- Konu Sahibi NohutluPilav
-
ya bu etimek tatlısını çuuk severim ama hiç yapmadım becerip tuturamam diye pazar misafirlere denesemmi acep :26:
ayy bende geçende b lokma krizine girdim ölüyom lokma tatlısı diye saolsun aldı geldi bizimki yarım kilo yedim sanırım bi oturuşta hamileyken bile öyle tatlı yememiştim..menude iyimiş elifcim benimde kabaklar varda üşeniyom şimdi kim oyacak dolduracak:) tembel hatun oldum çıktım
ayy bende geçende b lokma krizine girdim ölüyom lokma tatlısı diye saolsun aldı geldi bizimki yarım kilo yedim sanırım bi oturuşta hamileyken bile öyle tatlı yememiştim..menude iyimiş elifcim benimde kabaklar varda üşeniyom şimdi kim oyacak dolduracak:) tembel hatun oldum çıktım
bnde yayla çorbası yoğurtlu elmalı kerevz var
dünde bizde yayla çorbası vardı
canım anlıyorum seni banada öyle olmuştu,evet şekilleri farklı sadecebende çok üşeniyorum bugün canım hiçbişey yapmak istemiyo yaa ama yemek yapçam mecburen
ewet öyle bi kriz ağzım sulanıyo resmen lokma da olur ikisi tadları yakın zaten hankisini bulursa razıyım
gülşen deme kız benmde istiyuo cnm çok ama
yok buralarda yapannn
canım benım oglanda yapmaya basladı...arada yapıyordudilekcim bide kakayı sormuşsun ben artık çok zorlanmadıkca çubuk yapmıyorum korkuyorum yapmaya zararlı vs.. diyolarya işte kendi kendinede 3 günde bi falan yapıyo oda az herzamanda yapmıyo tabi ama dr normal korkma dedi
canım ac bı faceeeedilek benimm facim yuk kızzzzz face özürlüyümmm bennn ya benn onu yarım çay bardağına hazırlamıştımmm aklımaa geldikçe çay kaşığıyla yedımm dilek sen kendin yicen demi çocuğaa bi çay kaşığııı ver yeter
kızlar bnmde paçalar tutuştu yarın eşimin amcasının gelini kızları eşi gelcklermişşş bir sürüde çocukkk üff yandım ben
kızlar bnmde paçalar tutuştu yarın eşimin amcasının gelini kızları eşi gelcklermişşş bir sürüde çocukkk üff yandım ben
dilekk hergün yapıyomu ediz kaka benimki 3 günde 1 anca yapıyo
canım benım oglanda yapmaya basladı...arada yapıyordu
son 4-5 gundur yapabılıyor
ama yapamazsa da ben yardım edecegım yıne..inşallah bır daha yardım gerekmez....hep yapar kendısı ınşallah..çok kolaylık oluyor kakayı kendı yapınca...
canım ac bı faceeee
ne yıycem kız bırsen..ne sordum ben..bebege mı vercem..ne o 1 cay kasıgı..ay anlamadım kiiiii....
oyyy
allah kolaylık versoınnn
canım damla falan veriyorum bi keresinde zeytinyağı denedim hep tükürdü oda yetmezmiş gibi bide kustu :)) galiba midesi bulandı ama deneyeyim yine epey oldu denemeyeligünaydın gülşen 3günde 1 kaka yapması normal cnmmm benim eymendede bi süre öle problem yaşamıştık hatta bir iki kez fitille yapmıştıama anne sütü alan çocuklarda 10 güne kadr kaka yapmaması normal miş 10 günden sonrası kabız oluyomuş bide her sabahh brazcık zeytın yağı verr ufaklığaa hakiki zeytın yağı ama ben verıyorum arada eymene bağırsakları yumuşasın diye hemde çok faydalıymış
gülde senin işin kolaymış kızz çocuk olunca zor oluyo ben mamalarımı yaptım gecee hamur işinide kayınvalide yapıcakk ortalığıda gece topladımm sabaha bırakmadım şimdi süpürüp toz alıcam bide makarna salatasını yapıcam o kadrn menümü sölim size ağlayan pasta havuçlu toplar makarna salatası börek poğça kurabıye yeten bu kadannn sizlerde buyrun gelinn
kızlarr bu arada resim işini çözdükkk
kocişin son zmanalarda çok yogun ve stressli günler yaşadığını söylemiştim çok anlatmaz ama anlıyodum o yüzdende üzerine gitmedim iyiki gitmemişim
o gün sevdiği bi arkadaşıyla takışmış işyerinde o siniride oğluşun resimlerden çıkarmış..dedim yani ona kızdın olan benim resimlere oldu biraz öyle oldu istersen koyabilirsin dedi çoookk mutlu oldum
düşündüğüm gibi değilmişş en çok buna sevindimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?