çıtır annelerin bebişleri büyüyor.....

ben burdayım 2haftadır telef olmuş evimi toparlama derdindeyim. yıkayıp yıkayıp da çamaşır kurutuyorum rüya da var tabi :))

ohhh mis havalar valla miss....valla eşimde diyo sizin yerınızde olmak var diyee
ben burdayım 2haftadır telef olmuş evimi toparlama derdindeyim. yıkayıp yıkayıp da çamaşır kurutuyorum rüya da var tabi :))

kolay gelsın cnm bende detay temızlıgımı bıtırmış durumdayım çok mutluyum darısı başına kolay gelee

bugun ikrayla eskı çalıştıgım yere arkadaşları ziyarete gittik müthiş bi gündüü hele ki ikra için şımartıldıda şımartıldı
sonrada arkadaşımın eşinin nöbeti varmış evde tek kalmasın dıye aldık bize geldiikk...bol bol sohbet ettık konutuk ne çok özlemişim kız kıza oturmayı meger ikrayıda babasına verdım uyumular koyun koyuna ohhhh......şimdi uyku zamanıı iyi geceler arkadaşlarr

kızlar sultanın bebegı çok tatlı maşallah....

elüff sütü kaynattın mı...

çoook teşekkür ederim kızlar. ancak girebildim resimleride eşim ekledi merak etmişlerdir dedi. kızım çok huysuz teyzeleri. göğüslerimde yara oldu sormayın çok acıyor yaaa. 14 mart sabah 8 :40 kızım dünyaya geldi teyzeleri çoook şükür. Rabbim herkeslere nasip etsin İnşallah. Allahım dünyada böyle bi duygu yokmuş onu anladım. dilekçiğim canım çook teşekkür ederim. beğenmene çook sevindik teyzesiii

sultancım hayırlısıyla kurtulmuşsun bitanem bebeğinle uzun sağlıklı bir ömür diliyorum
buarada kızlar sizin bebişlerinizdede oluyormu benimkinin sık sık genizleri tıkanıyor hep bir hırıltı oluyor burnunda yine öyle oldu

fotolar nerde sultan bende görmek isterim merak ettim

çok sağol canımmm amin İnşallah. fotolar facede canım. ceylanda elifte ekliyim ordan eklersen kabul ederim canım.
bu arada kızım 3700 gram teyzeleri ve hiiiç çıkmaya niyeti yokmuş. doğduğunda bütün ameliyathaneyi inletmiş doktorumuz öğlen kontrole geldiğinde ağlıyordu.kız sen hala ağlıyormusun ameliyathaneyi inlettin dedi

kızlar sultanın bebegı çok tatlı maşallah....

elüff sütü kaynattın mı...
evett MAŞALLAH kuzuyaa
cnm allah analı bbalı saglıkla büyütmenizi nasıp etsin..ohhh senınde stres bitti şükürler olsun kavuştun o cennet kokuluyaarabbim isteyen dileyen herkeze nasip etsin ....
cnm peteklerın üstüne nemli bez koy veya bı bardak su ikranın da peteklerden kaynaklı oluyodu dr böle yap dedi şimdi daha iyi...

maşallahhhhh topıgın bütün bebişleri tosuncukkk anacımm maşallahh...vay cadı senıı demek çok agladıı....sultış grı varmı sende cnm sen nasılsın...

saol ceylancım yapıyorum ama yinede faydası olmuyo burnu hep fışır fışır sanki hafif hırıltıda var göğsünde nefes aldıkça hırıltı çıkıyo arada sabahları öksürük hapşırık yine hepsi birbirine giyo anlamadım yaa okadar antibiyotik kullandım ne güzel geçmişti şimdi yine tekrar aynısı oldu antibiyotik bittiği gibi tekrarladı

sultan hoşgeldinn taze annneeee iyi olmanıza sevndim dilay doğum günün kutlu olsunnn dilycığım biz ufo yakıyodukkk yatak odasında eymnde öleydı burnu çok takanıyodu hırıltı oluyodu buhar yap dedi dr çerde sonra sobalı odaya geçince duzeldii ama azcık boğazında burnunda sorun olsa su kaynatıyorum içine bi çay kaşığı vicks koyuyorum o içerde soba üstünde duruyoo çok ii gelıyoo kızlar sizde yapın doktorumuz söledi bizede

kızlarrr bi topikk buldum belki siz biliyosunuzdurrr dünden beri ölüyorum gülmkten eşinize ilk zaman rezil oldunuz diye bi başlıkkk sizde bi bakın çok güleceksiniz

canım senın bebiş çok mu terlıyor acaba geceleri....onu takıp ediyosundur sen mutlaka ama hanı terı sırtında soguyorsa falan o nedenle de bu belırtıler olabılıyo...
çok mantıklı evet...vicks denıyım bunu seneye kışa
kızlarrr bi topikk buldum belki siz biliyosunuzdurrr dünden beri ölüyorum gülmkten eşinize ilk zaman rezil oldunuz diye bi başlıkkk sizde bi bakın çok güleceksiniz
biliyom orayı çok komık gerçekdenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…