çıtır annelerin bebişleri büyüyor.....

evet ceylan çok terliyo gece her emzirmeye aldığımda su gibi buluyorum ne yapmalıyım gece nasıl giydiriyim ne kadar örtiyim üstünü sence her yöntemi denedim ama sizdende yardım alsam iyi olur

artık yakmıyoruzki akşam üstleri yakıyorum güneş etkisini kaybedince benim ev çok sıcak oluyor zaten güneş hep içerde koyamamki peteklerin üstüne falan ama suyu kaynatıp içine atsam odada su buharını salsa olur demi öyle

geçmiş olsun sultan Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin sağlıklı ömürler versin inşallah.

ewet canım rüyada da oluyo arada burnu tıkanıyo açıyoruz rahatlıyo buhar makinesi çalıştırınca daha nadir oluyo ama çalıştırmassam hergün açmam gerekiyo burnunu bizim yatakodası sıcak oluyo çok bide kuru bizim bile genzimiz kuruyo burnumuz tıkanıyo çocuk naapsın

kızlar sultanın bebegı çok tatlı maşallah....

elüff sütü kaynattın mı...

kaynattım canım annem bi dene bozulduysa anlarsın zaten şöyle olur fln dedi baktım bişeyi yok sütlaç yaptım daha yemedik gerçi

bizim de çok kısıkta yanıyo artık ben atletle geziyorum ewde çok sıcak ama akşama doğru oturma odası serinliyo onun için şimdilik yanıyo bide ben elleyemiyorum doğalgaz kombisini eşim ayarlıyo o nedenle kapattırmıyorum

evet ceylan çok terliyo gece her emzirmeye aldığımda su gibi buluyorum ne yapmalıyım gece nasıl giydiriyim ne kadar örtiyim üstünü sence her yöntemi denedim ama sizdende yardım alsam iyi olur
dilay cnm çok sıkı gıydırme bebek ne kadar serın uyursa o kadar rahat uzun uyur ve hastalanmazmış..ben ikra dogdugundan berı çok sıkı gıydırmıyorum hele yatarken bi zıbın üstüne penye bi takım o kadar...banyo yaptırınca bı kaç saat vucut ısısı normale dönsün diye uyku tulumuna koyuyorum o kadar...sen sırtına hep bi havlu veya tülbent koy tulbent çok güzel ter çekıyo ve yumuşak rahat eder havludan sa o daha iyi...her emzırmeye almadan öncede sırtındakı bezı yenıle öyle al kucagına cnm teri sırtında kurumasın o allah korusun bronşite bile yol açar..bide mesela yatak dan alıyosun ya hemen bi yelek giydir bi 20 dk kalsın sonra ortam sıcaksa çıkar..bunlar benım deneyımlerım cnm...diger kızlar farklı metotlar biliyo olabılır canımcım..öpüyorum paşamıı çokkk
evet evet suyunu içine koyup odaya bırak sen cnm bizler içinde faydalı bebişler içinde bende denicem bunu çok mantıklı geldi hiç düşünmemiştim daha önce..

olur cnm kaynayan suyun içine at odaya koyy onun için ayrı eski bir kap hazırla o iş için olsun sadece erkek çocukları çok sıcak sevmez dilay ben çoık gıydırmemm bi çıtçıtlı badi üstüne de bi kat bişi tşirt veya tulum takımm ceylanında dediği gibi uykudan uyannca ince bi yelek gıydır sırtını tutarrr sırtına tülbennte koyabilirsen bende kullanıyom özellklke dışarı çıkarkenn

ayy bugün benim minnoş be bi huysuz sürekli ilgi istiyo başından ayrılamıyorum ağlamıyo ama mıkırdanıyo dudak yapıyo yanına geince hemen gülüyo uyanık yaa

evet kızlar ben biraz fazla giydiriyorum sanırım ikş kat alt giydiriyorum ellediğimde bacakları sanki soğuk gibi geliyo yanlış yapıyorum sanırım bide geceleri ve gündüzleri ne örtüyorsunuz üstlerine uyurken kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…