çıtır annelerin bebişleri büyüyor.....

sağol cnm yaa içim rahatladııı bilgilendiğim ii olduuu ikilemde kalıyodum o kişi sölediğinden berii benmde çevremde herkes sağlık ocağında yaptırıyoo ilgilenıyoalrda sağolsunlar sıra falan olmuyo biizm burda yenı bı kadın gelmiş güzel bilgi verıyooo

ben deliricem yaa bu pompayla gram süt çıkmıyo bebedoru pompası alimle ucunu sıkıyorum çıkıyo pompayla çıkmıyo allahım yaa ne yapçam ben elimlede daha zor oluyo uçları mahfoldu
dilay o bebedorun makınası beş para etmez bennim elim kopuyo onla sağmaya çalışırken saçma sapan bi sistemı varr dilayyy fayruzz yada maltana alsana o çok süt getiriyoo ben denedimmm çok fark edıyoo

o kişiyi de bi özel hastane kerizlemiş demekki o da kendini özel hissetmiş

dilaycım dr un öyle uygun görmüşse yeterlidir bence mama daha çabuk doyuruyo
bebişlere belli olmuyo bazen hepsini içiyo benim oğlan bazen yarısını anca kalanı döküyorum içim acıyo
hangi mama verecen aptamil mi ?

Son düzenleme:

evet canım aptamil sen ne veriyosun

yok yaa ceylan herşeyi denedim olmuyo ben anladım sütüm kalmadı bir iki damla geliyo gerisi yok
dilayyyyy ben süt olayının beyınde bittigini düşünüyorum biraz...sen kendıne süt yok yok dersen emın olkı yakında hiç emziremiyeceksin..kendine moral ver şükret ve iyi beslen bebekler emdikçe çogalıyo süt..benım de süt var ama ıkra biberona biraz alıştı sanırım mıkırdanıyo bazen amac ben şarkı falan söyluyorum ayakda emzırıyorum o zaman problemsız emıyo bı..pes etme moralını bozma ve 6 aya kadar sık dişini cnm bol bol saglıklı beslen...
sohbet miiiiiii! ohoooo bizim burdakı saglık ocagında sohbet yarıne kavga edıyolar geneldehemşirelerimize çok acıyorum ben...sistem yenı degişmiş kadro eksık çok zorlanıyolar...sohbet edıpde oyalanmak gibi bi sansları yok malesef...istanbulda çalımanın zorlugunu onlarda yaşıyo bizde mgduru oluyoruz..sıra işkence oluyo..bazen mahale karısı gıbı kavga edesım gelıyo ama totom yemıyo çünkü ben o bölgede eczenede çalıştım ve hepsı eskı hastalarımız
bizdee ilgi istiyoruzz bizde sakın bi saglık ocagı istiyoruzzzz magduuz da magduruzzz:88:
dilay o bebedorun makınası beş para etmez bennim elim kopuyo onla sağmaya çalışırken saçma sapan bi sistemı varr dilayyy fayruzz yada maltana alsana o çok süt getiriyoo ben denedimmm çok fark edıyoo
maltana artık bebek magazalarında bıle satılıyo yaaa..süt yapıyo diye koymuşlar tam kasaların yanlarına hahaha
o kişiyi de bi özel hastane kerizlemiş demekki o da kendini özel hissetmiş
kim o kişi yaaaww

ben hero baby alıyorum bı de aptamıl ıkısını karıştırıyorum bırbırıne baya gidiyo...

kızlar ya benım bugun günüm geçiyoo yaaa:26:her ayın 21 de olurdum saatı bıle şaşmıyodu 4 aydırr....içime kurtt düştüü yaa..
eşimde maça gitti yanlızım aklıma tuhaf tuhaf şeyler geliyooo.....amaninnnn:18:

merhaba herkesebu topici gördüm daldım hemenekim anneleri uğramaz oldu topice bende aranıza katılmak istedim

evet canım aptamil sen ne veriyosun
bende aptamil veriyorum canım
abowwww kız ne diyonn hakkında hayırlısı bebemm istediğin zamanda gelsin diğer meleğin diyelim..
benim oğlanda sütü pek nazlı emiyo zorla veriyorum ağzına hemen aklıma acaba hamilemiyim geldi ekşirmişya annenin sütü son dönemlerdede buna taktım..zaten bi dışarı çıkayım bikaç tane test alıp stok yapacam eve böyle kurtlu durmaktansa yapar öğrenirim hemencecik :))
merhaba herkesebu topici gördüm daldım hemenekim anneleri uğramaz oldu topice bende aranıza katılmak istedim

aramıza h.g canım iyiki daldın

yaaaaaaaaaaaa deme öyle öyle deme( fatmagülün abısı diyo ya)kız valla hiç geçmezdıı şaşkınım ve çokk korkuyorummm:18:stres yapmak isteniyorum dahada gecıkmesıne sebeb olurum dıye ama korkuyorum napımmm...bende m stoklasamm

bahar ben senı kk da yazarken de ekım annelerınde hiç görmemiştim....yenısın sanırım...beyze ve kızımın arasında 1.5 haftacık varmış maşallah ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…