çıtır annelerin bebişleri büyüyor.....

bende çok üşeniyorum bugün canım hiçbişey yapmak istemiyo yaa ama yemek yapçam mecburen
ewet öyle bi kriz ağzım sulanıyo resmen lokma da olur ikisi tadları yakın zaten hankisini bulursa razıyım

gülşen deme kız benmde istiyuo cnm çok ama
yok buralarda yapannn

bende çok üşeniyorum bugün canım hiçbişey yapmak istemiyo yaa ama yemek yapçam mecburen
ewet öyle bi kriz ağzım sulanıyo resmen lokma da olur ikisi tadları yakın zaten hankisini bulursa razıyım
canım anlıyorum seni banada öyle olmuştu,evet şekilleri farklı sadece
bende hiçbişi yapmadım bugün yarın yapacam pazara önümden gelmiş olur
bi banyo yaptım bugün ondada oğlanın gazını çıkarırken sen kus iki gögsümün arasından aşağıya yaramaz başka yer bulamadı hemde ne kadar kustu görmeliydiniz
gülşen deme kız benmde istiyuo cnm çok ama
yok buralarda yapannn

ah canıım ben yollim sana

kızlar bnmde paçalar tutuştu yarın eşimin amcasının gelini kızları eşi gelcklermişşş bir sürüde çocukkk üff yandım ben

canım benım oglanda yapmaya basladı...arada yapıyordu
son 4-5 gundur yapabılıyor
ama yapamazsa da ben yardım edecegım yıne..inşallah bır daha yardım gerekmez....hep yapar kendısı ınşallah..çok kolaylık oluyor kakayı kendı yapınca...

canım ac bı faceeee
ne yıycem kız bırsen..ne sordum ben..bebege mı vercem..ne o 1 cay kasıgı..ay anlamadım kiiiii....
kızlar bnmde paçalar tutuştu yarın eşimin amcasının gelini kızları eşi gelcklermişşş bir sürüde çocukkk üff yandım ben

oyyy
allah kolaylık versoınnn

allah yardımcın olsun kuzuu benimde yarın var ama çocuklu değil neyseki yemekli ama 3 kişi o yüzden rahatımda bugün temizlik yapmam lazım ve yapasım yokk

dilekk hergün yapıyomu ediz kaka benimki 3 günde 1 anca yapıyo

günaydın gülşen 3günde 1 kaka yapması normal cnmmm benim eymendede bi süre öle problem yaşamıştık hatta bir iki kez fitille yapmıştıama anne sütü alan çocuklarda 10 güne kadr kaka yapmaması normal miş 10 günden sonrası kabız oluyomuş bide her sabahh brazcık zeytın yağı verr ufaklığaa hakiki zeytın yağı ama ben verıyorum arada eymene bağırsakları yumuşasın diye hemde çok faydalıymış

allhhh senikahretmesin emiii ayva çekirdeğni sormuşsunya dünnn ona cvp verdiydimmm

gülde senin işin kolaymış kızz çocuk olunca zor oluyo ben mamalarımı yaptım gecee hamur işinide kayınvalide yapıcakk ortalığıda gece topladımm sabaha bırakmadım şimdi süpürüp toz alıcam bide makarna salatasını yapıcam o kadrn menümü sölim size ağlayan pasta havuçlu toplar makarna salatası börek poğça kurabıye yeten bu kadannn sizlerde buyrun gelinn

canım damla falan veriyorum bi keresinde zeytinyağı denedim hep tükürdü oda yetmezmiş gibi bide kustu :)) galiba midesi bulandı ama deneyeyim yine epey oldu denemeyeli

ohh ohh hamarat hatunsun sen ne güzel ben hala işlere başlayamadım oğluş uyandı yedir değiş derken saat 11 oldu yine..menude çok süpermişş ellerine sağlık canım valla yakın olmak isterdim

kızlarr bu arada resim işini çözdükkk
kocişin son zmanalarda çok yogun ve stressli günler yaşadığını söylemiştim çok anlatmaz ama anlıyodum o yüzdende üzerine gitmedim iyiki gitmemişim
o gün sevdiği bi arkadaşıyla takışmış işyerinde o siniride oğluşun resimlerden çıkarmış..dedim yani ona kızdın olan benim resimlere oldu biraz öyle oldu istersen koyabilirsin dedi çoookk mutlu oldum
düşündüğüm gibi değilmişş en çok buna sevindimmm

kızlar yazılanları okudum ama cevap sonra yazıcam vaktım yok suan
misafirler iptal oldu benım ertelendi...bende ütüye ve dolap düzenine girişicem şimdi..banada sizede kolay gelsınnn:84:

gülşenimmm sevindimmm cnmm sonunda zafer seninnn gelsin resimler facee:92:

kızlarr bgünü atlattımm ama gelin bana sorunn 2 çocuk geldi şükürkii diğrleri evde kalmışş ay bide onlar gelseydı ne olurdu düşünemıyom daha geldikleri dakikadan itibaren yatak odam misafir odamm banyommm istila edıldııı her odaya girdiler çıktılarrr eymnenin oyuncaklarını koymaya oyuncak sepeti almıştım fermuarlı onu kaldırdım sırf bulmasınlar diye yatak odama koymuştum dakka bir gol bi çocuğun elinde eymenin müzikli oyuncağı şok oldum hemen yatak odasına dalmışlar ve oyuncak kutusunu bulmuşş neyse bişi demedimm sonra misafı salonu istila edıldıı bıde ne görim banyoda duşa kabini açıyolar ay bu çocuklar çok alemmm bizmkilerde böle olcakk heralde ama anneler dayet rahattı oturdukları yewrden arada yapma dediler sağolsunlarrr kazasız belasız attlattık çok şükür günüüü

selam kızlar bizde gezdik bugün yine akşam da mamalarımı yaptım yarın görümcemler gelicekti ama aksilik oldu gelemiyolar görümcem ilk kez erkek arkadaşını getiricekti bide doğumda hastaneye gelmişlerdi ewe ilk gelceklerdi ama kaynanam dolayısıyla da kayınpederim bi şekilde bize geleceklerini öğrenmiş fln işler karışmış görümcem de vazgeçti haliyle. üzüldüm yaa ne zamandır gelmek istiyolardı rüyayı sevmeye bizde artık tanışmak istiyoduk doğumda çok ayaküstü olmuştu. bu sefer de kısmet olmadı bisürü de mama yapmıştım hepicii kaldı biz yiycez artık. gül böreği, pizza,amerikan salatası, ağlayan pasta, mozaik pasta, havuçlu top yapmıştım bize kaldı
neyse uyku tutmadı gelemeyeceklerini duyunca erken kalkmamıza da gerek kalmadığından oturduk derin konulara da dalınca zaman geçmiş yatsam ii olcak birazdan da minnoşum uyanır zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…