- 25 Nisan 2009
- 34.368
- 39.848
- 1.123
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
dilekk hergün yapıyomu ediz kaka benimki 3 günde 1 anca yapıyo
allhhh senikahretmesin emiii ayva çekirdeğni sormuşsunya dünnn ona cvp verdiydimmm
kuşum onu dılay sordu yawww
canım hergun yapmak ıstıyordu evet...
ıkınıyordu. yarım saat falan..sonra aglamaya baslıyordu yapamayınca..
o zaman yaptıdım ben...
hergun oluyor gece 4 de baslıyor ozellıkle
ama 6 gundur yapabılıyor hergun kendı..az da olsa 2 yada3 kez yapıyor...şaşırdım..daha once neden yapamıyormus anlamıyorum gulşenn..ınşallah hep yapar bebegım kaka...senın keremde ınşallah kendı yapar hepp
gunaydın bısey sormak ıstıyorum..benım sat 26 subat ve yaklasık 15 gundur falan göğüslerım kasıklarım belım agrıyo aynı zamanda halsızlıgım var oncekı zamanlarda coktu bu..2 gundurde kahverengı lekelenme tarznda bısey oluyo ne oldugunu anlamadım adetme 6 gun var acaba hamılemıyım sızceee??bu zamana kadar boyle seyler yasamamıstımmm
gülşenimmm sevindimmm cnmm sonunda zafer seninnngelsin resimler facee:92:
saol canımm geniş bi zamanımda yüklicem inş..
senin misafirler napmış öyle yaaa canını almışlar ayy sinir oluyorum şu oturdugu yerdden dur diyen annelere bizde öylemi olacaz acaba yaa..
benimde misafirlerim vardı bugün dün temizliği yapmışım iyikide akşam aramadılar bende gelmicekler sandım sabah kahvaltı yapıyoruz aramazlar mı yoldayız geliyoz hangi dolmuşa binecez diye ben şoktabişe demedim tabi söyledim hangisi olduğunu yarı kahvalttı ettik yemek yapmamışım daha hemen düştüm mutfağa bi koşuşturmayla topladım evi nekdar temiz olsada dağınıktı akşam çocuk olunca ayy iyikide erken kalkmışız diyorum yoksa yatakta yakalarlardı bizi heralde:))
öylecene koşuşturmayla atlattım neysekii bende misafirleriii
canım ınşallah edız boyle yapmaya devem eder...gelıstı belkıde kasları bılemıyorum...:26:ay canımm maşallah maşallahh kuzuya yaa benimkide düzene girer inş. büyüdü annesi o yüzden gelişti demek kasları yavrunun
ınşallah hamılesındır..bazen belırtıler aldatıcı olabılıyor..kimse yokmuuuuuuuuuu**?
ayyyyy canım benımmm...kızlaar bu misafir olayı acayip yorucu oluyor yaa. ben bu haldeyken bile bi sürü kişi geliyor. ama kalkamıyorum. eşim yapıyor herşeyi. bugünde eşim yaptı birine sonra gelenin eşi yardım etti ama sonra tabi yazık eşim çay falan yapmıştı pasta hazırlamıştı. ya bu oturup dedikodu yaparken çocukları durmayınca sadece ağız ucuyla yapma diyenler var ya deli oluyorum. önceden derdim benimde çocuğum olsun onlara gidince aynını yaptıracam diye.herkesler iyidir İnşallah kızlar.
evet canım hangi dolmuşa bineceklerine emin olsaydılar tam basılmış olacaktım :)) haBERİMİZ VARDI DAHA ÖNCEDEN ama kesin değildi gerlilerse arayacaklardı tekrar ben yinede temzlğimi yapmıştım cumartesi ona ragmen sürpriz oldu bilsem hiç yatmazdım ilk kalktıgımda nasıl olsa gelmicekler diye 2 saat oyalandım yatakta neyse çok şükür atlattık bunuda buhaftasonu bi tayfam daha var bakalım onlardan arıcaklar gelirlersesorma cnmm yokyaa kendini bilen bi insan öle olmaz şahsen bana yapılmasını istemediğim bişiyi karşı tarafa bende yapmammm sonuçta çocuk bu fena olucak tabii sözde dinlemıyelbilrrr çocuk adı üstünde ama annelerr çocuklarının arkasında olması lazım bu benim düşüncem tabiii .Eyvah demek sendee basıldın bgnnn ayyy en nefret ettiğim şey habersizz gelen yada son dakika da haber veren insanlarrr yaa biz çocuklu insanız insanın hertürü hali oluyo heran toplu duramıyosunkii bide msafir gelince daha başka bi temizlik yapılıyoo hereşyı ortadan kaldırıryosun ama evde kendinsen gözüne batmıyo masanın üstünde duran bişii neyse sende çıkmışın anlının akıylaaa geçmiş olsun hepimizee bi elifin kiler gelmemişşş hazırlıkta yapmış kız amaa şans iştee hazırlk yapılmasa kesin gelirlerdi
kızlaar bu misafir olayı acayip yorucu oluyor yaa. ben bu haldeyken bile bi sürü kişi geliyor. ama kalkamıyorum. eşim yapıyor herşeyi. bugünde eşim yaptı birine sonra gelenin eşi yardım etti ama sonra tabi yazık eşim çay falan yapmıştı pasta hazırlamıştı. ya bu oturup dedikodu yaparken çocukları durmayınca sadece ağız ucuyla yapma diyenler var ya deli oluyorum. önceden derdim benimde çocuğum olsun onlara gidince aynını yaptıracam diye.herkesler iyidir İnşallah kızlar.
merhaba kızlar bugün emirin aşısı ve doktor kontrolü vardı bebeğim 350 gr almış bu ay sadece canım sıkılsı biraz doktor hastalığındandıre belki dedi ama benim kuzum memede emmiyo doğru düzgün süt azalınca bağırarak bırakıyo doktor mama takvimi verdi çok az almış dedi bu ayda mamayla takip edelim dedi zaten başından beri sütüm az geliyodu kuzuma işte böyle inşallah aşılarda kuzuma ateş yapmaz ama doktor sütün azalmış olabilir dedi ondandır büyük ihtimal dedi gripte olmuştu zaten dedi tuz biber oldu hepsi üst üste geldi dedi işte böyle mamayada başladık artık arada veriyodum sütümün yetmediğini hissettiğimde mamayı yada sütümü sağıyodum ama olmadı işte artık tamamen mamayada başladık ama ben inatla memeyide tıkıcam ağzına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?