- Konu Sahibi NohutluPilav
-
çoook teşekkür ederim kızlar. ancak girebildim resimleride eşim ekledi merak etmişlerdir dedi.kızım çok huysuz teyzeleri. göğüslerimde yara oldu sormayın çok acıyor yaaa. 14 mart sabah 8 :40 kızım dünyaya geldi teyzeleri çoook şükür. Rabbim herkeslere nasip etsin İnşallah. Allahım dünyada böyle bi duygu yokmuş onu anladım. dilekçiğim canım çook teşekkür ederim. beğenmene çook sevindik teyzesiii
sultancım hayırlısıyla kurtulmuşsun bitanem bebeğinle uzun sağlıklı bir ömür diliyorum
buarada kızlar sizin bebişlerinizdede oluyormu benimkinin sık sık genizleri tıkanıyor hep bir hırıltı oluyor burnunda yine öyle oldu
kızlar sultanın bebegı çok tatlı maşallah....
elüff sütü kaynattın mı...
artık yakmıyoruzki akşam üstleri yakıyorum güneş etkisini kaybedince benim ev çok sıcak oluyor zaten güneş hep içerde koyamamki peteklerin üstüne falan ama suyu kaynatıp içine atsam odada su buharını salsa olur demi öyle
dilay cnm çok sıkı gıydırme bebek ne kadar serın uyursa o kadar rahat uzun uyur ve hastalanmazmış..ben ikra dogdugundan berı çok sıkı gıydırmıyorum hele yatarken bi zıbın üstüne penye bi takım o kadar...banyo yaptırınca bı kaç saat vucut ısısı normale dönsün diye uyku tulumuna koyuyorum o kadar...sen sırtına hep bi havlu veya tülbent koy tulbent çok güzel ter çekıyo ve yumuşak rahat eder havludan sa o daha iyi...her emzırmeye almadan öncede sırtındakı bezı yenıle öyle al kucagına cnm teri sırtında kurumasın o allah korusun bronşite bile yol açar..bide mesela yatak dan alıyosun ya hemen bi yelek giydir bi 20 dk kalsın sonra ortam sıcaksa çıkar..bunlar benım deneyımlerım cnm...diger kızlar farklı metotlar biliyo olabılır canımcım..öpüyorum paşamıı çokkkevet ceylan çok terliyo gece her emzirmeye aldığımda su gibi buluyorum ne yapmalıyım gece nasıl giydiriyim ne kadar örtiyim üstünü sence her yöntemi denedim ama sizdende yardım alsam iyi olur
evet evet suyunu içine koyup odaya bırak sen cnm bizler içinde faydalı bebişler içinde bende denicem bunu çok mantıklı geldi hiç düşünmemiştim daha önce..artık yakmıyoruzki akşam üstleri yakıyorum güneş etkisini kaybedince benim ev çok sıcak oluyor zaten güneş hep içerde koyamamki peteklerin üstüne falan ama suyu kaynatıp içine atsam odada su buharını salsa olur demi öyle
artık yakmıyoruzki akşam üstleri yakıyorum güneş etkisini kaybedince benim ev çok sıcak oluyor zaten güneş hep içerde koyamamki peteklerin üstüne falan ama suyu kaynatıp içine atsam odada su buharını salsa olur demi öyle
ayy bugün benim minnoş be bi huysuz sürekli ilgi istiyo başından ayrılamıyorum ağlamıyo ama mıkırdanıyo dudak yapıyo yanına geince hemen gülüyo uyanık yaa
nıhayet sobelendım patıkk
elif roman yazıyo yine
Işler bittimiii
En Sevimli Bebek Yarışması'nın Fotoğrafları - YARIŞAN SEVİMLİ KIZ BEBEKLER | Facebook
YA KIZIMI BEGENINN...ORTALIK KIZIŞTII
ikranın dişler tavan yaptı yaa napcam benn herşeyi yemek istiyo azına alamayınca sinir yapıyoo pövvvvv
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?