi
pu hahahahahahaha

vallahı benımde yasardı
gelenler kendı arkaddişleri..sanırım 10 -15 kısıler..tabı bende tanıyorum..eee 8 senelık gelınım..arkadaslarını tanırım :)
ondan yapıyor..ama dokturur ne yalan soylıyım..çesıt cesıt yapar sagolsun..yerıne gore ıyıdır..ama ben ne zamandan berı ona yenılmıyorsam, o zamandır bana ıyı davranıyor...bırde anladım kı benle yarışıyor hahahhahahaha..vallahıı...ve benı begenıyor 8 sene sonra anladım..hep emıre annen ben olayım..senı ben dogurayım.gır tısortumun ıçıne..vs..vs..
bırde benımle konusurken bazen yutkunuyor kaynanacıgım..çok üzüldüm farkettıgımde....soru sordugumda..hesap soruyorum sanıyor sanırım.ama benım dogal halım...ama tavrım bıraz degısık..

ama yıne de bazen yapacagını yapıyor yaniiiiiiiiiiiiiiiiii....
gulşenn kerem kaka yapıyor mu arada...

ooo kaynanaya bakk maşallah kuzum yaa bide begenmezsin kadını

kuzum bende yaparım bunu sık olmasada...
yapıp tepsıye dokerım 1 parmak kalınlıgında..sonra dıkdortgen keserım tepsıyı...bıraz cevız fındık ne varsa koyup sararım...ıkramlık olur..ama yapmadım cok samandır..
tesekkur ederım gulşenımm...
ay aşırı terlıyorum ben...grıp atamadım ustumden...emırde oyle..gunde 10 atlet degıstırıyoruz...mıkroplu gelıyor atletler bana..makına makına yıkıyorum..
bırde sureklı bulaşık makınası calısıyor
bardakları kullanıp koyuyorum hemen..yıkansın mıkroplar olsün dıye çok calıstırıyorum...

dilekcim bide kakayı sormuşsun ben artık çok zorlanmadıkca çubuk yapmıyorum korkuyorum yapmaya zararlı vs.. diyolarya işte kendi kendinede 3 günde bi falan yapıyo oda az herzamanda yapmıyo tabi ama dr normal korkma dedi

dilek benimm facim yuk kızzzzz face özürlüyümmm bennn ya benn onu yarım çay bardağına hazırlamıştımmm aklımaa geldikçe çay kaşığıyla yedımm dilek sen kendin yicen demi çocuğaa bi çay kaşığııı ver yeter

tariftede içine ceviz serpip rulo yapıyo kadın aslında ama ben uğraşmadım zati yemekliydiler öğl. sonra haberim oldu anca yetişti..yıka canım yıkaa ne olur ne olmaz

kızlar kaka konusunda kızımın maşallahı var günde 2kere yapıyo. bi akşamüzeri 3-6 arası bide akşam tamm biz yemek yerken. şimdi biz onun kaka vaktinde yemek yemiyoruz çok denedim saat 6buçuktada yesek, 7de de,9da da tam çorbalar bitip yemeğe geçtiğimizde yapıyo çok gülüyoruz yaa nasıl oluyo bilmiyorum ama her akşam yemeğinin üzerine harika kokular bekliyo beni. bide öyle bi dolduruyo ki maşallah beli ayrı önü ayrı batıyo. ama nedense istanbuldayken kaka saatleri değişiyo düzensizleşiyo

tavuk göğsünü bende yaparımm unu kavururumm pembeleşinceye kadarrr muhallebiyı yapıyorumm bi tavada şekerı karemelize edıyorummm etımeklerın üstune döküyorumm elmayı rendeliyorummmm cevizle tarçınla karıştırıp ekmklerın üstune döküyorummm sonra muhallebiyi döküyorumm soğuduktan sonrada 1 poşet krem şnti çırpıp dokuyorumm

hahaha zamanlaması süpermiş kuzunun günde 2 kez yapıyo hemde maşallah
benimkini yedikleri nere gidiyo bilmem

ya bu etimek tatlısını çuuk severim ama hiç yapmadım becerip tuturamam diye pazar misafirlere denesemmi acep :26:

kız aç artık sende bi face bak çok sevicen herkesin resimlerini görebiliyosun gündemi takip ediyosun aç artık da bizde paşamızı takip edelim yahu bi sen eksiksin orda

kısslarr dökün bakim bugünki menuleri damla yemeğim yok

ben dolma yapçam bide tarhana çorbası
bide canım acayip tatlı çekiyo pazar gelme ihtimali olan misafirlere de durabilecek bişiy yapayım diyorum ama yapmayı düşündüklerimde muhakkak bi malzeme eksiğim var kapıcının servis saati gelse de aldırıp yapsam. ama tulumba tatlısı çekiyo canım yaa eşime söyleyeyim de alsın gelirken

ayy bende geçende b lokma krizine girdim ölüyom lokma tatlısı diye saolsun aldı geldi bizimki yarım kilo yedim sanırım bi oturuşta hamileyken bile öyle tatlı yememiştim..menude iyimiş elifcim benimde kabaklar varda üşeniyom şimdi kim oyacak dolduracak:) tembel hatun oldum çıktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…