- Konu Sahibi NohutluPilav
-
benım de dun kaynanam geldı...oturdu 5-6 saat gıttı..evı temızledım bende dun o gelmeden..kaynana korkusundan..hahahahhahahahaahahahhaha
nerdesinz bakim kızlarrr
ohhh mis havalar valla miss....valla eşimde diyo sizin yerınızde olmak var diyeedilay hoşgeldin cnmmm hadi gözün aydın düzelmiş tosuncukkk ceylannn sende çuk gezmşsin kız havalar iyi oldumu bizi kimse eve sokamıycak bu böle anlaşıldı bzdeee bgn çarşıdaydıkkk dün gezmelerde ohhhh babalar çalışsın anneler çıocuklar gezsinnn
ben burdayım 2haftadır telef olmuş evimi toparlama derdindeyim. yıkayıp yıkayıp da çamaşır kurutuyorum rüya da var tabi :))
sultancım hayırlısıyla kurtulmuşsun bitanem bebeğinle uzun sağlıklı bir ömür diliyorum
buarada kızlar sizin bebişlerinizdede oluyormu benimkinin sık sık genizleri tıkanıyor hep bir hırıltı oluyor burnunda yine öyle oldu
fotolar nerde sultan bende görmek isterim merak ettim
gönderdim sultancım
evett MAŞALLAH kuzuyaakızlar sultanın bebegı çok tatlı maşallah....
elüff sütü kaynattın mı...
cnm allah analı bbalı saglıkla büyütmenizi nasıp etsin..ohhh senınde stres bitti şükürler olsun kavuştun o cennet kokuluyaaçoook teşekkür ederim kızlar. ancak girebildim resimleride eşim ekledi merak etmişlerdir dedi.kızım çok huysuz teyzeleri. göğüslerimde yara oldu sormayın çok acıyor yaaa. 14 mart sabah 8 :40 kızım dünyaya geldi teyzeleri çoook şükür. Rabbim herkeslere nasip etsin İnşallah. Allahım dünyada böyle bi duygu yokmuş onu anladım. dilekçiğim canım çook teşekkür ederim. beğenmene çook sevindik teyzesiii
cnm peteklerın üstüne nemli bez koy veya bı bardak su ikranın da peteklerden kaynaklı oluyodu dr böle yap dedi şimdi daha iyi...sultancım hayırlısıyla kurtulmuşsun bitanem bebeğinle uzun sağlıklı bir ömür diliyorum
buarada kızlar sizin bebişlerinizdede oluyormu benimkinin sık sık genizleri tıkanıyor hep bir hırıltı oluyor burnunda yine öyle oldu
çok sağol canımmm amin İnşallah. fotolar facede canım. ceylanda elifte ekliyim ordan eklersen kabul ederim canım.
bu arada kızım 3700 gram teyzeleri ve hiiiç çıkmaya niyeti yokmuş.doğduğunda bütün ameliyathaneyi inletmiş doktorumuz öğlen kontrole geldiğinde ağlıyordu.kız sen hala ağlıyormusun ameliyathaneyi inlettin dedi
canım senın bebiş çok mu terlıyor acaba geceleri....onu takıp ediyosundur sen mutlaka ama hanı terı sırtında soguyorsa falan o nedenle de bu belırtıler olabılıyo...saol ceylancım yapıyorum ama yinede faydası olmuyo burnu hep fışır fışır sanki hafif hırıltıda var göğsünde nefes aldıkça hırıltı çıkıyo arada sabahları öksürük hapşırık yine hepsi birbirine giyo anlamadım yaa okadar antibiyotik kullandım ne güzel geçmişti şimdi yine tekrar aynısı oldu antibiyotik bittiği gibi tekrarladı
çok mantıklı evet...vicks denıyım bunu seneye kışasultan hoşgeldinn taze annneeee iyi olmanıza sevndim dilay doğum günün kutlu olsunnn dilycığım biz ufo yakıyodukkk yatak odasında eymnde öleydı burnu çok takanıyodu hırıltı oluyodu buhar yap dedi dr çerde sonra sobalı odaya geçince duzeldii ama azcık boğazında burnunda sorun olsa su kaynatıyorum içine bi çay kaşığı vicks koyuyorum o içerde soba üstünde duruyoo çok ii gelıyoo kızlar sizde yapın doktorumuz söledi bizede
biliyom orayı çok komık gerçekdennkızlarrr bi topikk buldum belki siz biliyosunuzdurrr dünden beri ölüyorum gülmkten eşinize ilk zaman rezil oldunuz diye bi başlıkkk sizde bi bakın çok güleceksiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?